Şimdi Ara

Kemanı Ağlatan Adam = Farid Farjad (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
11.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hay sizden Allah razı olsun yahu. Gerçekten içtenlikle söylüyorum. Bu adamı tanımama vesile olan herkes için geçerli dileklerim.
    Resmen bağımlısı oldum. Bilgisayar başında uğraşmam gerekn işler olduğunda arka planda sürekli Farjad çalıyor. Proje ödevleri falan oluyor bazen uzun uğraşı gerektiren gerçekten rahatlatıyor insanı. Mükemmel
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Ben de şimdi tesadüfen gördüm ve bir iki parçasını dinledim youtube'dan. Gerçekten mükemmel ötesi. Keman sesine hayranlığımın da etkisi olacak ki hemen tüm albümlerinin arayışına girdim.
    An roozha 1, 2, 3, 4, 5 şeklinde 5 albümü varmış sanırım.

çok yaratıcı

bu arada güzelmiş,bende 2. sini beğendim,ama sonradan insan sıkılmaya başlıyor,şöyle teknoyla falan birleşse daha iç açıcı olur,remix gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: WolfBloodTürk

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Ben de şimdi tesadüfen gördüm ve bir iki parçasını dinledim youtube'dan. Gerçekten mükemmel ötesi. Keman sesine hayranlığımın da etkisi olacak ki hemen tüm albümlerinin arayışına girdim.
    An roozha 1, 2, 3, 4, 5 şeklinde 5 albümü varmış sanırım.

çok yaratıcı

bu arada güzelmiş,bende 2. sini beğendim,ama sonradan insan sıkılmaya başlıyor,şöyle teknoyla falan birleşse daha iç açıcı olur,remix gibi

Sizin bu hüzünbaz ezgileri tekno gibi basmakalıp bir baş ağrısıyla bağdaştırmanızdan daha yaratıcı olduğu kesin. Anroozha "ters lale" diğer adıyla "ağlayan gelin" manasına gelir üstadın kemanından dökülen yaşları sembolize eder.

• Off be Forumda bu adamı tanıyan ve ona hayran olan birilerinin çıkması gerçekten beni çok sevindirdi.Tam anlamıyla Mükemmel bir sanatçı.
  • Sanılanın aksine Türkiyede çok sayıda hayranı var kültürlerimizin benzerliğindeki duygu yoğunluğu sanat anlamındada yerini hissettiriyor.
  • Harika bir müzisyen. Bildiğim en muhteşem keman virtüözü. Dinlemeden yapamam. En sevdiğim albümü Anroozha-4
  • bu adam inanılmaz..Kemana resmen yeni bir anlam veriyor,tarif edilemez birşeyler katıyor..Adamın ruh haline göre keman dile geliyor sanki..Keman gibi cansız zannedilen bir enstrüman nasıl dile gelip gözyaşı döker, dinleyip şahit olun..Fakat kalbinizle dinleyin kulaklarınızla değil..
  • ilginç
  • Farid Farjad, Robabeh Jan parça nerdeyse ağlatacak beni bildigim bir müzik oldugu için dahada etkiledi yapmna be keman adamı öldüdürüsün sen öhüüöhüü
  • müziğin içtenliğini hissedebiliyorsun dinlerken.Çok etkileyici.
  • Etkileyici.
  • Farid Farjad 10 Nisan akşamı eskiyeni'de...

http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=57986518486&ref=mf

eskiyeni, inkılap sokak'ta net piknik karşısında...
  • Süpermiş ya, gerçekten etkileyici.
  • Bende çok beğendim özellikle De-Niro arkadaşımızın verdiği linkteki 2.parça çok güzel
  • tam isimlerini bilmiyorumda nerdeyse tüm albümleri var bende. gece yatmadan önce dinlemesi çok keyifli
  • Albumlerini Nerden indirebilrim ? Ama Kaliteli Olanlari Yani Mp3 deil Varsa DTS Fln boyle Birsey mumkunmu Kemanda Bilmiyorum Ama Belki Vardir Pm Bekliyor olacagim.

Bu arada 2. Parca Gercekten Hos Kac Gundur Gozume uyku Gırmıyor Bu aralar Oglenlere KAdara Uyuyamıyordum Simdi Nedense Bi rahatlama Geldi Biraz Yatip uyuyacagim Paylasanın Sayesinde.

Tesekkur Ederim.
  • Biraz hortlatmış gibi oldum ama arama yaptığımda bulamasaydım kendim konu açacaktım. Olağanüstü bir şey yahu yeni keşfettim sayılır bayağı geç kalmışım aslında... Dinleyin dinlemeyenlere dinlettirin efenim Arkadaşım albümlerini bulmuş bana da verdi adam ağlatıyor kemanı
  • baya geç kalmışsın hakikaten... ben konserine gittim izmirde.. muhteşemdi..

islam devriminden sonra ülkesine dönememiş.. ABD de yaşıyormuş. Atatürk'e sahip çıkın, keşke bizim de böyle bir liderimiz olsaydı dedi durdu konser boyunca 70 yaşında adam.
  • Hortlatmış olacağım ancak yeni keşfettim kendisini. Bu zamana kadar hiç rastlamamış olmanın pişmanlığı ve üzüntüsü ile bu parçayı bırakıyorum. Ben ıskaladım, başkaları ıskalamasın. Gece gece beynimden vurulmuşa döndüm. Muazzam!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.