Şimdi Ara

Kemer, Side,kaş,Fethiye,Alanya,Olimpos,Belek,Datça ve akyaka. Sizce tatil için neresi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
5.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Selam arkadaşlar, valla başlığa bütün gidilecek yerleri yazdım 1 hafta kalıcaz ailecek tatile gidicez.

Bizim için önemli olan; Denizi berrak turkuaz olsun , fazla yapı olmasın beton yığını yerlere gıtmek ıstemıyoruz, sessiz ve huzur verici olsun, şehir tipi olmasın. apachi tipli insanlar az olsun. Bar disco olması önemli değil çünkü gitmiycez. Kısacası kafa dinlemek istiyoruz doğa ile iç içe olmak istiyoruz. Kalabalık fazla olmasın, Köy tarzı, güzel koyları olsun. kalabalıktan kaçıyoruz

Arabayla gitmeyi düşünüyoruz, lütfen söylermisiniz bu yerlerden hangisi iyidir ? Baya internette arama yaptım çoğunluk Kemer'i övmüşler, son olarak sizlerinde fikrini almak istiyoruz.

Marmaris

• quote:

Orijinalden alıntı: Trapped Under Ice

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Orya gıtmıstık guzel fakat kalabalık degıl mı ? bız köy tarzı yer arıyoruz kafamızı dınlemek ıstıyoruz insan az olsun ıstıyoruz.

İyi de yukarıdaki yorumunda da kemer yazmışsın.Kalabalık istemiyorsan kemeri sil direk.Alternatif olarak Ayvalık olabilir.Yazlık kiralayanlar çok orada sessiz sakin ve denizi gayet iyi.

kemer sakin diye biliyordum, ınternette yorumlara bakıyordum demekkı degılmıs :(
  • Arkadaşlar, patara plajı nasıl çevresi sakin mi ? Birde çeşme shereton otel nasıl gıden varmı sahılı fılan cok guzel gozukuyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 11 Temmuz 2014; 14:55:24 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.