Şimdi Ara

Kelebek bıçak arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kelebek bıçak alıcam bütcem en fazla 400tl olabilir, güzel birşey istiyorum ileride rahat trade yapabiliecegim biraz bilgi olarak eksik oldugum için bilen arkadaşlardan da yardım rica ediyorum burdan mesaj atabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FceddyTR -- 1 Kasım 2015; 16:13:56 >

• katliam var forumda fn 600tl %75 ine veriyor mantıklımı 600 tl fazlamı biraz yardımcı olurmusunuz

• Referanslarınız var mı acaba
  • referans olabilecek konularımı atayım;

Anahtar Alım
    Hesap Alım
    İkinci el

+

yine de hoşlanmadıysanız Blut91 arkadaşım aracılık yapabilir ödeme konusunda kendisiyle anlaştığınız takdirde.

edit: satıldı 550 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayganz -- 1 Kasım 2015; 19:46:39 >

• Kesinlikle güven sorunum yok emin olabilirisniz Tek sorun 400tl yide cok geçmek istemiyorum ama yinede size dönebilirim teşekkür ederim
  • ★ Kelebek Bıçak | Lekeli - ★ Butterfly | Stained

Görünüm : (Field-Tested)-(Görevde Kullanılmış)

Var fikrinizi almak istiyorum yabancı sitelerden cevirdigmde 92 dolara denk geliyor yani 268 tl 18 tl için deger mi yoksa farklı birşey mi almalıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bıçak Bileyleme (Evde)?
    6 yıl önce açıldı
    Bıçak Koleksiyonum
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mw fn butterfly slaughter tercihimdir
  • bilmiyorum hocam da hala arıyorsanız elimde şu anda ★ StatTrak™ Kelebek Bıçak | Safari Ağı Görevde Kullanılmış var. 210 TL. diğer bıçak satıldı :')
  • Hocam butterfly slaughter yani kelebet katliam fabrikadan yeni çıkmış var elimde, forumda da konuyu açtım steamdeki fiyatın %75 ine satıyorum 600 lira ilgilenirsen ulaşabilirsin.
  • biraz daha ucuz gerekiyor malesef @kayganız teşekkür ederim ancak fn arıyorum yada mw
  • Bıçagıma kavuştum teşekkürler
  • FceddyTR F kullanıcısına yanıt
    hadi hayırlı olsun sonunda :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.