cypher kaçta ? saat kaçta?? kekuri düşer bu soruların cvplarını istiom çok lazım cypherdaki adamımı kurtarmam lazzmmmmm
[simage][/simage][code][/code]
nasıl resim koycam ???? en son 51 lvl char kasmıştım ona lazım nee olurrr!!! ya da kekuri verene 50-60 arası char ya da 2 tane char vercem ne olur cypher da dual mirage +4 ve üstüme +7 dull fp lazımmm.... saygılar EDİT: özür dilerim...saygılarımla...
he çıkarsa burda sana hemen yazarlar hit çıktı Kekerekukaka git kes derler sana bekle sen
11:79 geçe çıkar cyprda öyle o saatte çıkıyormuş
quote:
Orjinalden alıntı: T3xn3L
he çıkarsa burda sana hemen yazarlar hit çıktı Kekerekukaka git kes derler sana bekle sen
+1905
ya nolur adam gibi cevap verinn !! çok lazım........................................................................................................... resim nasıl konuluo?
offf cıkmıo ve eskıden +7 ye basardım 2 tane yaktım yıne basmadım pola axe ye
nese beyler iyi akşamlar
walla en iyi kekuri kasmanın yolu moradonda kecon kaptanların orada bi kospçu bul yanına otur parti at sürekli ben edana da yaptım ve 5 dk içinde kekuri ring düştü
SEN EN İYİSİ UYUMA KEKURİKAKAKUKA ÇIKMASINI BEKLE BÜTÜN YAZ
Arkadaşa katılıyorum belli saati yoktur yanlız sabah veya gece serverlara rest atıldığında koş ben ikikez yakaladım
serverlara reset ne zaman atılıyor :D birde bu kekurikukaka nerde bulunur??
ben reset atıldığında çıkar biliyorum. gerçi bir ara atıldığında gittim baktım yoktu herhalde kesmişlerdii...
saati kesinlikle yok ama kemiklerin ordaki slotta 2 tane cıkardımwe o parayla gok guzel itemler aldımsonuc=HACKLENDİM we oyundan cok fena tiksindim
06/06/06 tarihi (bugun) Saat sabah 06:06' da 66 tane kekuri çıktı sen görmedin mı?
saçma ssatti yoktur ama her kekurikekukaka dan düşer diye duydum sen bence kekurikekukakanın çıktığı yerde pusu tut 8 saat dur illa 1 tane kekurikekukaka yakalar kesersin kekuri ring ini alırsın sonrada ihtiyacını gider
kekurikukara nerde çıkar??
quote:
Orjinalden alıntı: bonjovi_rocker
kekurikukara nerde çıkar??
MORADON DA KECOON TÜRLERİNİN ARASINDA BELLİ SAATLERDE ÇIKAR AMA HİÇ DENK GELEMEDİM DAHA AMA ŞANSIN VARSA KECOON TÜRLERİNDEN ÇIKARTABİLİRSİN BENİM GİBİ BANA 2 TANE ÇIKTI AMA DEDİĞİM GİBİ SANŞ LAZIM ( NOT : BU ARADA Bİ TANESİNİ BİRADERİN MASTERINA KURBAN VERMEK ZORUNDA KALDIM. )