Şimdi Ara

kemik iliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kuzu gerdandan çıkan kemik iliği ve kemik suyu çok lezzetli olur. Ancak özel olarak kemik suyu için kesilmiş avuç içi çapında kemikler var, iliği beyaz ve pişirince o iliği nedense jöle gibi beyaz oluyor ve tadı kuzu kerdanın iliği gibi hiç değil.. Neden böyle farklı? Kemik suyu için iliğide kuzu gerdan gibi lezzetli olan ne kemiği almalı?



  • Kol ve uyluk kemiği iyi olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KEMİK KANSERİ (TÜMÖRÜ)
    2 ay önce açıldı
    Anevrizmal Kemik Kisti
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.