Şimdi Ara

Kendi aramızda lig kuralım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben katılmak isterim ama saatlerim size hiç uymaz gibi geliyor çünkü ben pazartesiden cumaya sabah 10-12 arası oyuna girebilirim.(Küçük geçikmeler dikkate alınmaz.) Eu tabiki
  • invte me :D
  • Cuma akşamı için bir liste hazırlasak ?
  • Bundan aylar once ben denemıstım katılırım dıyen arkadasların yuzde 90 ı katılmadı. Bazılarıda oyunda oldugu halde gırmedı. 1v1 turnuvaya 1v1" oldugu ıcın katılım oldu :) Benden solemesı amacım kostek olmak degıl aksıne daha once denemıs bırı olarak soyluyorum bu forumda boyle bır turnuva duzenlemek ımkansız bence. Sozunun erı bır kac arkadas katılır gerısı yalan eder:) Ama yınede duzenlerım dıyorsan bende katılırım.

Tabıkı PC'dekı problemımı cozersem.
  • Daha once turnuva yapalim demisdikde. Turnuvanin US ayaginda hukmen galip olup dunya sampiyonu olmusdum :D Tutacagini sanmiyorum cunku bu forumda herkes basina buyruk, ben bilirim tavirlari sergiledigi icin daha dun tanistigi adamla oyun oynamak istemiyor.
  • Bende katılırım eğer bi oluşum olursa olduğunca yardım etmeye calısrıım çoğu dh üyesi listemde ekli
  • bende katılabilirim
    euda 20lv acc olacaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline
    Daha once turnuva yapalim demisdikde. Turnuvanin US ayaginda hukmen galip olup dunya sampiyonu olmusdum :D Tutacagini sanmiyorum cunku bu forumda herkes basina buyruk, ben bilirim tavirlari sergiledigi icin daha dun tanistigi adamla oyun oynamak istemiyor.

Ben de o insanlardanim , benden kotu oynayan adamla ayni takimda olmak istemem.
  • bence ödül koyun, öyle yapılsın. 1v1 turnuvasında 1. ye 1779 rp vermiştik mesela. bunda ödül ne olcak? iyi bi ödül olursa katılabilirim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

Daha once turnuva yapalim demisdikde. Turnuvanin US ayaginda hukmen galip olup dunya sampiyonu olmusdum :D Tutacagini sanmiyorum cunku bu forumda herkes basina buyruk, ben bilirim tavirlari sergiledigi icin daha dun tanistigi adamla oyun oynamak istemiyor.

yanlış anlaşılma olmasın diye söylüyorum, ben erayı tanırım. o kötü oynayan adamla da oynar da (beraber nice oyunlar attık) demek istediği şey kötü olduğunu kabullenmeyen adam galiba. mobilden yazınca kısa yazıyo eray yirik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watafak

quote:

quote:

yanlış anlaşılma olmasın diye söylüyorum, ben erayı tanırım. o kötü oynayan adamla da oynar da (beraber nice oyunlar attık) demek istediği şey kötü olduğunu kabullenmeyen adam galiba. mobilden yazınca kısa yazıyo eray yirik :)

Troll farkli kotu farkli sey , bide telefonda 15 satir yaziyorum bilgisayarda 3-4 satir gozukuyor , o kisa dedigin seye ben ugrasiyorum baya :D

• Amac kazanmaksa eger onu bilemem ama maksat muhabbet olsun, eglenelim diye oynarsaniz iyi-kotu kavrami kalmiyor ortada. Oyun icerisinde birileri trolluk yapmasin o yeterli bir kriter benim icin.
    Not bu arada cepten yazmak o kadarda zor degilmis :D Net varken cebi kullanmak zor oluyor ama :D
  • Ben her zaman bole aksıyonlara acık bı ınsanım :) her turlu gelır oynarım sorun olmaz ama coklu takımlarla turnuva yapmaya kalkarsak bırlık olmaz gıbıme gelıyo
  • Bence 1v1 tekrar turnuva yapalım.
  • Bence ödül olsun! 50€ verin 1. ye bakın katılım oluyomu olmuyomu :D
  • Dh lilerle oynadim daha once defalarca en aklimda kalan iki oyunu soyleyim.Birinde 8-1-9 gibi bir skorum vardi , takimda en az olen , en cok killi olan ve en cok assisti olandim , kazandik , ve 2-3 kisi paso bana suc atti jungle niye gittin ki , hic bir ise yaramiyor , lane dede exp alirdin gibi.Oyunu kotu oynayana katlanirim ama hem kotu oynayip hemde salak oynayana katlanamam.Bir tanesinde 21-2-8 oynadim kassadinle onu anlatmayacagim bile , 15 saniye boyunca yapma yazdigim seyi yapip sonrada aa oldurduler yazan insanlar vardi, yenildik bu skorla.Ahmetp vardi sanirim o fena oynamiyodu gerisi coptu.Ahmete gel sunu keselim diyodum geliyodu , turkce biliyodu sanirim digerlerinin aksine.Gercek hayatta da buyuk ihtimalle embesil olan insanlardan bahsediyoruz burda.Ben embesillerle oynayamiyorum , kendimin iyi oynadigimi soylemiyorum ama en azindan gonul rahatligiyla salak degilim , dusunme yetisine sahibim diyebiliyorum.Daha fazla aciklamaya gerek yok sanirim , benim eglence anlayisim farkli.

• mobil deneme 1-2 1-2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watafak
    mobil deneme 1-2 1-2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

It works , it works !
  • quote:

Dh lilerle oynadim daha once defalarca en aklimda kalan iki oyunu soyleyim.Birinde 8-1-9 gibi bir skorum vardi , takimda en az olen , en cok killi olan ve en cok assisti olandim , kazandik , ve 2-3 kisi paso bana suc atti jungle niye gittin ki , hic bir ise yaramiyor , lane dede exp alirdin gibi.Oyunu kotu oynayana katlanirim ama hem kotu oynayip hemde salak oynayana katlanamam.Bir tanesinde 21-2-8 oynadim kassadinle onu anlatmayacagim bile , 15 saniye boyunca yapma yazdigim seyi yapip sonrada aa oldurduler yazan insanlar vardi, yenildik bu skorla.Ahmetp vardi sanirim o fena oynamiyodu gerisi coptu.Ahmete gel sunu keselim diyodum geliyodu , turkce biliyodu sanirim digerlerinin aksine.Gercek hayatta da buyuk ihtimalle embesil olan insanlardan bahsediyoruz burda.Ben embesillerle oynayamiyorum , kendimin iyi oynadigimi soylemiyorum ama en azindan gonul rahatligiyla salak degilim , dusunme yetisine sahibim diyebiliyorum.Daha fazla aciklamaya gerek yok sanirim , benim eglence anlayisim farkli.

Katılıyorum dostum. Tek başına intihara gitmesin, takım savaşlarına gelsin ve üzerine düşen görevi yapsın. İsterse 0/20 olsun, skoru önemli değil...

• Açıkcası bende bilmediğim kişiler le aynı takımda olmak istemem zaten 3vs3 yapıalcaksa herkez kendi takımını cıkarır
    ödül konusuna gelince böyle bi ödül olması için para toplanması gerek gibi bütün katılımcılardan
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.