Bildirim
Kenan Kara'dan anlamadığım soru
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up -
seninki 135 derece olmus bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam paintte direk sağa 90 derece döndür dedim böyle yaptı siz neden 135 derece diye düşündünüz
kenan kara kendi yazdığı soruyu bile cozemeyen adamdir herkes savunuyor ana metin hocam tek atar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Haydaa
Ne alaka hocam. Soruda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ben anlayamadım.
Yanımda kağıt kalem yok ama hayal et. Orda hoca ikisini de 90 derece sağa döndür diyor, yatay durumları zaten baklava gibi olacak. Zaten söylemişsin ikisi de öyle oluyor ama o son durum değil, sadece orda sana diyor ki k dan c ye bir yol çizeceksin (en kısa yol ya) kenarları veriyor, bir de c den m ye çizeceksin karşına bir üçgen gelecek işte bu döndürme ipucusu c m kenarını bil diye, sonra a kare b kare yap da bul diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bataron -- 11 Kasım 2019; 13:14:16 >
Kenan Kara sorularını kendi hazırlıyor ama kafasında kurduğunu güzelce ifade edemiyor.Kendisi anlıyor ama yazılanı okuyunca öğrencilerin anlaması zor.Konu anlatımlarında yazdığı soruyu ÖSYM sorsa iptal edilir -
Anladım sayenizde sağ olun
Haklısınız ama mantığını oturuyor konunun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocibebe -- 11 Kasım 2019; 12:35:52 >
ben genel olarak dedim metin hocamin derslerini dinledin mi
Yok hocam dinlemedim ama katı cisimlerine bakabilirim ileride
anladim hocam benim geometri bitti oyle tekrar yapıyorum
Hocam nasıl tekrar yapıyorsunuz metin hocayla mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X