Şimdi Ara

Kendi Kendine Restart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda az önce olan sıkıntı şuan kullanamıyorum. pc acılır gibi yapıp kapanıyor 2 sn sonra tekrar acılıp kapanıyor tam acılacak gibi olup kapanıyor sistem i7 msi gd65 anakart.

• bellekleri test edin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramazann06

Arkadaşlar bilgisayarımda az önce olan sıkıntı şuan kullanamıyorum. pc acılır gibi yapıp kapanıyor 2 sn sonra tekrar acılıp kapanıyor tam acılacak gibi olup kapanıyor sistem i7 msi gd65 anakart.

güç kaynağı sağlammı?
  • 6 ay önce benim pc de böyle yaptı ve bir daha da düzelmedi.

sabah açtım bilgisayarı . her zamanki gibiydi ama bios açıldıktan kısa süre sonra çat reset attı pc. tekrar bios süreci başladı ve ardından yine reset ve böyle bıraksam günlerce açılmayacak şekilde kısır döngü reset atacak duracak.

6 aydır bilgisayarsızım . laptoptan giriyorum internete ama tablet performansı bile yok cihazda. sistem özellikleri çok düşük. 1gb ram diyorum gerisini siz düşünün.

neyse masaüstü bilgisayarımın özellikleri şu:
    gigiabyte x48-dq6 anakart
    ocz dual 2gb ram
    ati 4850 gpu
    intel e6700 işlemci
    silverstone 750w psu

bellekleri test edin demişsiniz. ben bellekleri söktüm hddleri söktüm sadece işlemci ve gpu kaldı ona rağmen biostan ötesine gidemiyorum hep reset. yani bilgisayara ram takılı olsa da olmasa da aynı tepkiyi veriyor.

bir arkadaşımdan anakart temin ettim .psuyu bağladım starta bastım elektrik şalteri attı .sonra şalteri açınca yine deniyim dedim. bu sefer psu'nun anahtarını ON konumuna getirir getirmez (pcyi çalıştırmaya gerek yok) evin elektriği gidiyor şalterden.

araştırmalarım sonucu gigabyte anakartların bazılarında olan bir sorunmuş . bana da 8 sene sonra denk geldi .

sistem 6 aydır masada duruyor öylece çöp oldu gitti .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 1 Ocak 2014; 23:43:34 >

• format atmayı deneyin bi bakalım
  • beyler ön kasa fanım calısmadıgında dolayı anakart elektrik kesiyomuş halletim teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi Kendi Kendine Kapanıyor.
    8 yıl önce açıldı
    Pc kendi kendine kapanıyor !
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.