Şimdi Ara

Kemal Sunal'ı sevmiyorum, oyunculuğu abartılıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
4.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kemal Sunal iyidir, Şener Şen 100 kat daha iyidir .
  • Bugünde blokta boş geçmedik çok şükür.
  • 32 yaşındayım, çocuk yaştan beri Kemal Sunal filmleri ile büyüdüm, şimdi bile bıkmadan izliyorum ve gülüyorum. Recep ivedik tarzı tipler bana komik gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta oyuncu gerçek bir sanatçıdır.

• HIGHER kullanıcısına yanıt
    Ya bu yoruma uzvumla güldüm ne saçma yorum la bu

• Konu sahibi sen cicişlerden Esra'sın dimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirkesurat -- 26 Şubat 2020; 0:38:30 >
  • Kemal Sunal'ın meselesi zaten komiklik yapmak değil. Kemal Sunal'ın oynadığı filmler toplumsal bazı gerçekleri surata vurur. Kemal Sunal bu gerçekler ortasındaki safı ve temizi oynar. Zaten ortaya çıkan o absürt görüntü bizi tebessüm ettirir ve düşündürür. Sen kahkahalardan yerlere yatmak amaçlı bir şey arıyorsan bu zaten Kemal Sunal olamaz. Recep İvedik'i eleştiren arkadaşlar var. Bu zaten "Recep İvedik'i izleyen beyinler" olayı Meksika dalgası gibi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 26 Şubat 2020; 0:41:51 >
  • bak mesela ben de "leyla ile mecnun" izlerken mimiklerim oynamıyor, beni yoruyor sanki dizi. bir iki sahnesi komik sadece. ondan önce de bi dizi vardı "geniş aile diye" ona da gülmüyordum.. bu tip şeylere gülen adamlar genelde yolda yürürken düşen adama gülen tiplerdir.. kemal sunal filmleri sosyal mesaj veren dönem filmleridir.. anlayana..
  • 14 yaşında bir bireysen ve daha gerçek hayatı görmemişsin. 7/24 hayatın youtube da geçiyor ve ufaktan zorn izlemeye yeni yeni başlamışsan elbette Kemal Sunal ı sevmezsin.

Yaşım oldu 34. Ben Kemal Sunal in filmlerindeki çoğu olayı gerçek hayatta da yaşadım. Bizim dönemimizi yansitirdi Kemal abi. Yeni yetmelerin çoğu onun espri dilini anlamıyor. Yeni nesile bir iki anan za de haykırarak gülerler. Espri kapasitesi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 26 Şubat 2020; 1:17:51 >
  • Kemal Sunal halkımızın abisi, babası, oğludur. Halkın ona olan sevgisi onun oyunculuğundan önce gelir. Ve Türkiyede hiç bir sanatçının erişemeyeceği seviyededir.

Oyunculuk açısından ise son derece ustadır. Hiç bir şekilde aynı karakteri de oynamamıştır. Bir oyuncunun belirgin bazı mimiklerini olması aynı şeyi oynadığı anlamına gelmez. Örneğin çöpçüler kralı, salako, garip filmleri hepsi bir birinden çok başka usta oyunculuklardır. Cüneyt Arkın mesela hep aynı oyunculuğu oynar.

Filmlerde baş rol oyuncuları jön veya tiyatrocu olur. Ayhan ışık jöndür. Ve hep aynı karakteri oynar. Bruce Willis jöndür. Ama Sadri Alışık bir tiyatrocudur. Karakter oyuncusudur. Ve aynı oyunculuğu oynamaz. Kemal sunal da bir karakter oyuncusudur.

Bir oyuncunun iyi olmasını yerine başka oyuncu koyduğunda anlarsın. Örneğin organize işler filminden 3 ana oyuncuyu çıkar yerine üç tane başka oyuncu koy. O film yine aynı tatta olacaktır.
    Ama sen git "katma değer şaban" filminde git başka bir oyuncu koy bakalım. Bak o film nasıl bozulur.

Film de drama oynamak kolaydır. Ama komedi oyuncusu olmak öyle her oyuncunun becetebileceği iş değil.

• pilotaFerrari kullanıcısına yanıt
    Bide demisler hep ayni rolu oynuyor.

Acin bir propaganda izleyin bakalim, koskoca adamim beni bile aglatmisti o film.

Kemal sunal, zener sen gibi isimler turkiyede degil Hollywoodda olsa en az ikiser kere Oscar alirlardi.

• https://www.imdb.com/list/ls000074614/

Kemal Sunal filmleri ve puanlarına bakabilirsiniz.
  • Çok izlenmesi kalitelidir manasına gelmez.

Kemal Sunal i Kemal Sunal yapanlara bakmak lazım. Oyuncu sadece görevini yerine getirir.

Senaryoları Kemal Sunal yazmadı ki :) .

Entresan olan Kemal Sunal bir ara açıkladı hafiften ego misali. Sonrası sonu oldu.

• Ölmüş birisinin arkasından konuşmak ..
    Nasıl bir ruh hali ?

• Valla çok gülüyoruz gülmek önemli linç girişiminde bulunurlar.

• emReaLty E kullanıcısına yanıt
    Tekrar tekrar gülmemizin sebebi rahmetlinin çok iyi oyuncu olmasından değil bizim düşük zekalı olmamizdan kaynaklı.

• Kemal Sunal aynı filmi yüz kere izletip yine de güldüren usta oyunculardan biri. Şuan bir komedi filmini tekrar izlediğinde, hatta ilk izlediğinde bile guldurebilecek film sayısı çok çok az.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Tekrar tekrar gülmemizin sebebi rahmetlinin çok iyi oyuncu olmasından değil bizim düşük zekalı olmamizdan kaynaklı.
    Onun filmleri o zaman ki toplum yapısını komedi tarzında ve mübalağa sanatı içerisinde eleştirel bir şekilde ele alan filmlerdir ve Kemal Sunal kendisini insanlara sevdirebilmis bir halk adamıdır.
    Eğer yüksek zekadan kastın mizaha değil, sadece espriye gülmekse. Kemal Sunal'ın filmleri aynı zamanda düşündürür de. Oturup da bir yerinden uydurmadi o senaryolari. Orada biçim bulmuş karakterlerin türevleri maalesef ki toplumda mevcuttu ve belki ne kadar komik duruma düştüklerini bu filmler sayesinde anlayabilmislerdir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başıma bir şey gelmeyecekse bende kemal sunalı sevmiyorum
    öyle sürekli izlendiği falanda yok, eskiden tv de ne çıkarsa o izleniyordu
    hiç bir arkadaşım şimdi kemal sunal filmi açıp izlemiyor
    BURADAN İLAN EDİYORUM KEMAL SUNAL BİR BALONDUR
  • İstiyor ki küfredelim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.