Şimdi Ara

Keita'ya atılan pet şişe (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
157
Cevap
0
Favori
7.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende görüntüye göre GS tribününden geldi sanmıştım. Yorumlarım için bende özür dilerim.
    Kusura bakmayın arkadaşlar.
  • şu videoyu kaliteli olarak nerden indire bilirim
  • gözüne atılıp ordan sekmiş olma ihtimali yok mu
  • elimizdeki teknolojiler kısıtlı olduğundan ancak bu kadar görebiliyorum ama gördüğüm adarıyla da şişenin çıkış noktası gs trübünü...
     Keita'ya atılan pet şişe
  • bir de eleman yanlış gözü tutmuyor mu kıvranırken ?
    sol gözünü tutuyor gördüğüm kadarıyla
    sol gözüne gelene kadar burnuna falanda carpması gerekmiyor mu?
    bir de şişe çarpınca yada hadi değse bile hız kaybetmesi gerekirken nasıl olupta uzagına düsüyor ?
  • şişenin yere çarptığında patlamasıyla çıkan su videoda çok açık görülüyor. eğer fb tribününden atıldıysa keitanın yakınına bile düşmemiş demektir bu durumda tek ihtimal kapak yada su sıçraması olabilir. fakat çok dikkatli bakarsanız su fenerbahçe tribunlerine pararlel olarak sıçramış yani sadece şişenin patlaması ile suyun sıçrama sırasında kazandığı açı ve yükseklik şişenin nereden geldiği hakkında fikir veriyor.

öte yandan şişenin keitaya çarpıp çarpmadığını buradan tahmin etmek zor ama en fazla sıyırmış olabilir çünkü şişe yere çok şiddetli çarpıyor. eğer keitaya ciddi anlamda sert çarpmış olsaydı ne keita bu kadar çabuk ayaklanabilirdi nede şişe bu kadar hızlı yere çarpardı.

bunların dışında keitanın kendini yere atması normal. bu kadarını hem hakem hemde oyuncular kaldırabilir fakat gözlemcilere şişe götürmesi tamamen gereksiz bir hareketti. bu hakemi takmamaktan başka birşey değildir !

• şişenin düştükden sonra suyun saçılan yönüne bakılınca herşey belli olur.
  • Galatasaray tirbününe sızmış fenerliler atmış, videoda çok net belli.
  • Ne şişeymiş be!

Arkadaşlar burada şişenin Fenerbahçe tribününden geldiği açık hem file, hem o bölgede sadece Keita'nın olması yeterli delil zaten. Bununla beraber genel yanılgı bahsedilen Fenerbahçe tribünün taç çizgisinin arka bölümü olduğunun düşünülmesi. Oysa kale arkasında bulunan Fenerbahçe tribününden geliyor ve görüntü başladığı anda şişe atıldığı yerden itibaren yolunun yarısını tamamlamış ve düşüşe geçmiş halde görülüyor. Dediğim gibi şişenin atıldığı yer kalenin arkasındaki Fenerbahçe tribünü, taç çizgisinin arkasındaki değil

• Ultarslan attı diyen arkadaşlar bir zahmet özür dilesin elleri yapışmaz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli

elimizdeki teknolojiler kısıtlı olduğundan ancak bu kadar görebiliyorum ama gördüğüm adarıyla da şişenin çıkış noktası gs trübünü...
     Keita'ya atılan pet şişe

kaç km yol katetmiş o şişe keitaya varmak için merak ettim.
  • hem fb kale arkasından atılacak
    hem keitanın sol gözünü vuracak (maraton tribünü tarafında olan)
    hem sol gözünü vurduktan sonra önüne değil uzagına düsecek

bunun fizik kurallarıyla açıklamalı bir şeklini cizebilecek var mı?
  •  Keita'ya atılan pet şişe

Bilgisayarda inceledim suyu bizim taraftarlar atmış. Hatta yüksek teknoloji kullanarak atılan suyun markasını bile buldum. İsterseniz seri numarasınıda bulup satın alınan büfeyide bulalım.

Herşey açık ve net.
  • Selam,
    Bir şey soracaktım. Bu şişeden nerede bulabilirim?
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

Selam,
    Teşekkürler.

Bizim Bakkal'da var
  • quote:

Orijinalden alıntı: be cool

buyrun buda üst tribünden çekilmiş bir videonun ss i.
    Şansınıza Keita çıkmış...
     Keita'ya atılan pet şişe

Varın siz karar verin geçermi geçmezmi? Bakın Üst tribün diyorum,üstten çektim bunu..
    Ayrıca bir soru daha sorun kendinize
    Deplasmana gidecek kadar takımının peşinde olan bu taraftar neden kendi futbolcusuna şişe fırlatsın?
    Hay allah unutmuşum,havaalanında futbolcusunu döven takımın taraftarına soruyorum soruyu..
    Are you big player?
    Selametle...

Adam açıklamış hala konuşuyorsunuz. Bir susunda rezil olmayın daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Keita'ya atılan pet şişe

Bilgisayarda inceledim suyu bizim taraftarlar atmış. Hatta yüksek teknoloji kullanarak atılan suyun markasını bile buldum. İsterseniz seri numarasınıda bulup satın alınan büfeyide bulalım.

Herşey açık ve net.

yok provitamin B5

• quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli

bunuda göremeyen ler varsa kusura bakmayın size mecburen guiza nın topbalasından verecem artık ne çıkarsa bahtınıza

Keita'ya atılan pet şişe

padişahınıza söyleyinde bide 30 yıldır görmediğiniz türkiye kupasını aldırsın size:D:D

• quote:

Orijinalden alıntı: cscageonly

quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

Selam,
    Teşekkürler.

Bizim Bakkal'da var

• kimin attığı önemli değil.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.