Şimdi Ara

Kendi kendi oluşan bu klasörler de ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Epey zamandır 500 gb lık bir harici disk kullanıyorum. içinde kendi kendine oluşan bir kaç klasör var. yt36w0856jd... gibi isimli kalsörler. üstelik klasörleri silmek için sahip gibi izinleri değiştirmem gerekiyor. acaba belli aralıklarla yedekleme gibi bir işlem için oluşturuluyor bunlar? nedir bu klasörler??

Kendi kendi oluşan bu klasörler de ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avolkan -- 28 Eylül 2012; 1:04:00 >

• Evet bende de var bunlardan. Bunlar sanirim bazi setuplardan extracted edilmis dosyalar.
  • valla anlamadım acaba silsem sorun olur mu? bilgisi olan kimse yok mu ya?
  • onları zaten silemezsin windows izin vermez, zararı olan dosyalar değil, gizlemen yeterli olur
  • silmeye silebiliyorum (yönetici, sahiplik izinlerini falan değiştirince). ama ne olduğunu bilmek istiyorum. ayrıca taşınabilir hard diskin windowsla bi ilgisi de bulunmuyo.
  • yok mu bununla ilgili başka bilgisi olan???
  • bir bilişimci arkadaş bana bunları yüklediğim virüs programının bıraktığını söylemişti...aynı dosyaları bende görmüştüm,, içlerinde sadece data var...exe. uzantılı birşey yok....kilitli ve arkasına seri numarası gibi uzun uzun sayı ve karakter girilmiş klasörler,, ve administrator olarak bile açamadım hatta.....o arkadaş bana silmememi söylemişti bu klasörleri,,,,bilginize,, not: taşınabilir harddiskimi taktığımda(sürücüyü yedeklemek için) oraya da bunlar kendini kopyaladılar doğal olarak,,sizde sürücü yedeklerken komple o dosyaları taşımış olabilirsiniz hariciye,,,,anımsamıyor olabilirsiniz belki,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedef_1984 -- 13 Ekim 2012; 23:59:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birkaç ayarları değiştirdikten sonra açmaya açıyorum aslında. ama tam olarak ne olduğunu anlayabileydim iyiydi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.