Şimdi Ara

Yaninet (Eski Adı Pelicell) Ana Konu (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
897
Cevap
19
Favori
28.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
Giriş

Soknete geçtim XDSL numarasını vermediler bunlar yüzünden ekstra kurulum ücreti ödedim hakkım haram olsun geçenlerde girip baktım online işlemlere yeni koymuşlar ne alakaysa ben taşıdıktan sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furminnn kullanıcısına yanıt
    Banada aynı mesajı gönderdiler hemen poyraznete taşıdım inşallah ordada aynı sorunları yaşamam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fuuby kullanıcısına yanıt

Taşıdıniz mi yoksa direk mi geçiş yaptınız bana hizmet numarasını vermediler o yüzden kurulum ücreti ödedim

• furminnn kullanıcısına yanıt
    Taşıdım sistemde xdsl numaram yazıyordu zaten benim için ortalama hızda evde internet olsun diye açık tutuyorum makul fiyatlı iss kalmazsa kapatırım zaten uzun süreli kesinti olduğunda kapatıyordum neredeyse kurulum ücretleri yüksek olduğundan açık bıraktım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir türlü iptal edemedim.Başka bir internet servis saģlayıcısındayım.3 aydır yok yere ücret kesiliyor.Bu ay da bir için 2 tane ücret kesmişler.Hiç bir şekilde iletişim kuramıyorum.Cevap da vermiyorlar.Nasıl kurtulabilirim.

• fat1453 kullanıcısına yanıt
    Ben iptal etmeden başka firmaya taşıma yaparak kurtuldum bunlardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 22 Şubat 2024; 15:12:51 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • harce74 kullanıcısına yanıt

Xdsl numarasını alamadığımdan taşıyamadım,ben de vodafone nete geçmiştim

• Başka bir firmaya geçmek istediğimde bu hatayı verdi. Bir yıldan fazla süredir bu firmayı kullanıyorum.

Alıntı

metni:
    3 ay içerisinde birden fazla ISS değişikliği yapılamaz #800123

Birde aylık faturayı 350₺ yapmışlar. Kurtulamıyoruz arkadaş ne bela firmaya çattık.

• 26 Şubat tarihinde Telekom tarafından 2. kurulumla gelen modemi MNG kargo ile iade ettim. 27 Şubat tarihinde farklı bir firmaya internet taşıma için başvuru yaptım. 28 Şubat sabahı sms geldi, hattım diğer operatöre taşınmış.

• Kendi altyapısından mı veriliyor acaba. Fİyatlar çok iyi.

Yaninet (Eski Adı Pelicell) Ana Konu
  • Aman bulaşma biz yandık sende yanma üçe beşe bakma adam akıllı firmaya geç ruh sağlığın bozulmasın şu an gıbırnetteyim kafam rahat

• ramazan26 R kullanıcısına yanıt

Geçmek için değil; kendi altyapısı mı var babında. 

• Kendi altyapısı nasıl olsun kendi abonelerine normal interneti bile veremeyen bir firma

• ramazan26 R kullanıcısına yanıt

Onu bilemeyeceğim; belki el değiştirmiştir ya da yeniden yapılandırma gibi birşey olabilir.Yaninet (Eski Adı Pelicell) Ana Konu 

• @PelicellTelekom 6 aylık peşin paramı aldınız 1 gün kullanamadan 2 haftadır internet yok. başka operatore geçtim. paramı halen yollamadılar. sürekli yazıyorum umurlarında değil. bu operatore geçecekler durum budur girişi de çıkışı da sorun !!! paramı verin 6 aylık peşin istediniz şak diye verdim güvenipte ama siz geri verirken tık yok @PelicellTelekom fayik karaer abone no 3400017646

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.