Şimdi Ara

Kendi kendine kapanan sistem ve hata raporu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemim birkaç defadır durduk yere kapanıyor. Sistemim imzamdaki sistem. Pegasus 380W ve AOPEN 300W çift PS kullanıyorum. İmzadaki sisteme ek olarak ekran kartım sapphire 9800 PRO atlantis. Hata raporu ektedir. İşin ilginci sistem yük altında iken (oyun, sistem performans testleri, vs) kapanma olmuyor. Sistem şu an hızaşırtmalı değil. kapanma olayı genel olarak CD ROM da okunması zor cd'leri okurken, ikinci HDD (maxtor 4 GB 5600 RPM) dosyalarını okurken oluyor. sıcaklıklar; işlemci 36-40 derece, sistem 23-27 derece civarı. Yardımlarınıza şimdiden teşekkürler. SAygılar.

• güç kaynağından yapabilir. cd de okum yapınca demişsin.bende de olmuştu.başka bi psu ile deneme imkanın varsa bi kontrol et. ayrıca aldığın hata kodunu microsoft KB'ye yaz. çıkan sonuçları kontrol et.
  • bilgisayarın herhangi bir donanımında da problem olabilir bi kontrol et derim ben
  • saolun arkadaşlar.problem psu'danmış sanırım. dediğim gibi çift psu kullanıyorum. 380w lık olana anakart, ekran kartı sata hdd ve fanları vermiştim. 250W lık olan pata hdd, 2 adet cd rom, disket sürücüyü vermiştim. sanırım AOPEN psu'su (250 W) tosuruyor. cd rom'u diğer psu ya verince şimdilik problem yok görünüyor. ilginize teşekkürler. saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.