Şimdi Ara

Kendi İşini Kurmak Mı? Maaşlı İşte Çalışmak Mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
18.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.koniks.com/forum.asp?FORUM_ID=57

Bu forumda insanlar yeni iş fikirleri tartışıyorlar, bende bakıyorum bir süredir. Babamda sermaye hazır ancak oda benden fizibilite raporu bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memymulio

Bence bu olay biraz kişiye göre değişiyor. Şahsen bir bilgisayar dükkanım olsa, işlek bir cadde de çok güzel paralar kazanabilirim.

Ayrıca duyurulur. Ortak kimseyle bir iş kurmayın.

Ben bi arkadaşımla konuşmuştum baya ticaret üzerine.Herkes ortak iş yapmayın diyor neden(8 senelik arkadaşımdır kendileri.)Bir şekilde iş kursak sorun olur mu diyorsunuz yani?
    Tecrübelesi olan arkadaşlar bizimle paylaşsın lütfen

• Bir ara bardakta mısır çiğköfte portakal suyu üçlüsünden iyi iş kuruluyodu şimdi heryer doldu taştı bi esprisi kalmadı.Böyle yeni bulunan ve büyüyen fikirleri ilk anında yakalarsanız iyi paralar getirebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

Bir ara bardakta mısır çiğköfte portakal suyu üçlüsünden iyi iş kuruluyodu şimdi heryer doldu taştı bi esprisi kalmadı.Böyle yeni bulunan ve büyüyen fikirleri ilk anında yakalarsanız iyi paralar getirebilir.

Evet yeni bir sektör lazım.
  • bence kendi işi insanın kendi işindeyken daha istekli çalışır
  • Dragons’ Den’in farklı tarzdaki yatırımcısı Baybars Altuntaş, satışa çıkan "Otobüsten indim, BMW’ye bindim" adlı kitabında, herkese hayata SSK’lı değil Bağ-Kur’lu olarak başlamalarını öneriyor
  • Peygamber efendimiz rızkın onda dokuzu ticarettedir demiş..
  • Misal ben kendi işimdeyim,şu vakitte hala işteyim eve gitmem takriben 1 saati bulur.

Para olarak illaki serbest iş genelde daha güzeldir,becerebilene tabi.

Ama memur saat 5 'te evine gitti,karısı varsa sevişti,yemeğini yedi varsa rakısını içti felan filan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Misal ben kendi işimdeyim,şu vakitte hala işteyim eve gitmem takriben 1 saati bulur.

Ama memur saat 5 'te evine gitti,karısı varsa sevişti,yemeğini yedi varsa rakısını içti felan filan...

Ne işle uğraşıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Misal ben kendi işimdeyim,şu vakitte hala işteyim eve gitmem takriben 1 saati bulur.

paşam hangi işle uğraşıyorsun ?
  • güzel konu mesajım bulunsun
  • simitiçi bile olsan kendi işin gibisi yok bence
  • Valla kendi işin olacaksa, iyi elemanların olmalı, yerin güzel olmalı masraftan kaçınmamalı, hangi sektöre giriyorsan ismini iyi şekirde duyurman lazım, diğer firmalaradan cazip bir yönün olmalı.
    İşçi olursan sektöre göre rahatlığı değişmekte, ne kadar okumuş olursan ol, okuduğun bölümün hakkını almış olamıyorsun bazen.Çünkü iş verenler sağolsun bazıları hep insanlarını alma çabasında.
  • Valla biz 2 arkadas ileride galeri acmayi planliyoruz hesaplamalimiz devam ediyor, borusan sagolsun
  • Aşağıdaki linkte yararlı bilgiler var, bence bir göz atın..

http://www.fikiratolyesi.com/2006/02/01/yeni-is-firsatlari-yaratmak-gercekten-zor-mu/
  • yukarı.Yeni fikirler...
  • Ne çıkarsa gece çıkar, bekleyelim dahil olalım ;)
  • kendi işinizi kurun. para için çalışmayın paranızı çalıştırın. birinin imazsından aldım bu cümleyi. çok düşük fiyatlara dahil çok büyük işler kurulabilir ama yüksek düzeyde zeka gerek. 3yıl önce 300 tlye iş kuran ve şu an aylık 7 bin nakit geliri olan birini tanıyorum.
  • Mesajım bulunsun
  • Tamamen ticaret zekasıyla alakalı bir durum. Ticaret zekan varsa 100 TL bile milyoner edebilir adamı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.