Bildirim
Kek yaptım beyler.. Buyrun..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
hocam eline saglık.Bunu çayla değilde sütle yemesini çok seviyorum.canım çekti bak -
Afiyet olsun agalar.. -
Eline koluna saglik. Nasil yaptin, tarifi verir misin? -
ben yumurta bile kıramazken elalem kek yapıyor helal -
keki biraz yakmışsın ama onun yanında kola gider şimdi alıp geliyim ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem095 -- 3 Ocak 2012; 23:56:20 > -
hocam masadan kek kırıkları yere düşmüştür onları bir süpürüverde günah olmasın ayrıca ellerine sağlık, arkadaşın dediği gibi biz yumurta kıramazken sen kek yapıyorsun helal -
quote:
Orijinalden alıntı: KarpuzAbi
Yemek konularında hep seni görüyorum -
güzel duruyor eline sağlık -
Saolun arkadaşlar elimden gelir böyle şeyler. Bi de öğrenci evi olunca ister istemez yapıyosun
Tarifi
4 yumurta ile 1,5 su bardağı şekeri mixerle karıştırdım krema gibi olana kadar
sonra 1 su bardağı sütü ekledim az daha karıştırıp bi su bardağı sıvı yağı ekledim yine karıştırdım azcık
Daha sonra 3 su bardağı unu, kabartma tozu ve vanilyayı koyup karıştırdım tekrar. Dana sonra da 2-3 yemek kaşığı kakao koydum karıştırdım yağladığım kalıba koydum. 180 derece önceden ısıtılmış fırında 40-45 dk arası pişirdim. -
güzel görünüyor eline sağlık -
1 kere yaptm kek.olmadı kabarmadı.braktım bu işleri -
Yaların!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X