Şimdi Ara

Kemanı Ağlatan Adam = Farid Farjad (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
11.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaklaşık 2-3 ay önce tamamiyle tesadüfi bir şekilde tanıştım farid farjad ile .Ve o günden sonra neredeyse başka hiçbirşey dinlemiyorum.Müziği artık huzur ile eşanlamlı oldu benim için.Her gece yatmadan önce mutlu anlarımda mutsuz anlarımda hep yanımda o var.Kendisini milyonlarca kez dinletebiliyor he dinleyişinizde farklı bir şey buluyorsunuz.Eğer moraliniz bozuksa dinleyin ve size nasıl terapi gibi iyi geldiği görün.farid farjadı sevenlerin cihat aşkın dinlemesinide şiddetle öneririm.Özellikle umutsuz albümündeki umutsuz,ve ermeni halk ezigisi parçalarını
  • Anroozha 2'den 6. parça , Goleh Pamchal , Amad Amma bunlarıda kesin dinleyin
  • İran'ın sineması kadar müziği de harikuladedir. Farid Farjad Batı'nın romantizmini Doğu'nun mistisizmi ile sentezleyen bir yürek işçisidir. Neredeyse her parçası ayrı bir sancının mütercimi. Aşk, ölüm, acı, sevinç, yalnızlık, coşku. Her duyguyu musikinin sihirli prizmasından yansıtabilmiş nadir bir sanat erbabı. Dinlemek yetmiyor, yaşamak lazım...
  • bütün albümlerini indirin hepsini seveceksiniz emin olun ;)
  • ismet özelin bir şiirinde de fon olarak kullanılmış bir müziği var güzel oturtulmuş... dinlemenizi öneririm..
    http://www.youtube.com/watch?v=HcqCKBRiF4s
  • harbiden süper muzik yaa.insanın içine işlio
  • valla kemana başlıcam
  • Gitarın ağlaması bana daha hoş geliyor. Hele hotel california'nın gitar solo kısmında başımı duvarlara vuruyorum
  • Şunu dinleyin lütfen.
    Bir müzik bu kadar işler mi insan kalbine?
    Söyleyecek söz bulamıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

Şunu dinleyin lütfen.
    Bir müzik bu kadar işler mi insan kalbine?
    Söyleyecek söz bulamıyorum.

Evet De-Niro bu bahsettiğiniz hala ismini bulamadığım Anroozha 2'den 6. parça resmi sitesinede baktım ama sadece iletişim bilgileri

Kemanı Ağlatan Adam = Farid Farjad

ve biyografisi var

siteside oldukça mütevazi & mütevazı :)

• Hocam bende hala bulamadım. Youtube'da bir iki isim yazmışlar parça ismi olarak. Ama doğrumudur bilemem. Bir bak istersen hocam bakmadıysan.
  • Parça'nın adı Kohestan'mış De-Niro :(

Bu arada Eylül ayında İzmir,Ankara ve Eskişehir'de konser vermiş. Giden oldumu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E3535519 -- 12 Ekim 2008; 17:04:48 >
  • tesadüf eseri buldum bu forumu
    bende farid hayranıyım ama elimde fazla parçası yok :(
  • Ben de şimdi tesadüfen gördüm ve bir iki parçasını dinledim youtube'dan. Gerçekten mükemmel ötesi. Keman sesine hayranlığımın da etkisi olacak ki hemen tüm albümlerinin arayışına girdim.
    An roozha 1, 2, 3, 4, 5 şeklinde 5 albümü varmış sanırım.
  • Ankara Nefes Bar'da canlı izleme-dinleme fırsatı buldk kendisini. Gerçekten mükemmel bir yetenek.

• Konu için teşekkür ederim.Adını duymuş fakat daha önce dinlememiştim.Harika çalıyor müzik insanı derinden etkiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Ben de şimdi tesadüfen gördüm ve bir iki parçasını dinledim youtube'dan. Gerçekten mükemmel ötesi. Keman sesine hayranlığımın da etkisi olacak ki hemen tüm albümlerinin arayışına girdim.

5 albüm hepsi birbirinden güzel ama 2. albümün yeri bir başkadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aganta Burina Burinata

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Ben de şimdi tesadüfen gördüm ve bir iki parçasını dinledim youtube'dan. Gerçekten mükemmel ötesi. Keman sesine hayranlığımın da etkisi olacak ki hemen tüm albümlerinin arayışına girdim.

5 albüm hepsi birbirinden güzel ama 2. albümün yeri bir başkadır.

Bir kaç tanesini dinledim de. Yahu hakikaten süper bunlar. En kısa zamanda hepsini dinleyeceğim.

Gerçekten ağlatıyor adam. Bu çalmak olamaz.
  • Arkadaşlar 5. albümü hariç diğer albümlerinde parça isimleri "track" olarak gözüküyor, bi hayır sever parça numaralarına göre isimlerini verip bu konuda bize yardımcı olabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.