Şimdi Ara

Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU | (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
9
Favori
19.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Epic’ten devam o zaman biz. PS TR kendi oynasın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunu oynamaya başladım. Yaklaşık 1 saatlik deneyiminin ardından söyleyeceğim şey: Oyun o kadar iştah kabartıcı ki!

ROT diye tabir ettiğimiz küçük sevimli yaratıklar bize oyunda adeta kılavuzluk ediyor. Oyunda iki çeşit Rot var şu anlık. Birisi minik rot. Diğerleri de büyük rotlar. Küçük rot, büyük rotlara ve bize ne yapmamız gerektiğinden bahsederken; büyük rotlar ise gövde gösterisi yapıyorlar. Büyük rotları bir taş taşımada veya nesne yerleştirmelerde kullanabiliyoruz. İşin en eğlenceli ve tadımlı yeri de rotlarımıza dükkandan şapkalar alıp, kustomize edebiliyoruz. Hikaye de lanetlenmiş adadan bahsediliyor. Burada ruhları korumak bizim amacımız. Hikaye de imajını almış, yürüyor gidiyor! Güzel ilerliyor.

Benim şu an tek eksik gördüğüm ve güncellemelerle düzeltilmesini beklediğim olay: sinematikler de garip bir kombinasyon var. Kasıyor mu kasmıyor mu anlamadım ama "slow motion"da ilerliyormuş gibi hissettiriyor. Onu da hallettiler mi operatiflik bir yanı kalmıyor oyunun. Oldukça sağlam yapılmış, anlaşılan kasıntılıktan uzak bir ekipten çıkmış oyun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 21 Eylül 2021; 8:54:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D

Epic’ten devam o zaman biz. PS TR kendi oynasın.
    Ben öyle yaptım hocam adamlar 70₺ ye satıyor bu kan emicilere para mara yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 379 tl ne demek rezalet yav

• İncelemeler şuana kadar güzel ve olumlu. EmberLab işin altından kalkmasını bilen bir firma olmayı başarmış. :) Umarım satışları güzel olur ve Yeni oyunları ile çıtayı daha da yükseltirler. Oynayanların yarısından çoğu çok beğendiklerini dile getirmişler.:)

• Source kullanıcısına yanıt
    Yok hayır Kena diye aratınca birisi öyle gözüküyor diğerin de ise yükleme yapılabiliyor. Ben oynadım biraz

• Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |
    Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |PlayStationtwitter
    “The forest awaits, Spirit Guide. Kena: Bridge of Spirits is now live on PS5 and PS4: https://t.co/68CKLtKMkr https://t.co/wpE7vDspOI”
    https://twitter.com/PlayStation/status/1440167925957103623
  • quote:

Orijinalden alıntı: SIE Santa Monica

Oyunu oynamaya başladım. Yaklaşık 1 saatlik deneyiminin ardından söyleyeceğim şey: Oyun o kadar iştah kabartıcı ki!

ROT diye tabir ettiğimiz küçük sevimli yaratıklar bize oyunda adeta kılavuzluk ediyor. Oyunda iki çeşit Rot var şu anlık. Birisi minik rot. Diğerleri de büyük rotlar. Küçük rot, büyük rotlara ve bize ne yapmamız gerektiğinden bahsederken; büyük rotlar ise gövde gösterisi yapıyorlar. Büyük rotları bir taş taşımada veya nesne yerleştirmelerde kullanabiliyoruz. İşin en eğlenceli ve tadımlı yeri de rotlarımıza dükkandan şapkalar alıp, kustomize edebiliyoruz. Hikaye de lanetlenmiş adadan bahsediliyor. Burada ruhları korumak bizim amacımız. Hikaye de imajını almış, yürüyor gidiyor! Güzel ilerliyor.

Benim şu an tek eksik gördüğüm ve güncellemelerle düzeltilmesini beklediğim olay: sinematikler de garip bir kombinasyon var. Kasıyor mu kasmıyor mu anlamadım ama "slow motion"da ilerliyormuş gibi hissettiriyor. Onu da hallettiler mi operatiflik bir yanı kalmıyor oyunun. Oldukça sağlam yapılmış, anlaşılan kasıntılıktan uzak bir ekipten çıkmış oyun!

Aynen sinematklerde sorun var. kasıyor gibi. Düzeltirler

• PS4 Pro'da 60 fps var mı oynayan varsa.

• osviceny kullanıcısına yanıt
    Ben epic'de de satın aldım kütüphanede yükleme için saat sayıyordu 😐

• 24 incelemede ortalama 85 puan 😇

opencritic
    Kena: Bridge of Spirits for PS5, PS4, PC Reviews
    https://opencritic.com/game/11516/kena-bridge-of-spirits

Sony bu stüdyoyu satın alır not alın. 😃

• Aga 70 tl nerede 379 tl nerede, epicten aldım eve gidip oynamak için sabırsızlanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uthane

Aga 70 tl nerede 379 tl nerede, epicten aldım eve gidip oynamak için sabırsızlanıyorum.

direk kurdan çevirip fiyatlandırıyorlar. Oyunun kanada dolar bazında 57 dolar. direk 379 tl falan aslında fiyat bu. Burda sıkıntı olan bize özel fiyatlandırma yapmamaları.

• Oyunun toplam oynanış süresiyle ilgili bir bilgi var mı?

• Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |

• Puanlar fena görünmüyor, ilk fırsatta başlarım ben bu harika oyuna...

• -Rango- kullanıcısına yanıt

Okuduğum incelemelerden birinde 10 saat civarı olduğu söyleniyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: nopnog

Okuduğum incelemelerden birinde 10 saat civarı olduğu söyleniyordu.

zorluğa göre artıyormuş. Ben zorda başladım. En zor açık değildi. Sanırım oyuu bitirince açılacak o

• console-master kullanıcısına yanıt
    Eskiden böyle değildi ama

• SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt
    Sen böyle yazınca ayrıca hype yaptım, bir ara fırsat bulursam bakarım :)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.