cypher kaçta ? saat kaçta?? kekuri düşer bu soruların cvplarını istiom çok lazım cypherdaki adamımı kurtarmam lazzmmmmm
[image][/image][code][/code]
nasıl resim koycam ???? en son 51 lvl char kasmıştım ona lazım nee olurrr!!! ya da kekuri verene 50-60 arası char ya da 2 tane char vercem ne olur cypher da dual mirage +4 ve üstüme +7 dull fp lazımmm.... saygılar EDİT: özür dilerim...saygılarımla...
he çıkarsa burda sana hemen yazarlar hit çıktı Kekerekukaka git kes derler sana bekle sen
quote:
Orijinalden alıntı: T3xn3L
he çıkarsa burda sana hemen yazarlar hit çıktı Kekerekukaka git kes derler sana bekle sen
11:79 geçe çıkar cyprda öyle o saatte çıkıyormuş
quote:
Orijinalden alıntı: T3xn3L
quote:
Orjinalden alıntı: T3xn3L
+1905
quote:
Orijinalden alıntı: el_morad
quote:
Orjinalden alıntı: T3xn3L
+1905
Alıntıları Göster
ya nolur adam gibi cevap verinn !! çok lazım........................................................................................................... resim nasıl konuluo?
quote:
Orijinalden alıntı: Hi_On3
ya nolur adam gibi cevap verinn !! çok lazım........................................................................................................... resim nasıl konuluo?
Alıntıları Göster
Saati yok
quote:
Orijinalden alıntı: Vicious Bee
Saati yok
Alıntıları Göster
ewet saatı yok ben 2saattır kesıom sonuc boş
quote:
Orijinalden alıntı: erkbaba
ewet saatı yok ben 2saattır kesıom sonuc boş
Alıntıları Göster
offf cıkmıo ve eskıden +7 ye basardım 2 tane yaktım yıne basmadım pola axe ye
quote:
offf cıkmıo ve eskıden +7 ye basardım 2 tane yaktım yıne basmadım pola axe ye
Alıntıları Göster
nese beyler iyi akşamlar
quote:
nese beyler iyi akşamlar
Alıntıları Göster
walla en iyi kekuri kasmanın yolu moradonda kecon kaptanların orada bi kospçu bul yanına otur parti at sürekli ben edana da yaptım ve 5 dk içinde kekuri ring düştü
quote:
Orijinalden alıntı: n0fx
walla en iyi kekuri kasmanın yolu moradonda kecon kaptanların orada bi kospçu bul yanına otur parti at sürekli ben edana da yaptım ve 5 dk içinde kekuri ring düştü
Alıntıları Göster
SEN EN İYİSİ UYUMA KEKURİKAKAKUKA ÇIKMASINI BEKLE BÜTÜN YAZ
quote:
Orijinalden alıntı: benBUFFER
SEN EN İYİSİ UYUMA KEKURİKAKAKUKA ÇIKMASINI BEKLE BÜTÜN YAZ
Alıntıları Göster
Arkadaşa katılıyorum belli saati yoktur yanlız sabah veya gece serverlara rest atıldığında koş ben ikikez yakaladım
quote:
Orijinalden alıntı: lord_darkar
Arkadaşa katılıyorum belli saati yoktur yanlız sabah veya gece serverlara rest atıldığında koş ben ikikez yakaladım
Alıntıları Göster
serverlara reset ne zaman atılıyor :D birde bu kekurikukaka nerde bulunur??
quote:
Orijinalden alıntı: R.Sambora
serverlara reset ne zaman atılıyor :D birde bu kekurikukaka nerde bulunur??
Alıntıları Göster
ben reset atıldığında çıkar biliyorum. gerçi bir ara atıldığında gittim baktım yoktu herhalde kesmişlerdii...
quote:
Orijinalden alıntı: PrEdAtoR20
ben reset atıldığında çıkar biliyorum. gerçi bir ara atıldığında gittim baktım yoktu herhalde kesmişlerdii...
Alıntıları Göster
saati kesinlikle yok ama kemiklerin ordaki slotta 2 tane cıkardımwe o parayla gok guzel itemler aldımsonuc=HACKLENDİM we oyundan cok fena tiksindim
quote:
Orijinalden alıntı: FrEsTaYLe
saati kesinlikle yok ama kemiklerin ordaki slotta 2 tane cıkardımwe o parayla gok guzel itemler aldımsonuc=HACKLENDİM we oyundan cok fena tiksindim
Alıntıları Göster
06/06/06 tarihi (bugun) Saat sabah 06:06' da 66 tane kekuri çıktı sen görmedin mı?
quote:
Orijinalden alıntı: The_Playboy
06/06/06 tarihi (bugun) Saat sabah 06:06' da 66 tane kekuri çıktı sen görmedin mı?
Alıntıları Göster
saçma ssatti yoktur ama her kekurikekukaka dan düşer diye duydum sen bence kekurikekukakanın çıktığı yerde pusu tut 8 saat dur illa 1 tane kekurikekukaka yakalar kesersin kekuri ring ini alırsın sonrada ihtiyacını gider
quote:
Orijinalden alıntı: euhehee
saçma ssatti yoktur ama her kekurikekukaka dan düşer diye duydum sen bence kekurikekukakanın çıktığı yerde pusu tut 8 saat dur illa 1 tane kekurikekukaka yakalar kesersin kekuri ring ini alırsın sonrada ihtiyacını gider
Alıntıları Göster
kekurikukara nerde çıkar??
quote:
Orijinalden alıntı: R.Sambora
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: bonjovi_rocker
MORADON DA KECOON TÜRLERİNİN ARASINDA BELLİ SAATLERDE ÇIKAR AMA HİÇ DENK GELEMEDİM DAHA AMA ŞANSIN VARSA KECOON TÜRLERİNDEN ÇIKARTABİLİRSİN BENİM GİBİ BANA 2 TANE ÇIKTI AMA DEDİĞİM GİBİ SANŞ LAZIM ( NOT : BU ARADA Bİ TANESİNİ BİRADERİN MASTERINA KURBAN VERMEK ZORUNDA KALDIM. )