Ben katılmak isterim ama saatlerim size hiç uymaz gibi geliyor çünkü ben pazartesiden cumaya sabah 10-12 arası oyuna girebilirim.(Küçük geçikmeler dikkate alınmaz.) Eu tabiki
invte me :D
Cuma akşamı için bir liste hazırlasak ?
Bundan aylar once ben denemıstım katılırım dıyen arkadasların yuzde 90 ı katılmadı. Bazılarıda oyunda oldugu halde gırmedı. 1v1 turnuvaya 1v1" oldugu ıcın katılım oldu :) Benden solemesı amacım kostek olmak degıl aksıne daha once denemıs bırı olarak soyluyorum bu forumda boyle bır turnuva duzenlemek ımkansız bence. Sozunun erı bır kac arkadas katılır gerısı yalan eder:) Ama yınede duzenlerım dıyorsan bende katılırım.
Tabıkı PC'dekı problemımı cozersem.
Daha once turnuva yapalim demisdikde. Turnuvanin US ayaginda hukmen galip olup dunya sampiyonu olmusdum :D Tutacagini sanmiyorum cunku bu forumda herkes basina buyruk, ben bilirim tavirlari sergiledigi icin daha dun tanistigi adamla oyun oynamak istemiyor.
Bende katılırım eğer bi oluşum olursa olduğunca yardım etmeye calısrıım çoğu dh üyesi listemde ekli
bende katılabilirim euda 20lv acc olacaktı
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline Daha once turnuva yapalim demisdikde. Turnuvanin US ayaginda hukmen galip olup dunya sampiyonu olmusdum :D Tutacagini sanmiyorum cunku bu forumda herkes basina buyruk, ben bilirim tavirlari sergiledigi icin daha dun tanistigi adamla oyun oynamak istemiyor.
Ben de o insanlardanim , benden kotu oynayan adamla ayni takimda olmak istemem.
bence ödül koyun, öyle yapılsın. 1v1 turnuvasında 1. ye 1779 rp vermiştik mesela. bunda ödül ne olcak? iyi bi ödül olursa katılabilirim ben
quote:
Orijinalden alıntı: erayyirik
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline Daha once turnuva yapalim demisdikde. Turnuvanin US ayaginda hukmen galip olup dunya sampiyonu olmusdum :D Tutacagini sanmiyorum cunku bu forumda herkes basina buyruk, ben bilirim tavirlari sergiledigi icin daha dun tanistigi adamla oyun oynamak istemiyor.
yanlış anlaşılma olmasın diye söylüyorum, ben erayı tanırım. o kötü oynayan adamla da oynar da (beraber nice oyunlar attık) demek istediği şey kötü olduğunu kabullenmeyen adam galiba. mobilden yazınca kısa yazıyo eray yirik :)
quote:
Orijinalden alıntı: Watafak
quote:
quote:
yanlış anlaşılma olmasın diye söylüyorum, ben erayı tanırım. o kötü oynayan adamla da oynar da (beraber nice oyunlar attık) demek istediği şey kötü olduğunu kabullenmeyen adam galiba. mobilden yazınca kısa yazıyo eray yirik :)
Troll farkli kotu farkli sey , bide telefonda 15 satir yaziyorum bilgisayarda 3-4 satir gozukuyor , o kisa dedigin seye ben ugrasiyorum baya :D
Amac kazanmaksa eger onu bilemem ama maksat muhabbet olsun, eglenelim diye oynarsaniz iyi-kotu kavrami kalmiyor ortada. Oyun icerisinde birileri trolluk yapmasin o yeterli bir kriter benim icin. Not bu arada cepten yazmak o kadarda zor degilmis :D Net varken cebi kullanmak zor oluyor ama :D
Ben her zaman bole aksıyonlara acık bı ınsanım :) her turlu gelır oynarım sorun olmaz ama coklu takımlarla turnuva yapmaya kalkarsak bırlık olmaz gıbıme gelıyo
Bence 1v1 tekrar turnuva yapalım.
Bence ödül olsun! 50€ verin 1. ye bakın katılım oluyomu olmuyomu :D
Dh lilerle oynadim daha once defalarca en aklimda kalan iki oyunu soyleyim.Birinde 8-1-9 gibi bir skorum vardi , takimda en az olen , en cok killi olan ve en cok assisti olandim , kazandik , ve 2-3 kisi paso bana suc atti jungle niye gittin ki , hic bir ise yaramiyor , lane dede exp alirdin gibi.Oyunu kotu oynayana katlanirim ama hem kotu oynayip hemde salak oynayana katlanamam.Bir tanesinde 21-2-8 oynadim kassadinle onu anlatmayacagim bile , 15 saniye boyunca yapma yazdigim seyi yapip sonrada aa oldurduler yazan insanlar vardi, yenildik bu skorla.Ahmetp vardi sanirim o fena oynamiyodu gerisi coptu.Ahmete gel sunu keselim diyodum geliyodu , turkce biliyodu sanirim digerlerinin aksine.Gercek hayatta da buyuk ihtimalle embesil olan insanlardan bahsediyoruz burda.Ben embesillerle oynayamiyorum , kendimin iyi oynadigimi soylemiyorum ama en azindan gonul rahatligiyla salak degilim , dusunme yetisine sahibim diyebiliyorum.Daha fazla aciklamaya gerek yok sanirim , benim eglence anlayisim farkli.
mobil deneme 1-2 1-2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Watafak mobil deneme 1-2 1-2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
It works , it works !
quote:
Dh lilerle oynadim daha once defalarca en aklimda kalan iki oyunu soyleyim.Birinde 8-1-9 gibi bir skorum vardi , takimda en az olen , en cok killi olan ve en cok assisti olandim , kazandik , ve 2-3 kisi paso bana suc atti jungle niye gittin ki , hic bir ise yaramiyor , lane dede exp alirdin gibi.Oyunu kotu oynayana katlanirim ama hem kotu oynayip hemde salak oynayana katlanamam.Bir tanesinde 21-2-8 oynadim kassadinle onu anlatmayacagim bile , 15 saniye boyunca yapma yazdigim seyi yapip sonrada aa oldurduler yazan insanlar vardi, yenildik bu skorla.Ahmetp vardi sanirim o fena oynamiyodu gerisi coptu.Ahmete gel sunu keselim diyodum geliyodu , turkce biliyodu sanirim digerlerinin aksine.Gercek hayatta da buyuk ihtimalle embesil olan insanlardan bahsediyoruz burda.Ben embesillerle oynayamiyorum , kendimin iyi oynadigimi soylemiyorum ama en azindan gonul rahatligiyla salak degilim , dusunme yetisine sahibim diyebiliyorum.Daha fazla aciklamaya gerek yok sanirim , benim eglence anlayisim farkli.
Katılıyorum dostum. Tek başına intihara gitmesin, takım savaşlarına gelsin ve üzerine düşen görevi yapsın. İsterse 0/20 olsun, skoru önemli değil...
Açıkcası bende bilmediğim kişiler le aynı takımda olmak istemem zaten 3vs3 yapıalcaksa herkez kendi takımını cıkarır ödül konusuna gelince böyle bi ödül olması için para toplanması gerek gibi bütün katılımcılardan