Ben Kendi Kestiğim Bossların Söyliyim..Nerelerde Gördüm Yaklaşık Zamanı Neydi ona göre ;
Orc'larda ; ATİLLA her zaman Zombiler'de çıkar genelde Saat sabah 5.30 gibi.
; Hyde Zombilerde,Linclerde,Raven Harplerde ve (Geçenlerde Skeletonların)içinde
gördüm..
; Antreas 30 görevinin olduğu yerler ve Tyonlar. da gördüm..
; Kekurikaka bu bosta Maradonda benim gördüğüm 4 yerde çıkıyor Genelde sabaha karşıı.
; DUKE bunuda Cz de Orcların townda çıkarken Sağ tarafta Flame Apostle ler var Orc Gördüm Bir
öğlen saatiydi..
; Bishop Cz Bowl da Akşam saatlerinde Birfot a girilen Gate kapısının orda gördüm..
; Shalua ve Lesart Cz Bolw da Sabaha Karşıı saat 7:00 gibi rastladım(bir kerede Eslant'ta Gördüm
Shalua'yı Flame Apostle lerin orda.
: Snake Queen iki kere Eslanta Gördüm birinde yine Flame Apostler ın orda birde Golemlerin orda
gördüm Saat 4:30 gibiydi.
; Harpy Queen bu boss uda iki kere gördüm birinde RavEN Harpylerin içinde birde Trolllerde bu bossuda Akşam saatlerinde saat 8:00 gibi rastladım..
; Talos bu boss u çok sefer gördüm genelde DM lerin orda çıkıyor ve harpylerin mekanında ..
; Troll King bu boss uda Golemlerin Eslant ta Golemlerin mekanında gördüm bir kerede Troll Captain lerni orda..
Yukarıda Belirttiğim Bosslardan CZ Bolw da çıkanlar Her gün Re-Spam oluyor diye duydum (Yani Bu Bossları Her gün CZ de görmeniz mümkün
Diğer Belirttiğim Güçlü OLan Bosslar Ve Genelde Eslanta Olanlar 2 günde bir Re-Spam oluyorlarmışş..
Kendi gördüklerimi açıklama ya çalıştım inş yardımcı olmuşumdur..
SaygıLar... Sevgiler...
akşam saatlerinde (el morad için) hyde çıkıor keilanların az gerisinde server restlendiindede genelde kongauların ordan çıkıo
Güzel çalışma saol kardeş
Vallahi ben Karus olduğum için sadece Karusların mekanında olanları biliyorum ve sadece gördüklerimi..
Not : Bu arada geçenlerde ilginç bir oaly duydum Beramusta savaş sırasında Karuslar kazanıyor savaşı ve Elmorad'a gidiyor orda Arkadaşlar Partiyle Dolanırken Attila yı görmüşler ve kesmişLer.. İlginç bir Deneyim oLsa gerek
quote:
Orjinalden alıntı: ExLorD
Vallahi ben Karus olduğum için sadece Karusların mekanında olanları biliyorum ve sadece gördüklerimi..
Not : Bu arada geçenlerde ilginç bir oaly duydum Beramusta savaş sırasında Karuslar kazanıyor savaşı ve Elmorad'a gidiyor orda Arkadaşlar Partiyle Dolanırken Attila yı görmüşler ve kesmişLer.. İlginç bir Deneyim oLsa gerek
Beramusta Oynuorum LwL im 62 Lufersonu 2 kere Gördüm .. Unutmamak İçin Orc Char Aççam ..
LAdy Martha Ya da İlk DMg LErimizi Verdik Bugün LAdy Bu Topice Bakarsan Sana Bişi Sorcam Town O KADAR kalabalıkken arkaya gitmeyi nası becerdin Helal Olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme