Şimdi Ara

KENDİ HAYATIM VE KIZ ARKADAŞIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok kişiden akıl aldım fakat burdada size sormak istedim. 12. sınıf öğrencisiyim 3 senedir bir sevgilim var annem babam tanıyor bize gelip gidiyor. Daha önceden lise sonda kendi aramızda yüzük takalım demiştik şimdide o vakit geldi yüzükleri aldım fakat aklımda kız milletinin çok değiştiği var yani bir gün bana çok yakın davranıyor bir gün soğuk, sürekli kavga ediyoruz ama ayrılamıyoruz birbirimizden.

Cuma akşamı bana paraya ihtiyacım var çarşıda dükkanda çalışabilirmiyim dedi. Bende olgunlukta karşıladım ihtiyactır tabi git dedim ama aslında hiç istemiyorum gitmesini. Neyse akşam aradı işten geldikten sonra ben yarında gidiyorum haberin olsun dedi bende çok sinirlendim bağrındım felan bu telefonu kapattı uyudu. Biz aslında birbirimizin haberi olmadan hiç bi iş yapmazdık ama bana sormadan yarında tekrar gidicem dedi bana.

Ailesi kızın okumasını istemiyor, kız diyor ben ders çalışıcam ailesi diyor sanki çalışıyon senden hiçbirşey olmaz vs. bu sabahta bana dedi ben okumucam bu sene son dedi ciddi ciddi bende dedim madem ailen izin vermiyor ben sana kitap alayım dershaneye yazdırayım bi şekilde dedim kabul etmedi daha çok tersledi beni.

Şimdi asıl mevzu sizce ne yapmalıyım ayrılmak istemiyorum kızı yarı yolda bırakamam elinden tutmak istiyorum ama artık onun dertlerinden uğraşmaktan hasta oldum ciddi cidi. Tamam derttir yeri gelince dost oluyoruz ama ben ona yardımcı olmaya çalıştıkca bu beni tersliyor daha çok zora sokuyor işleri sizce nasıl bir yol izlemeliyim.

• Ayrılıp pişman olucaksan hiç yapma ama rahatlarım kafam rahat olur dersen ayrıl bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kizin uni okumaya durumu yok belli ki, kiza yavas yavas ver ayari de ki ben sana yardim etmeye calistikca sen benden uzaklasiyorsun tersliyorsun, soyle simdi ben napayim filan de ayrilmaya kadar yurut, kiz 3 senedir seninle ama telefonu yuzune kapatip uyuyor, ben kaldiramazdim bu hareketi

• Bu zamanda okumayan kızla olmaz.
  • bir gün kız bana tekmeyi bastı çok kötüyüm diye konu açarsın
  • Bu zamanda tabikide okumayan kızla olmaz eyvallah ben herşeye razıyım çalışır eder bakarım bi şekilde , ama sorun ben bu kadar herşeyi göze almışken bana böyle davranması cidden çok koyuyor bu kadar senenin emekleri var bide.
    Ayrılmak istemiyorum bi şekilde bu olayı kıza anlatmam lazım ama nasıl ?
  • kız sana kaybol demeden sen de yavaştan alıştırıyor seni en fazla 1 hafta süreniz var hatta daha az sonuçta üniversiteye gideceksin sen o kalacak yürümez
  • Arkadaşlar peki kızın ailesinin karşısına çıkıp onları okumasına ikna etsem sizce nasıl olur ? Babası beni hiç sevmiyor 2 3 defa aradı beni küfür etti okula gelip bulcam seni dedi bende saygımı bozmadım bişey demedim, bu olaydan sonra karşısına çıkmam mantıklı olurmu sizce ?
  • Cuma akşamı bana paraya ihtiyacım var çarşıda
    dükkanda çalışabilirmiyim dedi. Bende olgunlukta
    karşıladım ihtiyactır tabi git dedim ama aslında
    hiç istemiyorum gitmesini. Neyse akşam aradı
    işten geldikten sonra ben yarında gidiyorum
    haberin olsun dedi bende çok sinirlendim
    bağrındım felan bu telefonu kapattı uyudu. Biz
    aslında birbirimizin haberi olmadan hiç bi iş
    yapmazdık ama bana sormadan yarında tekrar
    gidicem dedi bana.

Bilader hasta mısın?

• House-M.D kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yani bana sormadan gidicem dedi ben onu anlatmak istiyorum, önceden olsa gidebilirmiyim derdi bana.
  • Enesnlfr kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaşım psikopat mısın? Acı çekmek hayatını zindan etmek geleceğini köreltmek hoşunamı gidiyor? İnsan ailesini seçemez eyvAllah ama ailesi dışından yardım teklif edildiğinde ailesinin düşüncelerini savunuyor okumayacağım etmeyeceğim çalışacağım diyorsa yol ver gitsin.Kendini düşünmeyeni sen niye düşünesin? Birde ailesinin karşısına çıkıp konuşşam falan diyorsun belliki ailesi kendilerine evlat değil çalışıp parasını yiyeceği bir köle arıyor öyle bir ailenin sana ve ailene zarar vermeyeceği ne malum? Birde erkeklik tribine girmişsin çalışır eder bakarım falan diye afedersin ama bok bakarsın niye kıt kanaat geçinesin neden hayatını zindan edesin? En az kendin gibi okumuş birini bulacaksınki az çok rahat edesin biryere gittiğinde cebimdeki para yeter mi diye düşünmeyesin yaz geldiğinde parasızlıktan eve tıkılmayasın vs. Gel vazgeç bu sevdadan seninkisi aşk değil çocukluk kara cahillik büyük sözü dinle

• UsainBolt kullanıcısına yanıt
    Usta çok doğru diyorsun aslında mantıklı düşünmek lazım herşey sevgi sevda değil bi yerden sonra işe mantık giriyor dediğin gibi. Fakat ben bu kızdan ayrılırsam kendimi toparlayamam bu sene üni. sınavım var bundan korkuyorum. Bide şöyle bi durum var nasıl desem evin her karesinde ayrı ayrı anımız var, ben kavga ettiğimizde bile eve zor giriyorum sırf o aklıma geliyor diye şimdi ayrılmışken nasıl eve girerim ki...
  • Bu hikayenin sonu mutlu son degil sanirim , kizla otur konus ikna et gelecekten bahset , oku de. Sorunlarini anlst eger hals tersliyorsa yapcak fazla bisi yok

• Enesnlfr kullanıcısına yanıt
    Çok yanlış düşünüyorsun o anılara daha iyilerini güzellerini başkasıyla eklersin olur biter.Ne güzel işte sınavın varmış kız arkadaş derdin olmaz kafan rahat olur vs vs. Sen bilirsin yinede .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.