Şimdi Ara

Kendi kredi kartım olmadan taksitle telefon alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yapabilir miyim bunu arkadaşlar kredi kartım yok öğrenciyim vodafonedan turkcellden veya herhangi bi teknosadan vatandan falan yani telefon alabilir miyim kredi kartım olmadan taksitle aydan aya yatırarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertFd -- 22 Şubat 2013; 21:13:11 >

• Hayır.Okuldan kart limiti yüksek birinden rica edebilirsin ancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

Hayır.Okuldan kart limiti yüksek birinden rica edebilirsin ancak.

peki sağol dostum
  • evkur var ama ödeyemezsen sol böbregini mahkeme kararı ile alırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evkur'dan alabilirsin senetle.
  • Turkcell, avea, vodafone faturalı hattın varsa faturalarını düzgün ödemişsen onlar faturaya taksitlendiriyorlar. Ya da yarısını karttan çekip veya nakit alıp kalanını taksitlendiriyolar. Bir araştır derim, her telefon için farklı şartları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiLemon

Turkcell, avea, vodafone faturalı hattın varsa faturalarını düzgün ödemişsen onlar faturaya taksitlendiriyorlar. Ya da yarısını karttan çekip veya nakit alıp kalanını taksitlendiriyolar. Bir araştır derim, her telefon için farklı şartları var.

haftasonu vodafone'un faturalı hattına geçeceğim ama onlar da 6 ay şartını söylerler kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertFd

quote:

Turkcell, avea, vodafone faturalı hattın varsa faturalarını düzgün ödemişsen onlar faturaya taksitlendiriyorlar. Ya da yarısını karttan çekip veya nakit alıp kalanını taksitlendiriyolar. Bir araştır derim, her telefon için farklı şartları var.

haftasonu vodafone'un faturalı hattına geçeceğim ama onlar da 6 ay şartını söylerler kesin

Evet 6 ay şartı oluyor malesef. Aslında çok saçma zaten adam bağlamak için telefon satmıyorlar mı :S Avea bana şöyle demişti faturaya bağlarız 3 ay sonra veririz ama telefonunu. 3 ay beklemek bana saçma geldi ama beklerim diyorsan aveayaya da bak derim

• ben evkura hiç bulaşmıyım en iyisi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MertFd

quote:

Evet 6 ay şartı oluyor malesef. Aslında çok saçma zaten adam bağlamak için telefon satmıyorlar mı :S Avea bana şöyle demişti faturaya bağlarız 3 ay sonra veririz ama telefonunu. 3 ay beklemek bana saçma geldi ama beklerim diyorsan aveayaya da bak derim

malesef avea değil vodafone, neyse başka bi çaresini bulucam artık yada biriktirip daha sonra alırım, ama o 6 ay şartı gerçekten saçma geliyor banada

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.