Şimdi Ara

Keita'ya atılan pet şişe (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
7.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw şişeye de ayıbettik onca bahsi geçti hiç bi fotoğrafı konulmaz mı bea...

Keita'ya atılan pet şişe
  • kendini yere attı cart curt diyorsunuz ama kendini yere atıp show yapsa nasıl gözünün altını şişirebilir bunuda açıklayın o zaman.bunuda mı saniyenin 10da 1inde yaptı bu adam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

Keita'ya atılan pet şişe

http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1155510&Date=28.10.2009&b=Bardagin%20sirri%20cozuldu&KategoriID=14

Koca şişeye pet bardak demişler yaw... La bi haberi de doğru dürüst yapsanız da gazeteci olduğunuz belli olsa...

• İşin garibi bu antu taraftar sitesi galip geldikleri maçtan sonra bile gereksiz bir iddia ile kendilerini rezil etmeyi başardılar. Yahu galip gelmişsiniz, bırakın yabancı maddeleri falan. Bırakın Gsliler düşünsün. Siz mor menekşe videoları falan hazırlayın. Takıntıları nedir anlamış değilim.
  •  Keita'ya atılan pet şişe
  •  Keita'ya atılan pet şişe
  • Merak ettim, antuya bakayım bi dedim, bu adamlar hala GS attı, yok videoyu yönetime gönderelim basın toplantısı yapsınlar, vs diyolar.

üstelik bugun yaptıkları çirkeflik ortaya çıkmışken en son 1 saat öncesine kadar attıkları mesajlarda hala GS taraftarı attı diyolar :)

Konu da "Hedef Keita değil yan hakem"

http://forum.antu.com/KonuOku.aspx?gID=0048&fID=0116&kID=458 ya da
    http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiyaretci.aspx?gID=4&fID=9&kID=34966&sayfa=5

• Bu olay beni antu'dan soğuttu. Konularda gerçeği söyleyenleri en son adminin biri gelip tehdit etti. Haklıyken haksız durumuna düştük.

Olay da saçma sapan bir şey gsliler atsa ne fbliler atsa ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emredici

Galatasaraylı arkadaşlar için ezberlerini bozma vakti...

Gerçek çok net gözüküyor.

Buraya taşıdığın için teşekkürler fuzbing

Evet Emre gerçektende gerçekleri görmek lazım..Rezil olmamak için facedeki videoyu kaldırda kendi gerçeklerinizle karşılaşmayın..

Bide Alex gerçeği var tabiki;
    />

Yada youtubedan da bakın..

Onun için bu tartışmanın sonu gelmez..

• antu işte
    burdakileri özel topluyorlar abi valla bak

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerlix07

quote:

Orijinalden alıntı: fuzbing

Her ne kadar konuyu ben açmış olsam da görüntüyü defalarca izledim ve net olmadığına karar verdim bizim tribünden de geliyor olabilir gs tribününden de.

bende bir saattir heralde herkes şahan bakışlı bir tek benim gözlerim bozuk diye düşünüyordum

kuşburnu

Ya izliyorum izliyorum nerde bu neden ben göremiyorum diyordum ulan herkeste görüyodu psikolojimi bozacaktın iyiki yazdın

• çizilen menzile bakılacak olursa plastik su bardağınının kat ettiği mesafe en yi ihtimalle min 35-40m

atılmaz demiyorum ama atanın özel bir adam olduğu belli,bu özel yetenekli adamlar hep bizden mi çıkar anlamam...
  • heyecanla yazdığım yorum için özür dilerim.
  • antudaki elamanların iq seviyelerini toplasak surdaki bir üyenin iq sundan azdır yemin ediyorum.
  • 1 KEITA sağ kanattan korneri kullandıktan sonra 25.56'da kafasına cisim isabet ediyor..

2 CANLI yayın görüntülerinden anlaşılabileceği üzere, o cisim G.Saraylılar'a ayrılan tribünden atılıyor.. Hareket hızı ve açısı bunu çok net gösteriyor..

3 ANCAK G.Saraylılar'ın bulunduğu tribünün etrafı tamamen ağlarla çevrilmiş durumda..

4 F.BAHÇELİ yetkililere sorduk: O ağlarda herhangi bir hasar var mı?

5 CEVAP şöyle: "Maç boyunca o tribünden sahaya 3 tane meşale atıldı.. Meşale atacak boşluğu farkedenler, su bardağı da fırlatabilir.. Ayrıca ağların bir bölümü yakıldığı için her bölümde boşluklar oluşmuş durumda.. Oradan sızma olabilir.."

6 BURADA akla gelen can alıcı soru şu: G.Saraylı taraftarlar durduk yere kendi oyuncusuna niye yabancı cisim atsın?

7 O pozisyonda Keita'nın yanında yardımcı Tarık Ongun var. Şişeyi atan G.Saraylı ona isabet ettirmeye çalışmış olabilir.

8 PEKİ, F.Bahçe tribünlerinden G.Saray tribününe atılan bir cismin, oradan sekerek Keita'ya isabet etme şansı var mı?

9 GÖRÜNTÜLERE ve profesör Güney'e göre, bunun gerçekleşebilmesi FİZİKEN İMKÂNSIZ.

Prof. Dr. YÜKSEL GÜNEY Kocaeli Üniversitesi Dekanı: Cismin atıldığı yer G.Saray tribünü..

"O cismin, yere düştüğü andaki doğrultusu elimizdeki en önemli veri.. Yatay geliyor, yani G.Saray tribünü doğrultusunda.. Düşerkenki hareketi de önemli.. Çünkü hareket doğrultusunda spin (dönme) yapamaz.. Keita'ya çarptıktan veya yere değdikten sonra ters tarafa düşmesi, bu cismin tersi doğrultusundan, yani G.Saray tarafından atılmasını gerektiriyor.. Başka bir tribünden atıldığı ihtimalini düşünsek bile, ağdan herhangi bir sekme öyle yere düşmez.."

• Millet profesörleri falan araya soktu artık. Şişeyi atan adamlar kendi ağzıyla söylemiş biz attık diye hala bir çaba var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cscageonly

Millet profesörleri falan araya soktu artık. Şişeyi atan adamlar kendi ağzıyla söylemiş biz attık diye hala bir çaba var

Şişeyi atan fbli:
    _Valla ben attım abey niye inanmıyonuz yaw...

Anlı şanlı fizik profesörü:
    _Sus rezil, cimcomlumusun nesin, Gassaraylılar attı oka işte...

• quote:

Orijinalden alıntı: Zommby

quote:

Orijinalden alıntı: cscageonly

Millet profesörleri falan araya soktu artık. Şişeyi atan adamlar kendi ağzıyla söylemiş biz attık diye hala bir çaba var

Şişeyi atan fbli:
    _Valla ben attım abey niye inanmıyonuz yaw...

Anlı şanlı fizik profesörü:
    _Sus rezil, cimcomlumusun nesin, Gassaraylılar attı oka işte...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.