Şimdi Ara

Kelebek.PW Rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    30 Eylülde Kelebek.pw sitesinden 2 adet vps aldım.
    Güvenlik duvarı ayarları nedeniyle vpsye erişemedim.Bunu belirttiğimdede sorun yok siz ayarlarınızı kontrol edin v.s dediler 2 gün oyaladılar.Ardından sunucular çok yavaşta olsa işimi görüyorlardı çok memnundum botlarım çok güzel çalışıyordu sorunsuzdu.
    Geçen haftalarda data centerlarda yaşadıkları sorun nedeniyle (Allah hiç bir hosting şirketi sahibine yaşatmasın) sunucumun teki kapandı tekindeyse botlar nerdeyse çalışmaz hale gelmişti.
    Problem 1-2 gün içinde halledildi kayıp günler hizmet süresine eklendi v.s derken iki sunucumda da botlar çalışmamaya başladı.
    Bu durumu ticketla bildirdiğimde SUNUCULARINIZDA SORUN YOK, AYRICA SUNUCU İÇİ DESTEK vermiyoruz dediler.Bende sinirlendiğim için ukala bir tavırla normal destek vermiyorsunuz ki sunucu içi destek veresiniz dedim ve bir sonraki ticketta dönem sonu hizmetleriniz otomatik olarak iptal edilecektir diye bir cevap aldım. :)
    Açıkcası hizmet sıfır , kalite 0.
    Boşa 60 Milyon verdim bu ay.
    Olurda yolunuz düşerse fiyatlarına aldanıpta sakın bir çöp almayın,pişman olursunuz.Kesinlikle baltalamak gibi bir amacım yok, kimsenin ekmeğinde gözüm yok.Ama paranızı çöpe atmayın..
    Buda mağdur olduğum durumun kanıtı.
    Bakım Öncesi

Kelebek.PW Rezilliği

Bakım Sonrası

Kelebek.PW Rezilliği

Bakım Sonrası Sunucu Durumu:

Kelebek.PW Rezilliği

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.