Şimdi Ara

Kemer, Side,kaş,Fethiye,Alanya,Olimpos,Belek,Datça ve akyaka. Sizce tatil için neresi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
2
Favori
5.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar, valla başlığa bütün gidilecek yerleri yazdım 1 hafta kalıcaz ailecek tatile gidicez.

Bizim için önemli olan; Denizi berrak turkuaz olsun , fazla yapı olmasın beton yığını yerlere gıtmek ıstemıyoruz, sessiz ve huzur verici olsun, şehir tipi olmasın. apachi tipli insanlar az olsun. Bar disco olması önemli değil çünkü gitmiycez. Kısacası kafa dinlemek istiyoruz doğa ile iç içe olmak istiyoruz. Kalabalık fazla olmasın, Köy tarzı, güzel koyları olsun. kalabalıktan kaçıyoruz

Arabayla gitmeyi düşünüyoruz, lütfen söylermisiniz bu yerlerden hangisi iyidir ? Baya internette arama yaptım çoğunluk Kemer'i övmüşler, son olarak sizlerinde fikrini almak istiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 8 Temmuz 2014; 19:44:49 >

• takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marmaris bozburun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aydın/Kuşadası/Davutlar
  • Leopard2A6 kullanıcısına yanıt
    Kuş adasına gıtmıştık, şehır olmus oralar begenmedım ben köy gıbı yer arıyorum
  • Param olsa maldivlere gıtmek ısterdım tam aradıgım yer ufak oteller, her taraf denız ve yesıllık baska bırsey yok ne harıka yer ama cok pahalılar
  • Çeşme Alaçatı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kuşadası mı Çeşme mi ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ege denizi her zaman güzeldir. O yüzden mugla > antalya

• Fethiye

• adam akyakayı tarif ediyor resmen. akyakadan arabayla 30dklık mesafede akbük diye bir koy var. orası da mükemmeldir. girişi ücretliydi yalnız. neyse işte. aradığınız yer akyaka. çınar plajı var arabayla 5dk. ama haftasonları çok kalabalık olur sabah erkenden gitmeniz lazım.
  • Bizi de götür abi.
  • guncel arkadaşlar, datça hoşuma gıttı sızce nasıl sessiz bır yer mıdır?
  • Datçadaki bükleri bir araştırmalısın

• side
  • Kaş"ı tarif etmişsin

• Tarif ettiğin yer Çıralı hocam. Otel sanırsam hic yoktu. Bungalov tarzı pansiyonlar var. İsterseniz bir bungalovu tamamen size kiralayabiliyorlar. Sessiz,sakin, pek fazla insan olmayan, apacinin hic olmadığı bir mekan. Orada tatil yapanların çoğu aile zaten. Denizi dediğin gibi değil ama bir bakmanı mutlaka öneririm. Hic pişman olmazsınız.

• Amsterdam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machple

Bahsettiğin yerler sessiz değil konu kilit üye ban

Sen ne dıyorsun değişik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

Orijinalden alıntı: Machple

Bahsettiğin yerler sessiz değil konu kilit üye ban

Sen ne dıyorsun değişik.

hacı Antalyalıyım ben. kuşadası, didim, marmaris ve bodrumu önermiyorum bile. kalabalık oralar. olympos'un çıralı kısmı dediğin yere tam uyuyor. ayrıca kaş ilçe de olsa gerçekten sakin ve güzeldir. hazır gelmişken demre'den yat turu yapmanızı da öneririm aslında. benim favorim açıkcası fethiye ama orası da kalabalık :)
  • Tam bahsettiğin yer olarak; Akyaka Muğla..

Huzur ve elit olarak Alaçatı diyorum..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.