Şimdi Ara

Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU | (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
9
Favori
19.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar. Oyunda slow motion bugunu yaşayan oldu mu? Demir gibi taşları olan, bombayla patlatmamız gereken bir boss fight'da, boss fight öldükten sonra oyun slow motion'a geçiyor. Ama öyle böyle değil. Ciddi ciddi oturup alayı yapılabilir. Oyun enfes ilerlerken tat kaçıran bir olayla karşı karşıya kaldım ve bu olay, benim oyunda ilerlememe Mâni oluyor. Bu bölümde böyle sorun yaşayan sevgili forum kullanıcıları, lütfen bana yardım edebilir misiniz? Boss fight öldükten sonra "SAVE" almama rağmen ve slow motion'a geçtikten sonra "LOAD SCREEN"den boss fight öldükten sonraki aldığım SAVE'e basmama rağmen tekrardan savaşın ortasında atıyor oyun beni. Yani bug olabilir. Ben orasında değilim pek ama tek ben odaklı yaşadıysam oldukça keyif kaçırıcı. Şimdiden teşekkürler yardımlarınıza..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda çok nadir köyde dolaşırken falan ufak fps droplar oluyor mu? Sanki çok ufak droplar oluyor gibi geldi bana. Öyle rahatsız edici bir durum yok ancak fps konusunda biraz takıntılıyım o yüzden sorayım dedim

• SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt

Redditte var başka yaşayanlar da tek siz değilsiniz

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bu sorun nasıl çözülebiliyormuş? Bir yolu var mıymış? Siz biliyor musunuz acaba? Yardım edebilir misiniz? Teşekkür ederim..

Oyunda şu an hiçbir şekilde ilerleyemiyorum çünkü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yeni bir patch geleceği söylenmişti firma tarafından. Büyük ihtimal o patchle çözülecek

Yardımınız için çok teşekkür ederim hocam. Maalesef "Employe for testing" sayısı az olunca böyle sıkıntılar baş gösterebiliyor. Malum, Ember Lab bağımsız bir firma. Anlayış göstermeye çalışıyorum. Ama ne olursa olsun bir oyunu geçmeye çalışırken, oyunu geçtirtmeyecek kadar kapasiteli bir bug, insanı oyundan bile soğutabilir.

Hocam sürüm neydi sizin. 1.4 update'i çıkmış ama bende hala 1.3 gösteriyor. Update de yok diyor

• Sürümü 1.03 olan var mı? Benim 1.04'e update olmuyor

Hocam benimkisinde de v1.03 yazıyor.

Benim pc de oyun, herhangi bir uodate indirmedi ama girip baktim 1.04 yaziyor ana menude

• helll_599 kullanıcısına yanıt

haberim yoktu bakacaz duruma göre artık

• Oyunu pc versiyonunu oynuyorum. Görsel anlamda gerçekten güzel olmuş. optimizasyon bence başaralı değil. Oyunda micro takılmalar mevcut. 4k da ultra ayarda 60 ila 70 arası geziyor iken rdr2 gibi açık dünya oyununda 65 ile 80 arası fps alabiliyorsunuz. Güncelleme ile düzelir umarım tabi o zamana kadar oyunu bitirmezsek.

• Epicten indirdim biraz da oynadım.ultra ayarlarda grafikler gerçekten harika,oynanış hissi çok güzel ama genel yorum için en az 10 saat oynamak gerekir diye düşünüyorum.klavyede genelde asd yerine yön tuşları ile oynarım ama ayarlardan bu tuşlar değişmiyor.bu biraz üzdü.

Bu update ps5'e gelmedi mi acaba? Pc içindir belki

• quote:

Orijinalden alıntı: koftehor1

Bu update ps5'e gelmedi mi acaba? Pc içindir belki

hayır geldi ben yaptım sabah

• sniper23 kullanıcısına yanıt

oyun tanıtıldığı günden beri pc tarafında 69tl deluxe 79tl. herhangi bir zam gelmedi. ps tarafında zam geldi ama o da 50 liradan hiç bir zaman satılmadı.

• Kena: Bridge of Spirits Patch Notes – 1.05

Patch Notes – 1.05

• Enabled photo mode when sitting with the Rot. 
    • Increased maximum camera sensitivity.
    • Fixed bug that locked player into the Spirit Mask mode.
    • Fixed progression blocker after combat in Taro’s Tree region.
    • Fixed progression blocker after receiving the Bow Ability.
    • Fixed progression blocker after Adira Hammer Relic and the objective marker not disappearing after completion.
    • Fixed progression blocker on Warrior Path.
    • The “Resume Game” feature for PS5 Activities has been temporarily disabled to prevent overwriting autosaves. This feature will be re-implemented in a future patch. 
    • Fixed minor visual, collision, and audio bugs.

https://www.emberlab.com/2021/09/23/patch-notes-1-05/

• sniper23 kullanıcısına yanıt
    Unreal Engine 4.5 olması lazım

• console-master kullanıcısına yanıt

Sabah bana da geldi hocam. 1.05 oldu sürüm

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.