Şimdi Ara

Keita'ya atılan pet şişe (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
7.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cscageonly

quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

Selam,
    Bir şey soracaktım. Bu şişeden nerede bulabilirim?
    Teşekkürler.

Bizim Bakkal'da var

2 günden beridir forumu FB'lier basmış nereye baksam yeni yetme FB'liler görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kènan

quote:

Orijinalden alıntı: be cool

buyrun buda üst tribünden çekilmiş bir videonun ss i.
    Şansınıza Keita çıkmış...
     Keita'ya atılan pet şişe

Varın siz karar verin geçermi geçmezmi? Bakın Üst tribün diyorum,üstten çektim bunu..
    Ayrıca bir soru daha sorun kendinize
    Deplasmana gidecek kadar takımının peşinde olan bu taraftar neden kendi futbolcusuna şişe fırlatsın?
    Hay allah unutmuşum,havaalanında futbolcusunu döven takımın taraftarına soruyorum soruyu..
    Are you big player?
    Selametle...

Adam açıklamış hala konuşuyorsunuz. Bir susunda rezil olmayın daha.

Gelde anlat orda olmadıkları için işkembeden sallayabiliyorlar hocam bende ordaydım atmak mümkün değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

quote:

quote:

Selam,
    Teşekkürler.

Bizim Bakkal'da var

2 günden beridir forumu FB'lier basmış nereye baksam yeni yetme FB'liler görüyorum.

Kader utansın hocam, formayı giydik, bıyığı uzattık, gözlükleri taktık. Ama kalbimizde halen mağrur bir Aslan yatıyor. Varsın bize Bakkal desinler, Gazi desinler dost...

• bir şişe atıldı,40 akıllı çıkaramadı:)
  • quote:

Kader utansın hocam, formayı giydik, bıyığı uzattık, gözlükleri taktık. Ama kalbimizde halen mağrur bir Aslan yatıyor. Varsın bize Bakkal desinler, Gazi desinler dost...

abd el-kader mi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Selam,
    Teşekkürler.

Bizim Bakkal'da var

boşver ya belki ileride kendi marketini açarsın hatta süper-hiper market sahibi falan da olursun o zaman bu bakkal'a gösterirsin boynuzun kulağa neler yaptığını

• Naaaaaaa naaaaaaaaaa... Ercan Saatçi de zokayı yutmuş...

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12798023.asp?gid=211&sz=9024

quote:

Keita'ya şişeyi Galatasaraylılar attı

• quote:

Orijinalden alıntı: Zommby

Naaaaaaa naaaaaaaaaa... Ercan Saatçi de zokayı yutmuş...

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12798023.asp?gid=211&sz=9024

quote:

Keita'ya şişeyi Galatasaraylılar attı

Milliyet ana sayfasında da haber olmuş. İşin suyu çıktı. Dün saatlerce antu'ya yazdım kaldırın o videoları diye dinlemediler hala da kaldırmadılar, artık müstehak onlara.

• http://www.youtube.com/get_video?video_id=zWDd5HkTPkg&t=vjVQa1PpcFMYJC_L-Rhlpqhy8yf1wuXWBbFqgwd2Gdk%3D&fmt=18

Fb tribünlerinden geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerlix07

quote:

quote:

quote:

quote:

Selam,
    Teşekkürler.

Bizim Bakkal'da var

boşver ya belki ileride kendi marketini açarsın hatta süper-hiper market sahibi falan da olursun o zaman bu bakkal'a gösterirsin boynuzun kulağa neler yaptığını

cscageonly hocam boşver fenerlix07 hocamın dediği gibi belkide Bakkaldan daha iyi bir FB'li pardon bakkal olursun.

Hem bu bizim bakkalın bakkalındaki ürünlerin nerdeyse hepsinin tarihi geçik çürük çarık malları kakalıyor bize.
    Yaz deftere al haftaya yaparsan birde mallar tazeyse senin oraya gelelim alışverişe.

Dedim ya tarihi geçmiş ürünler. Geçen gün gazoz istedim gitti bana bundan verdi.

Keita'ya atılan pet şişe

• quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemmarşı

http://www.youtube.com/get_video?video_id=zWDd5HkTPkg&t=vjVQa1PpcFMYJC_L-Rhlpqhy8yf1wuXWBbFqgwd2Gdk%3D&fmt=18

Gece antudaki konuyu burda bahsi geçince gittim okudum....Şişeyi atanın yanında oturan adam bile yazıyor yapmayın etmeyin ordaydım, biz attık rezil olacaz diyo gene de dinlemiyolar yaw...

