Şimdi Ara

Kendi geliştirdiğim oyun hakkında son gelişmeler!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir takip eden arkadaşlar bilecektir bir mobil oyun geliştiriyorum. DH'den gelen geri dönüşlere göre gelişmeye devam ediyor. 2-3 günde bir de burada konu açıp gelişmeleri yazıyorum ve eklenebilecek şeyleri soruyorum.

OYUNUN SON GÜNCELLEMEDEN SONRAKİ VİDEOSU =
    Arda Biçenyoutube
    Space Rocket Landing Pre-Alpha-5
    https://www.youtube.com/watch?v=3Lj8Yqy1ScQ

Son gelişmeler.
    ---------------
    -Roket çarprıktan sonra ayrılan parçalara hız verilerek daha iyi bir patlama görüntüsü eklendi.

-Yukarı aşağı ve sağa sola giden hareketli engeller eklendi.

-Engellerin başka bir engel veya duvarla temasına kamera titremesi eklendi ve daha eğlenceli bir görüntü elde edildi.

-Özellikle DH'den gelen yorumlar eşliiğinde oyun sağdan sola değil yukarıdan aşağıya doğru oynanır vaziyete getirildi.

Şimdilik gelişmeler bunlar. Farklı fikirleriniz varsa belirtebilirisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda0055 -- 19 Temmuz 2019; 15:29:35 >

• up up up!
  • eline saglik devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay helal olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beğendiğiniz görmek güzel ama eklenecek şeylerle ilgili de yazarsanız şahane olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up up up!
  • uppala!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bence play store'a koymadan yayınlama bunları. Biri alır fikri senden önce koyar reklamı da basarsa elinde patlar proje.
  • RemyDeGourmont R kullanıcısına yanıt
    Hocam sırf geri dönüşler için koyuyorum ama bu sondu galiba. Hem risk alıyorum hem de kimsenin umrunda değil

Teşekkür ederim mesajınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda0055

Hocam sırf geri dönüşler için koyuyorum ama bu sondu galiba. Hem risk alıyorum hem de kimsenin umrunda değil

Teşekkür ederim mesajınız için.
    Bence boş ver hocam yayınlama, ciddiyim. Bu arada oyun tipi güzel yani markette görsem indirirdim ama biraz daha şekilli şukullu yapsan daha hoş olur. Yani iskeleti güzel olmuş oyunun ama nasıl desem daha çok göze hitap etse bence tutar.

Rica ederim başarılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.