Şimdi Ara

Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU | (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
9
Favori
19.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İndirimlerde bakarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • performans modu daha uygun geldi bana böyle bir oyun için. Fidelity daha güzel gözüküyor ama 60 tan 30 a geçince çok donuyormuş hissi veriyor.

• dün 284 tl den aldım ps5 için bugün olmuş 379 tl önsiparişlerde artık fiyat farkediyor

• indirmeye bıraktım biraz önce.  

• gamer-x kullanıcısına yanıt
    İyiki almışız demek ki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyuna ben de az önce başladım daha başlangıçta bir sizi içine çekiyor.

Ön sipariş yapmama fiyat farkından daha sevindim ama metacritic puanı yüksek olması daha da sevindirdi.

Animasyon bir film izler gibi oyundasınız.

4K 60 fps bence yeterli. 30 denemedim ama gerekte duymuyorum şu anlık

Artık her oyunu düşük beklenti ile beklemek gerek bunu da anladım. Deathloop ve Kena gerçekten ters köşe yaptı herkesi.

• Vio35 kullanıcısına yanıt
    Cyberpunk 2077 faciasından sonra insanlar korkuyor artık 😐

• Oyuna bayağı yükseldim. Tam benlik. Yeşillik, şirinlik, macera, aksiyon... Uzun uzun oynarım ben bunu. Dibini-köşesini temizlerim. Ancak ps4 sahipleri daha bi ilgisiz oyuna karşı sanki. Kiralama yaptığım hesaplarda ps5 hakları hep doldu ama ps4 hakları duruyor. Nedeni ne acaba? Ya da forumda ps4 kullanıcı sayısı mı azalıyor?

• Fiyatının artmasına şahsen sevindim. Ps4 pri hakları satılmıyor dedim diye atlayan bir avare vardı. Mezarcı tipler alanlar düşürür de alırız diye pusuda bekliyordu. Şimdi beklesinler o 90 TL'yi bulurlarsa alırlar :))

Mezarcı olmayanları tenzih ederim. Zaten değilseniz size söylenen bir söz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 21 Eylül 2021; 12:49:25 >
  • Oyunu Ben de almayı düşünüyordum kararsızdım şu zamdan sonra artık Vazgeçtim Epic Games 69 TL Akar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda çok bug veya farklı sorun var mı? Zorluk seviyesi nasıl? Güncellemeleri beklemeli mi yoksa direkt dalmalı mı?

• Oyunu kontrol ettim Torrentte düşmüş bile hemen kırmışlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kena'yı satın alıp almama konusunda kararsızdım. Konsol fiyatının ön sipariş bittiği için bir anda 200 küsurdan 300 küsura fırladığını görünce aldım hemen Epic'ten. Belli olmaz, puanları iyi geldi, konsol tarafında da fiyat arttı nasılsa deyip Epic fiyatınıda şişirebilirler. Mesai sonrası akşam deneyip bir iki kelam yazarım bende oyunla ilgili.

• Kena epicte 2 tane görünüyor, biri geri sayımda, öteki indirilebilir durumda, indirip girebildim oyuna...

• Koşma kısmı bir garip mi anlamadım.L3 basılı tutuyorum giderken,bazen bir anda el freni çekmiş gibi duruyor .Normal yürüyüş animasyonu da çok ağır yapmışlar.O kısımlar dışında oyunun atmosferi falan harika olmuş.Oyunun zorluk dereceleri var zaten.Sadece hikayeye ve atmosfere odaklanmak istiyorum diyenler için story modu da eklenmiş.İlk fragmanı gösterilip ön siparişe açıldığı gün almıştım.Fiyatların artacağı belliydi zaten.

• yarım saat bakabildim oyuna renk paleti güzel cıvıl cıvıl ortam rot'lar komedi pıt pıt takip ediyorlar. toplamda 100 civarı var sanırım ps5 versiyonunda hepsi gözükecekmiş bakalım nasıl olacak..

• Sinematiklerde problem var, slow motion hafiften.

• gamespot 9 verdi

• Nibeltwitter
    “Kena: Bridge Of Spirits early review scores GameSpew 10 DualShockers 10 Game Informer 9 Digital Trends 4.5/5 Screen Rant 4.5/5 The Gamer 4/5 IGN 8 Destructoid 8 Press Start 8 OC 85 (25 critics) https://t.co/kUhMopTbYH MC 85 (19 critics) https://t.co/VHGQRPrH3c”
    https://twitter.com/Nibellion/status/1440230234079457283
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.