• İbretlik konu...

Ayrıca bu ercan saatçiye sinir olduğun kadar hiçbir şarkıcıya sinir olmuyorum... Sanatçıların bu kadar fanatik olmaması lazım... Yanlış yapıyor... Yazdığı yazı iğrenç ve terbiyesizce bir yazı altına yazılan yorumlar yazıdan daha iğrenç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zommby

quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemmarşı

http://www.youtube.com/get_video?video_id=zWDd5HkTPkg&t=vjVQa1PpcFMYJC_L-Rhlpqhy8yf1wuXWBbFqgwd2Gdk%3D&fmt=18

Gece antudaki konuyu burda bahsi geçince gittim okudum....Şişeyi atanın yanında oturan adam bile yazıyor yapmayın etmeyin ordaydım, biz attık rezil olacaz diyo gene de dinlemiyolar yaw...

Adamların bir kısmı hala "banane bir kere de biz haksızken haklı gözükelim" diye yazı yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

İbretlik konu...

Ayrıca bu ercan saatçiye sinir olduğun kadar hiçbir şarkıcıya sinir olmuyorum... Sanatçıların bu kadar fanatik olmaması lazım... Yanlış yapıyor... Yazdığı yazı iğrenç ve terbiyesizce bir yazı altına yazılan yorumlar yazıdan daha iğrenç...

Hocam ben onun yazılarını okumam. Sende okuma.

• hadi onu gectik,o bardakımsı şişe keita arkası donukken nasılda gözünün içerisine gelebiliyor? adama degmiyor bile be yuh.
  • quote:

quote:

İbretlik konu...

Hocam ben onun yazılarını okumam. Sende okuma.

Zaten okunulası bir yanı yok ama bu tür yazıları ömer çavuşoğlu yazsa he der geçeriz fakat halka malolmuş bir sanatçının bu derece fanatik yorumlar ve hatta hakaretler dolu yazılar yazması ercan saatçinin ne kadar acınacak durumda olduğunun göstergesidir... Bu adam bide benim devremdi... Acemi birliğinde Yenifoça da biz it gibi eğitim yaparken bu devamlı alay komutanından izin alıp İzmir de gününü gün ediyordu.. Arada bir uğruyordu alaya... Sanki çok mükemmel askerlik yapmış gibi birde yemin töreninde bunu konuşturdular... Delirmemek elde değil... Sorsan askerde Yenifoçada komandoydum diye anlatır ama zırto...

• şimdi videoyu bende ızledım sankı bızım taraftardan gelıyomuş gibi geldı ama fileler var nasıl oldu bu iş yaww :D
  • Valla Keitayada helal olsun sahada yumruk yiyen oyuncular bile kendini yere atmayı 3-4 saniye sonra akıl ederken Keita şişe yanından geçerken rüzgarının hissedip saniyenin 10da 1 gibi kısa zamanda kendini yere atmayı akıl edebilmiş, çok büyük bir yetenek.
  • şişenin atılmasında mantık arayanlara
    işte aynı mantık:
    http://www.youtube.com/watch?v=WHQCBHhyI-E
  • quote:

Zaten okunulası bir yanı yok ama bu tür yazıları ömer çavuşoğlu yazsa he der geçeriz fakat halka malolmuş bir sanatçının bu derece fanatik yorumlar ve hatta hakaretler dolu yazılar yazması ercan saatçinin ne kadar acınacak durumda olduğunun göstergesidir... Bu adam bide benim devremdi... Acemi birliğinde Yenifoça da biz it gibi eğitim yaparken bu devamlı alay komutanından izin alıp İzmir de gününü gün ediyordu.. Arada bir uğruyordu alaya... Sanki çok mükemmel askerlik yapmış gibi birde yemin töreninde bunu konuşturdular... Delirmemek elde değil... Sorsan askerde Yenifoçada komandoydum diye anlatır ama zırto...

Çavuşoğlu, Selçuk Yula, Ercan Saatçi, Hıncal Uluç, Tamburacı gibi yazarları okumamak lazım okusan bile kaale almayacaksın.
    Hatta Toroğlu bile kaale alınacak adam değil. Bir gün fenere üfürür yarın Galasasaray'a öbürgün Beşiktaş'a
    Fenere ak dediğini GS için kara der vb.

Ercan Saatçi' de dediğin gibi bir sanatçı ve mutlaka bir gün bu fanatikliğinin ters etkisi karşınıa çıkar ve cezasını çeker.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.