Şimdi Ara

Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU | (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
9
Favori
19.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

oyunda denuvo yok hocam, o yüzden düşmüştür

• Epic sitesinden alırsan 69 TL , doğru mu? ps4 için.

• Sith S kullanıcısına yanıt
    Hayir, sadece pc icin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mr. Rusu'ya kadar geldim, sardı oyun gayet başarılı. Şimdilik puanım 81, devamına göre değişebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dualsense i nasıl kullanmışlar?

• Oyun çok güzelmiş, çok beğendim.

Ambiyans, şekerimsi canlılar, ortamlar, oynanış keyifli ilerledikçe sizi içine çekiyor. Müzikler şahane müzikler asya tarzı çok hoş. Yoklukta ilaç gibi geldi resmen.

• SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt

Tahmin ediyorduk az çok oyununun güzel olacağını zaten hocam.. Şükür yanılmadık :)

• Ortalama hocam. Haptic Feedback'ler çoook iyi değil. Klasik R2'de tetiğe basarken zorlanma olayına önem vermişler. Yine iyi hissettiriyor ama öyle Astro ya da Ratchet&Clank Rift Apart seviyesinde değil bence

• quote:

Orijinalden alıntı: SIE Santa Monica

Ortalama hocam. Haptic Feedback'ler çoook iyi değil. Klasik R2'de tetiğe basarken zorlanma olayına önem vermişler. Yine iyi hissettiriyor ama öyle Astro ya da Ratchet&Clank Rift Apart seviyesinde değil bence

Teşekkürler hocam, bu gece oynayacam bakalım, bayadır bekliyorum bu oyunu.

• Hocam bu benim yorumum tabii ki :) Siz oynarken beklentilerinizi fazlasıyla karşılayabilirsiniz belki :) İyi oyunlar dilerim hocam. Ben de 2.5 saat kadar oynadım. Akşamı bekliyorum tekrar girebilmek için :) Ben teşekkür ederim

• 3-4 saat kadar oynadım sayılır. Oyunun atmosferi gerçekten enfes gözünüz bayram ediyor. Hikaye hem güzel hen kötü çözemedim. Daha oyunun başında kapıyı açmak için 4 adet yeri temizle görevi vermesi biraz soğuttu açıkçası bu yerleri temizlemek biraz zaman alıyor sonunda ulaştığım şeyde pek tatmin etmedi, bakalım bundan sonra nasıl devam edecek oyun. Lineer bir hikaye yok, açık dünya temeli üzerine kurulmuş bunuda göz önünde bulundurmak lazım. Oynanış beklediğimden daha iyi topladığımız bir takım puanlar ile yeni skiller açıyoruz, yeni dövüş hareketlerimiz oluyor. PS5 de R2 tuşunun çalışma şekli bir garip geldi bana daha öncesinde R2 tuşunu kullanan oyunlar da oynamıştım ama bu halini bir garip buldum açıkçası.

Totalde hikaye ilk başta sönük başlasa da "minnoşluk" seviyesi yüksek olunca olsun o kadar diyorsunuz, ilerisinde neler olur bilemiyorum, oynanış kesinlikle tatmin ediyor, grafik ve atmosfer efsane zaten, optimizasyondan yana da bir sıkıntı yok gibi herhangi bir bug ile de karşılaşmadım.

Benim oyuna puanım 83.

• bir yerde takılı kaldım, ok aldıktan sonra nereye gideceğimi bilmiyorum ışınlandım turuncu olan yere fakat nereye vurucam okla anlamadım.

edit: geçtim sanırım gerek kalmadı. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 21 Eylül 2021; 18:26:25 >
  • 1 saat kadar oynadım Pixar animasyonu izlemek gibi atmosfer ,müzikler, grafik, karakterler vs. herşey bütünüyle muhteşem gözüküyor Ember Lab. çok iyi bir iş çıkarmış

• atmosfer çok güzel gerçekten. Özellikle medium ve residen evilden sonra çok hoş geldi bana  

• Bu oyun galiba tam oled tv icin dogru ? 65 oled b9 da oynamak lazim o zaman.

Allah herkese nasip etsin tv ve ps5 veya xbox

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kupa rehberi yayınlandı

https://www.powerpyx.com/kena-bridge-of-spirits-trophy-guide-roadmap/

• 10 dakka bi bakayim dedim 2 aaattir oynuyorum kalkamadim.basindan :)

• ` quaD. kullanıcısına yanıt

Aynen hocam oled'de bambaşka bir deneyim :)

• Unreal Enginetwitter
    “Join us in congratulating @EmberLab on the launch of their first game #KenaBridgeofSpirits 👏 Revisit our interview and learn how the studio transitioned from making short films to this enchanting action adventure: https://t.co/2xhK8xR9UL #UE4”
    https://twitter.com/UnrealEngine/status/1440369483491602439
  • Ben bayıldım oyuna harika  

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.