Şimdi Ara

Kemer, Side,kaş,Fethiye,Alanya,Olimpos,Belek,Datça ve akyaka. Sizce tatil için neresi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
5.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haziran başında olimpostan manavgata kadar bir hafta geçirdim eşimle en çok memnun kaldığım yer olimpostu, kendimi bir an avatar gezegeninde sandım. Hem ucuz hemde sakin.

Fethiye kalacağın yere göre değişir ama genel olarak normal düzeyde ama olipostan pahalı

Belek side kemer buralar daha çok otelleşmiş yerler gidilecekse herşey dahile gidilmeli. Manavgat şelalesi , kurşunlu şelalesi mutlaka görülmeli, Antik side de gezilebilir.
  • Muğla Dalyan. Oldukça sessiz ucuz ve güzel bir yerdir Marmaris ile Fethiye arasında kalır her yere yakındır 1 hafta kalırsınız orayı 'base' noktanız olarak kullanıp her yeri gezersiniz.
  • Ben Adrasan diyorum
  • adrasan
  • Arkadaşlar çok teşekkur ederım bu dedıklerınızı dıkkate alıcam, konu guncel yazmak ısteyen yazabılır.
  • Akyaka : Sesiz sakin , genelde yaşlı turistler gelir , marmarise yakındır , akyaka playı temizdir bir de çınar koyu falan var buzz gibi suyu var.
  • Uplayalım
  • Teşekkur ederım, datça yada kemere gıtmeyı dusunuyorum, tabı akyaka da var bu 3 ü arasında kaldım gıbı ama daha fazla yorum gelırse sevınırım
  • Kesinlikle fethiye.
  • Trapped Under Ice T kullanıcısına yanıt
    Orya gıtmıstık guzel fakat kalabalık degıl mı ? bız köy tarzı yer arıyoruz kafamızı dınlemek ıstıyoruz insan az olsun ıstıyoruz.
  • Bu saydığın yerleri çok bozdular zaten biliyorsundur. Dalyan güzel arada bir Avşa adasına gidiyorum güzel yer çok var da işte bulmak lazım. Buldun mu da zaten herkes buluyor hemen Metropol kuruyorlar.
  • Alanya'yı çıkar hocam o listeden bizim buralar metropol oldu bildiğin Deniz, kum, güneş, kız için gelecek olsaydın kesinlikle gel derdim ama aradığın yer burası değil
  • Çanakkale Assos'u dene sessiz sakin.Yapılarda oldukça güzel.Tek sıkıntısı kum sahil yok biraz bük havası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fluox -- 10 Temmuz 2014; 15:24:11 >
  • Kaş sessiz sakin bir yer tavsiye ederim.
  • Öyle yerler öbür tarafta bile yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gidin akyakaya atın bi karavan oh mis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Orya gıtmıstık guzel fakat kalabalık degıl mı ? bız köy tarzı yer arıyoruz kafamızı dınlemek ıstıyoruz insan az olsun ıstıyoruz.

İyi de yukarıdaki yorumunda da kemer yazmışsın.Kalabalık istemiyorsan kemeri sil direk.Alternatif olarak Ayvalık olabilir.Yazlık kiralayanlar çok orada sessiz sakin ve denizi gayet iyi.
  • datça en iyisidir aileyle tatil için
  • Koy falan demişsin istisnasız Fethiye. Dünya kadar koy var Fethiye'de. Karavan falan kiralayabilirsiniz de, Katrancı koyu çok fena mesela. Bayram geçsin, arkadaşlarla gidip 1 hafta takılmak istiyoruz biz de Katrancı'da.
  • Bende temmuz sonu fethiyeye gideceğim herkes övüyor bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.