Şimdi Ara

Keita'ya atılan pet şişe (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
7.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cscageonly

Millet profesörleri falan araya soktu artık. Şişeyi atan adamlar kendi ağzıyla söylemiş biz attık diye hala bir çaba var

Ben prof.un yalancısıyım
  • quote:

Millet profesörleri falan araya soktu artık. Şişeyi atan adamlar kendi ağzıyla söylemiş biz attık diye hala bir çaba var

O kadar baktım yok böyle bi şey. Kim söylemiş yav attık diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutsuz Son

quote:

Antuda söylemişler sonra mesajları silinmişdir haliyle Konuyu açan fuzbing'e sorabilirsin, ben kendi gözümle görmedim tabi, olaylar cereyan ettiği sırada Antu'yu takip eden fuzbing vardı buradan bildiğim kadarıyla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mutsuz Son

quote:

Antuda söylemişler sonra mesajları silinmişdir haliyle Konuyu açan fuzbing'e sorabilirsin, ben kendi gözümle görmedim tabi, olaylar cereyan ettiği sırada Antu'yu takip eden fuzbing vardı buradan bildiğim kadarıyla

Suyu atanın yanında oturanlardan biri yazdı, ben yanındaydım biz attık rezil olacaz falan dedi adam... O konuyu baştan sona okudum..75 sayfa falan olmuştu en son...Ertesi gün buhar oldu konu...

• Günlerdir söylüyorum " Alex'in Arif'ten bir eksiği yoktu penaltı pozisyonunda " diye, haklıymışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JP!!!!!!!

quote:

Orijinalden alıntı: emredici

Galatasaraylı arkadaşlar için ezberlerini bozma vakti...

Gerçek çok net gözüküyor.

Buraya taşıdığın için teşekkürler fuzbing

Evet Emre gerçektende gerçekleri görmek lazım..Rezil olmamak için facedeki videoyu kaldırda kendi gerçeklerinizle karşılaşmayın..

Bide Alex gerçeği var tabiki;
    />

Yada youtubedan da bakın..

Onun için bu tartışmanın sonu gelmez..

Tamam arkadaşım süper oynadınız , hakemler yanlış kararlarla hakkınızı yedi ve hakem gözetmenide fenerli olduğu için hakeme 8.3 verdi... Koskoca 90 dakikada ayağınızda adam gibi top tutamadınız , adam gibi tek pozisyonunuz uğurun tribünlere attığı toptu... Attığınız golde adam gibi bir gol değildi , ne bir organizasyon nede gol öncesi güzel paslaşmalar , tamamen volkanın hatası...
    Oynanılan futbol hariç herşeyi konuştunuz , yok şişe kapağı attılar keitayı kör ediyordu az daha , neymiş arda gibi temiz aile çocuğunu bile sinirlendirmişiz vs. vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: reef1905

Günlerdir söylüyorum " Alex'in Arif'ten bir eksiği yoktu penaltı pozisyonunda " diye, haklıymışım.

Usta kusura bakma ama kimse çirkeflik konusunda arifin eline su dökemez... Haa bide sizin baroşunuz vardı her ceza sahasına girdiğinde kendini yere bırakıp sarı kart gören , pardon unuttuk onu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zommby

quote:

Şişeyi atan fbli:
    _Valla ben attım abey niye inanmıyonuz yaw...

Anlı şanlı fizik profesörü:
    _Sus rezil, cimcomlumusun nesin, Gassaraylılar attı oka işte...

Bugün cimbomla cimcomu karıştıran yarın anasyla bacısını karıştırır ;) + antuyada iyi kapak oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: VectrAirliness

hem fb kale arkasından atılacak
    hem keitanın sol gözünü vuracak (maraton tribünü tarafında olan)
    hem sol gözünü vurduktan sonra önüne değil uzagına düsecek

bunun fizik kurallarıyla açıklamalı bir şeklini cizebilecek var mı?

aslında yazmıycaktım ama senin gibi fizik özürlüler çok olunca gereksinim duydum nedense..;

keita nın sırtı taç çizgisinde,yani taç atma açısı ile korner atıcak çünkü sağ ayaklı,hatta size doğru dönük bile olabilir cünkü dediğim gibi sağ ayaklı..futbolu takip ediyosan sağ ayaklı futbolcuların o korner köşesinden nasıl korner kullandıgını az cok görmüşsündür..

gelelim şişe nasıl oraya düştü...

keitanın gözüne tam karsıdan atılır gibi çarpmadı..örneğin su an bunu okuysan gözünü alabildiğine önce sola cevir çünkü şişe ordan geldi,,,sonrada alabildigine sağa cevir çünkü şişe göze carptıgında oraya düşer..

umarım anlatabilmişimdir,bu arada merak ettim yaşın kaç ne okuyosun veya okudun ?

• valla kim attı bilmem ama cismin hareket yönüne bakılırsa dik geliyor yani tam arkasından atıldığını gösteriyor yandan gelen cisim öyle gitmez gs tribününde ağlar var
    bence iki ihtimal var 1-ağlarda delik var bir ara meşale yakıldı 2-gs tribünün altında bir fenerlilere benzer bir taraftar topluluğu var ve ağ yok ... atılan nesne şişe değil pet bardak uzak yerden oraya atılması zor... o nesne keitanın kafasına geliyor fakat görüntüde yüzünü tutuyor gelen cisme sırtı dönük yani yüzüne gelme ihtimali yok bariz şekilde şov var...
  • kim atmışsa atsın bugün fener atarsa yarın galatasaray atacak öbür günde z takım atacak kültür anlayışımızın zayıf olmasından kaynaklanıyor çözüm ise atan kişiyi uyaracaklar, atan tespit edilip ağır ceza verilecek, en önemliside eğitim şart...
  • şişeyi fenerliler attı,3 puan gsye verilsinkeita daha önce tiyatromu okumuş fena rol kesiyor aynı arif gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkingfb

şişeyi fenerliler attı,3 puan gsye verilsinkeita daha önce tiyatromu okumuş fena rol kesiyor aynı arif gibi

maç gecesi banlanmak sana fena koymuş anlaşılan içini döke döke bir hal oldun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

şişeyi fenerliler attı,3 puan gsye verilsinkeita daha önce tiyatromu okumuş fena rol kesiyor aynı arif gibi

maç gecesi banlanmak sana fena koymuş anlaşılan içini döke döke bir hal oldun...

yok senelerdir yazıyoruzda ne oluyor,hala ağlıyorsunuz,sadece bu seneyle sınırlı kalma

• quote:

quote:

quote:

yok senelerdir yazıyoruzda ne oluyor,hala ağlıyorsunuz,sadece bu seneyle sınırlı kalma

Ortamı germe , seni bir gererler dahada birleşemessin .

Taraftarı neki topçusundan ne beklersin .

• quote:

Orijinalden alıntı: rob10

quote:

quote:

quote:

hadi ordan fake

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rob10

quote:

quote:

quote:

hadi ordan fake

Kesinlikle fakeim .

Hatta HARDCORE - FAKE Gel göstereyim .

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.