ben bigsolo isimli üyeyim persiadaki oguz kagan tanıyanlarınız vardır. ben oyunu bıraktım mahalleden arkadaşlara devrettim forumdaki üyeliğimi de devrettim forumda yapılan olaydan msn me gelen mail le haberim oldu herkesten özür diliyorum
artık bigsolo ya da oguz kagan adının geçtiği yerde tansel ismini görmiyceksiniz
neden bıraktın ve neden mahalledekilere devrettin satsana
@eleman21
oguz kaganı anladımda forumdaki üyeliği devretme saçma olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: xNeDBuLa
@eleman21
düzgün konuş
ne oluyo be ??
o kadar uri isu kestin daha yarkan kesip bize göstercektin ne oldu ya
Ben O Olayları Hiç Birini Bilmiyorum Fakat Charı Ve Forumu Devretmen Saçma Bence Her ne Yaptıysan Sen Yaptın Ve Bunları Yazarak Kendini Temize Çıkarmak İstiyorsun Gibime Geliyor Benim Düşücem Tabi
quote:
Orjinalden alıntı: eleman21
quote:
Orjinalden alıntı: xNeDBuLa
@eleman21
düzgün konuş
ne olduki hmn sinirlendin
quote:
Orjinalden alıntı: H^^ERO
Ben O Olayları Hiç Birini Bilmiyorum Fakat Charı Ve Forumu Devretmen Saçma Bence Her ne Yaptıysan Sen Yaptın Ve Bunları Yazarak Kendini Temize Çıkarmak İstiyorsun Gibime Geliyor Benim Düşücem Tabi
yazdıklarını okuduktan sonra şimdi içim daha rahat iyiki bırakmışım oyunu diyorum. oyun kişiyi pisikopata bağlıyo
ayrıca mahalleden bi arkla ortaktık ve bulunduğum yerler tekirdağ/çerkezköy ya da kırklareli buradan alacak olan varsa satayım
ama buralarda sro ile ilgilenen çok az kişi va istanbul ya da bursa da olsam kesin satardım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme