Şimdi Ara

Kendi başıma piyano öğrenmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde org var ben üni sebebiyle şehir dışındayım dolayısıyla çalışmıyorum. Şubat ve yaz tatilini tamamen bu işe ayırmak istiyorum ama şimdiden yapabileceğim neler var. Nota okumayı öğrenmeye çalismamin faydası olur mu? Birde kulak yok bende yetenek 0, sol el hiç kullanamıyorum. Tatillerde nasıl bir yol izlemeliyim? Çocuklar için olan piyano kitapları uygun olur mu benim için? Amacım hobi, eğlence olduğu için kurs, hoca vs aramıyorum Kendi başıma takılmak yeterli olur suanlik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer piyanon varsa youtubeden video serilerini takip edebilirsin. İyi bir özel ders kadar hızlı sonuç alamazsın ama öğrenirsin.
  • Şu kanalı tavsiye ederim.
    https://www.youtube.com/channel/UCHWHPGnJyqxyzrrztMBgUyg
    Hoca kitap tavsiyesi de yapıyor. Ayrıca yeterli düzeyde ingilizce varsa Youtube'da vs. yine aynı şekilde kanallar var.
  • Orgum var ama evde unideyim ben çalışamıyorum anca tatillerde. Unideyim orgsuz nota çalışmayı düşünüyorum başka yapabileceğim bir şey varmı?

• Aquess kullanıcısına yanıt
    Bu kanalı biliyorum beyer yok diye bakmamiştim. Beyer falan ağır gelme ihtimali var mı? Çünkü kitaplara baktığımda czerny, beyer vs parçalar çok zor gözüküyor bana.

• Ben direk Beyer ile başladım, ağır gelmedi tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.