Şimdi Ara

Yaninet (Eski Adı Pelicell) Ana Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
897
Cevap
19
Favori
28.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pelicell kapandı konusu da kapandı Yaninet olarak devam ediyor. Şuan sadece 100mbps paket var. Mevcut aboneler için 180? yeni aboneler için 199?.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah aşkına dalgami geciyorsunuz 1 hafta oldu be... 1 hafta yazıktır günahtır bu yaptığınız. İnsanlar mağdur edilmiştir ve bunun çözümü de islerimiz vardi duzeltmek icin mesajlara aramalara cvp vermedik...

Yahu telefon başındaki callcenter lar mi teknik ekip telefon başındaki musteri temsilcilerimidir teknik ekip.

Size guvenimiz tamamen gitti sonrasına dair hiçbir guvence bile yok. Rezil olduk paramizla resmen oysa piyasa fiyatinada getirmiştiniz daha da beter oldu hersey... Bunu nasıl becerdiniz cidden bi sorgulamalisiniz artik.. ne gelen var ne giden TT den.. ne zaman gelecegide şüpheli. ahh ahh... @PelicellTelekom

• Firma yeni paketleri açıklayacağını bildirdi ama günlerdir bir gelişme yok. Ben 16mbpsden memnundum şimdi 100mbps oldu hiç bir fark yok benim için. Önümüzdeki hafta taşıma talebinde bulunacağım herhangi bir aksiyon alinmazsa bu konuda. Aklımda daha uygun fiyatlı bir kac firma var. Sizlerden de taahhütlü ya da uygun fiyatlı tavsiyeler bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krc58 -- 20 Ekim 2023; 19:22:13 >
  • krc58 kullanıcısına yanıt

Uygun fiyat derken max. limit?

Peşin ödemeli olarak düşünürseniz

Gigaspeed ve Comnet fiyat bakımından avantajlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 20 Ekim 2023; 19:28:15 >
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Limit yok hocam daha düşük hız işimi görüyor. Comnet ya da 10linenet düşünüyorum. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pelicell ismi komikken yenilenip daha komik yaninet ismine geçmekte ne bileyim çok kaliteli bir firma izlenimi verdi... Hele birde sitesinde kullandıkları görseller oofff aman tanrım didim bu kalite Türkiye'ye fazla...

• Pelicell'den, 10line.nete geçtim ancak burda pingler daha kötü..kısacası, bu tür alt operatörlerde çokta bir fark yok, ucuz etin yahnisi olmuyor bunu anladım artık..

Edit..internet kesildi, bugün yine sorun varmış..10line.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 21 Ekim 2023; 12:31:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gördüğüm kadarıyla kimsenin sesi cikmadigina göre firmadan çoğu insan başka operatöre geçti ya da herkes halinden memnun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya benim pelicell de iken donuk hattim vardı onun paketi hala 95 lik paket görünüyor. Nedir bunun akibeti diyorum cevap veren de yok.

Arafta kaldı hat. Başka iss e mi alsam ? Tt hizmet dondurma yi da ücretli yaptı sanırım hiç bir firma ücretsiz dondurma yapmıyor

• Bu firma ile artik uzaktan yakindan ilgim kalmamistir kendilerine burdan tesekkur ederim verdikleri hizmetten dolayi ben tasima islemi basvurusunda bulundum hemen kabul ettiler 1 saate tasimaya cunku borcum yoktu ondan dolayi verdikleri hizmetten dolayi cok cok tesekkur ederim pelicelle yaninet olarak insallah guzel paketler aciklanir bu fiyata fazla regabet yok cunku diger firmalarda bu fiyata yakin veriyor cunku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzfertatzz -- 25 Ekim 2023; 21:52:49 >
  • Düşük hiz almak isteyenler icin yeni paketler sunulacaktı ancak herhangi bir gelişme olmadı. Yarın geçiş için basvuru yapmayı düşünüyorum. Uzun zamandır firmadan bilgilendirme de yapılmadı. Sanırım bu şekilde devam edecekler. Paket seçenekleri ile ilgili herhangi bir duyum alan var mı?

nereye geçmeyi düşünüyorsunuz ?

• costanT14 kullanıcısına yanıt
    10linenete geçeceğim sanırım su an en uygun orası 125₺ 35 mbps orada da sıkıntı var deniyor ama pelicellde cok farklı değil. Ufak tefek kesintilerin zararı olmuyor bana 3 ay deneyeceğim orayı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @PelicellTelekom

şimdi SMS geldi daha 1 ay dolmamış fatura çıkarmışsınız.

çıkardıgınız faturaya da 4 günlük süre vermişsiniz.

bu nasıl iş......

bu arada btk nın böyle bi sitesi var orada neden yaninet yok pelicell var oysa ama yaninet yok ???

varsa niye yazmıyor yoksa neden yok bilmek hakkım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnryc34 -- 30 Ekim 2023; 14:3:31 >
  • Bugün itibariyle ben de pelicelle veda ettik 1 yıl iyi fiyata kullandık. Rezillik ceksekte bazı günnlerde fiyatına göre iyi sayılırdı.firma zararina satıyordu belki ama eski kullanıcılarını kaçırmamak adına adım atabilirlerdi. 10line net 35mbps pakete geçtim şimdilik bir problem yok. Kalan arkadaşlara iyi sanslar diliyorum.

kalan bizlerde... yeni paketler gelecek dediler ona kandık bekliyoruz. bu ay da gelmeze kalanlarda kalmayacak. bende 3 abone birden var :)

• Yeniden ara ara kesilmeler başladı.

Hocam ıp tv ile arası nasıl bunları.İP tv olayı varsa uzak durun diyorlar ,malum uygulamalar falan

• 35, 50, 100 Lük tarifeler gelmiş. 6 ay peşin ödeme de %5, 12 ay peşin ödeme de %10 indirim.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

fiyat şuankinden daha uygun olacak denilmişti diye hatırlıyorum.

100mb hız fiyatı 180tl di 199,99tl sonra da 215tl yapıp yeni getirdikleri paketleri de üstelik en düşük hız olarak 35mb 185tl den başlatmışlar.

peki biz şaşırdık mı HAYIR...

bekliyoruz yıl başını ona göre başka operatore geçeriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnryc34 -- 27 Kasım 2023; 13:26:0 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.