Şimdi Ara

Kemerde Rizzi Otel Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar son gunlerde gıtmıs oldugum bu otelı hıc kımseye tavsıye etmıyorum.. Otel ıcınde havalandırma yok restorantta 60 derecede yemek yıyorsunuz.. yemekler 3 yıldızda bıle goremeyecegınız kadar kotu ıceceklerın hepsı sekerlı su tadında odalarda klıma calısmıyor cam acıyorsun sıcaktan pişiyorsun kapatıyorsun daha kotu 8 kez klımanın bozuk oldugunu soyledım hıcbırsekılde gelıp bakılmadı.. sıcak suyu olmayan bır otel gordunuzmu yada sıcak suyu bıten.. soguk suyla yıkanmaktan sinüzitim kudurdu... havuzun pisliginden sivilceler cıktı. 3 gundur burdayım herhangı havuz temızlıgı gormedım.. otel receptionunda pınar ısımlı sahıs uslubü ve davranısları son derece sevıyesız. rezervasyonlu geldım oda olmadıgını soyledı 5 kısı gıttım bızım bes tane yatagımız yok dedı. Oda ıcınde rahatsız etmeyın odayı temzleyın yazısı bıle yok temızlıkcı gelıyor kapıyı acıp ıcerı dalıyor. gerısını sız dusunun. bu tatıl gunlerınde 5 yıldızdan sasmayın dıyorum..

• nasıl 4 yıldız olduğu anlaşılmayan bir otel 1 veya 2 yıldız anca eder..yemekler hergün aynı ve berbat 3 gün boyunca aynı balık çıkması gibi klima ara sıra çalışmaz buz gibi suda banyo yaparsınız..otel açıldığından beri havuzun suyu değişmemiştir kesin.odaya kimseye sormadan giren temizlikçilerde bi garip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem095 -- 19 Temmuz 2012; 19:42:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Céм

nasıl 4 yıldız olduğu anlaşılmayan bir otel 2 veya 3 yıldız anca eder..yemekler hergün aynı ve berbat 3 gün boyunca aynı balık çıkması gibi klima ara sıra çalışmaz buz gibi suda banyo yaparsınız..odaya kimseye sormadan giren temizlikçilerde bi garip

evet kardes aynen.. temızlıkcıler benım kıyafetımle taragımı atmıslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gursoy3387

quote:

nasıl 4 yıldız olduğu anlaşılmayan bir otel 2 veya 3 yıldız anca eder..yemekler hergün aynı ve berbat 3 gün boyunca aynı balık çıkması gibi klima ara sıra çalışmaz buz gibi suda banyo yaparsınız..odaya kimseye sormadan giren temizlikçilerde bi garip

sen ne zaman gitmistin oraya?

• quote:

quote:

quote:

1 gun oldu otelden cıkalı sag salım gelebıldık

• quote:

quote:

quote:

quote:

1 gun oldu otelden cıkalı sag salım gelebıldık

Girmesi bi dert çıkması bi dert

• evet umarım baska kımse gıtmezzz
  • geçmiş ola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 21 Temmuz 2012; 10:27:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @KlavYE@

turizm bakanlığına şikayet edilir ve yıldızlarını sökerler adamın.

nerde o gunler. keske karsılıgını gorsekde sıkayet etsek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.