Şimdi Ara

Kendi kendine çalışan silecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
16.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim kardeşlerim bugün başıma çok değişik bişi geldi. Gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum. Okuldan geldim aracı çalıştırdım torpidonun ordan su sesi geldi baya arada bir oluyordu hava yapmıştır dedim ama baya rahatsız etti ısınana kadar , neyse çevre yolunda giderken birden silecek kendi kendine çalıştı gösterge tık sesi geldi ve ışıklar söndü mü artık yoksa cansızlaştımı bilmiyorum ama bi kıpırdanma oldu gösterge ışıklarında 1 2 saniye içinde. Araç stop fln etmedi elimde kesinlikle silecek koluna değmedi, sağ elim vitesteydi sol elde direksiyonda. Anlamadığım şey şimdi araçta kaçak mı var , cam kirliydi dur abi zahmet etme sileyim mi dedi bilmiyorum. Araç 2000 model fiat palio 1.4 motor

Edit: vallahi dalga geçmiyorum troll muamelesi yapmayın lütfen. Dalga geçebilirsiniz artık ne yapayım ama aracın durumunuda merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedaesoldier -- 10 Kasım 2015; 16:52:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eksiler burdan

• Artılar buradan.

• şase yapmış hocam,ıslandı mı acaba sigortalar

• PoloClassic75 kullanıcısına yanıt
    Sigorta kutuları direksiyonun altında. Aslında elektrik sorunu vardı araçta mesela arka sileceği çalıştırınca radyo kapanıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: bedaesoldier

Sigorta kutuları direksiyonun altında. Aslında elektrik sorunu vardı araçta mesela arka sileceği çalıştırınca radyo kapanıyordu.

Kendi kendine cevabı vermişsin hacı.

• sadri.abi kullanıcısına yanıt
    Hacı tamam da kendi kendine çalıştırması garibime gitti.normalde kesilmesi fln lazım. Demeki silecek kolunun olduğu motor arızalı ki tetiklemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedaesoldier -- 10 Kasım 2015; 18:28:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Radyo kendi kendine açıldı :O
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Su sileceğin devresine girdiyse, iletken özelliğini gösterip devreyi tamamlamış olabilir.
  • Kolun çarpmıştır haberin olmamıştır,ya da sinyal vereyim derken yanlışlıkla silecek koluna basmışsındır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.