Şimdi Ara

Kendi Elimiz ile GS ye şampiyon yapıyoruz ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MrFenerli1907

Bu sene kimse güzel top oynamıyor ama biz kendi hatalarımiz ile resmen şampiyonlugu rakibe veriyoruz . Tebrik etmek lazım gs yi şampiyon oldular bence sayemizde.

Hocam pek dogru degil dediginiz.

Biz de kendi hatalarimizla diger takimlari potaya sokuyoruz ona bakarsak.
  • Beyler ben bile rahatsız oldum ya. Forumda kaç GS'li üye var? Bunların hepsi işsiz mi? Her konuda biziz ya?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

Beyler ben bile rahatsız oldum ya. Forumda kaç GS'li üye var? Bunların hepsi işsiz mi? Her konuda biziz ya?!

İyi de konu bizimle alakalı oluyor sonra mesaj atınca auuuvvv.
  • Bizde kendi elimizle size bize yaklaşma fırsaı veriyoruz.

Düz mantık... Te Allahım ya!
  • Kendi elimizle Fener'i,Beşiktaş'ı şampiyonluk potasına sokuyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

gs nin başına kötü şeyler gelecek bu gidişle. düzenli maç kazanmayı unutmuş olan takım "nasıl olsa diğerleri de kötü" diye halay çekiyo hergün.

herhangi bir takım azcık iyi olsa gs de duman olacaktı, iç tartışmalar la çalkalanıyodu şimdiye.

şöyle düşünün, herkes kötü, ama gs azcık daha iyi diye seviniyo diğerleri ağlıyo.

demekki tam tersi olsa, yani fb yine bugünki puanında olsa ama gs-bjk gibi diğer büyükler fb nin iki puan gerisinde olsa, ozaman bugün fb seviniyo olacaktı muhtemelen.

türk futbolu ölmüş.

Fener sivası yenemiyor diye fener kötü değil. Sivas iyi. Şuanda ligte herkes kafa kafaya. Bugün bakarsın Galatasaray bile yenilebilir...

• Çokta umrumuzda. Beden hocası ve inşaatçı ile sabredin diyenlere bu takım yakışır. Gurur duysunlar eserleri ile. Harika işler çıkartıyorlar.
  • bizim takım bu sen şampiyon olması imkansız olursa çok büyük süpriz olur.... büyük ihtimalle gs şampiyon adamlar 23 puan kaybetmiş hala 6 puan öndeler gs verirse kendi eliyle şampiyonluğu verir yoksa kimse şampiyon olamaz bütün herşeyi geçtim eskiden saraçoğlunda kaybetmiyor deplasmanda puan kaybediyorduk artık saraçoğlundada çok rahat puanlar veriyoruz.... aziz aykut sağolsun..
    sowdan sol kanat cristiandan orta saha canerden sol bek yapmakla kalmayıp emre weboyu çıkarıp topuzu oyuna sokması felan komedi..
  • oha fenerli hiçkimse cevap yazmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hannover 96

Fener sivası yenemiyor diye fener kötü değil. Sivas iyi. Şuanda ligte herkes kafa kafaya. Bugün bakarsın Galatasaray bile yenilebilir...

görüşüne saygı duyarım ama, yine farklı düşünüyorum, kafa kafaya evet ama neden kafa kafaya? diğerleri çok iyi oldular diye mi? yoksa 3 büyükler iyi oynayamıyo diye mi? yani uzun uzun tartışacak vaktim yok ama bana göre kesinlikle ikincisi.
  • Fener bölümünde cevapların %90'ı Galatasaraylılardan gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

Fener bölümünde cevapların %90'ı Galatasaraylılardan gelmiş

konu içeriği gs ile alakaliysa normal, Hee konu gs ile hiç alakası yoksa evet saçmalık ne işi var burda bukadar kişinin denir :) adet oldu biri gs Ye laf çarpıyor sonra gs liler dolusunca ne işi var bunların deniyor.aynısını kim yapıyorsa sorun orda yada birakicaz bu muhabbetleri herkes yazacak.herkese diyorum bunu gs liler yapıyorsa onlarda alınsın.laf dokundurup karşı tarafın cevap vermemesi imkansız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

quote:

Orijinalden alıntı: Sokollu Mehmed Paşa

quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

quote:

Orijinalden alıntı: clyme

quote:

Orijinalden alıntı: MrFenerli1907

Bu sene kimse güzel top oynamıyor ama biz kendi hatalarımiz ile resmen şampiyonlugu rakibe veriyoruz . Tebrik etmek lazım gs yi şampiyon oldular bence sayemizde.

demekki sizden iyi oynuyoruz ki 6 puan ondeyiz.

Yok sadece bizden iyi kendinizi yere atıyorsunuz.

Sizi yendiğimiz maçta da mı kendimizi yere attık

Oda angut'un ikramı.

inek nerde ? dağa kaçtı . dağ nerde ? yandı bitti kül oldu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.