Bildirim
Keman Calmak istiyorum...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hangi tarz çalmak istiyosun? -
Eyüp Musiki Cemiyeti dediğine göre Klasik Türk müziği galiba.
Ayrıca enstrüman çalmak için kesinlikle almanız gerekir. -
Apocaliptica - Unforgiven adInda bir parca dinledim. Sonra Apocaliptica`nIn CD sini aldIm. Mukemmeldi.Her gece manyak gibi dinliyorum,bunun yerine dua etsem simdi ermistim
BatI muzigimi oluyor bu simdi???
TarzI ne bilmiyorum ama klasik turk olmadIgIna eminim:-) -
Abi o tarz takılıyorsan musiki cemiyetinde kafayı çizersin.
Sen en iyisi batı kemanı dersi veren biyere git orada bişiler kapabilirsin ama unforgiven olmayacağı kesin! -
Niye Unforgiven olmasIn? Sonucta nota olayI.
Tamam batI tarzInda calmak lazImda, nereden ogrenilir bu keman olayI, koca sitede calan, ilgilenen yokmu ya? -
Fazla müzisyen yok arkadaşım bu sitede ben günlerce aradım.
Bu arada herşey nota olayı değil,tarz meselesi de var.Batı tarzı da yetmez, keman deyince klasik batı gelir akla.Senin olayın galiba metal flan.
Ben her ne kadar Halk Müzikçi de olsam tecrübemiz var ki söölüyoz. -
Blacksaint bilader! keman çalmak istediğinle ilgili mesajı okuyunca elimde bulunan 2. el stradivarius kemanı sana uygun bir fiyata bırakma fikri aklıma geldi. senin gibi duygu yüklü ve müziğe eğilimi olan birinde bu keman gerçek değerini bulacaktır eminim. mail at konuşalım anlaşalım[frndsp][frndsp]. -
mucho :[dont][dont][dont]
1 milyon dolara bırakırsın heralde.. -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by albati</i>
<br />Fazla müzisyen yok arkadaşım bu sitede ben günlerce aradım.
Bu arada herşey nota olayı değil,tarz meselesi de var.Batı tarzı da yetmez, keman deyince klasik batı gelir akla.Senin olayın galiba metal flan.
Ben her ne kadar Halk Müzikçi de olsam tecrübemiz var ki söölüyoz.
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Evet klasik batI diyebiliriz, Dedigim parcayI (APOCALiPTiCA - UNFORGiVEN) dinlediysen anlarsIn beni zaten.
Zaten maksat tecrubeli insanlardan bilgi almak, sagol... -
ben gitar çalıyorum şimdi yeni bağlamaya da geçtim.sana keman hakkında çok bişiy söyleyemicem ama çalacaksan en başta sabrın olsun. bence biyerden bi süreliğine bulmaya çalış bi keman önce onla biraz dene çünkü tanıdığım çoğu kişi gaza gelip gitara kemana falan başladı.2 hafta sonra bıraktılar olmuyo diye.ellerindeki aletleri de yarı fiyatına geri sattılar.
demek istediğim apocalyptica mükemmeldir gerçekten dinleyince benimde çalasım geliyor çello falan :)ama bi hırs yapıp hemen pes edenler de çoktur demin dediim gibi.
eğer maymun iştahlı biriysen biraz daha düşün derim.emek istiyo bu iş gerçekten. -
Evet hakLIsIn, biryerden keman bulmak gerek. Ama su sitede bile sadece 3-4 kisi muzikle ugrasIyor. Gerisini sen dusun.
Tam takIm kemanI 70 mil. satIyorlar.
Oyle sIkIlacak tarzda birisi degilim. Klasik muzigi falanda severim.
Enerjimi biryere vermem gerek dostum, bilirsin sen bu isleri, madem gitar caLIyorsun.
SIkILmam yani. Tavsiyelerin icin sagol Anaconda, goz onune aLIcam. [frndsp] -
Tam takım keman? Reçine, yay ve kendisi mi oluyor? 70 çok ucuz sakın ha alma. Alsan bile başka bir yerden tam takım tel aldır. Kemanla uğraşan bir arkadaşın varsa ona taktır. Ben de biliyorum bu işleri benim de başıma geldi....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X