Şimdi Ara

Kendi odam bile yok :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: you_know_who

quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.
    Aynen durum bendede böyle. Bilgisayar onların odasında ama bu benim için asla sorun olmaz . Ailem yanında , evimiz var , karnım doyuyor. Ben dünyanın en şanslı insanıyım . Bunlar benim için asla sorun olusturmaz. Odam olmasa bile , bilgisayar onların odasında olsa bile ben mutluyum

Bu mantığı anlayamıyorum. Ne zaman ki biri çıkıp da şuyum yok buyum yok dese hemen karnının doyduğuna yaşadığına vs. şükret ya da senden daha kötü durumda olanlar var vs. derler. İyi de bir insan elbette ki herşeyin daha iyisini isteyecek. İnsan eldekilere şükrederse, azla yetinirse hayatta olduğu yerde sayar. Daha baştan yenilgiyi kabul etmek gibi birşey. İnsan tabi ki şükredecek Allahın verdiklerine ama bu kadar yeter deyip azla yetinmemeli.

ozaman sen bu genç kardeşimin yazdıklarını tam okumadın, bukdar yeter bana fazlasına gerek yok dememişki çocuk ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ka40

quote:

Orijinalden alıntı: baris195

Kendi odam bile yok :(

Anladik , 5 nokta 1'in var

Anladık lcd monitörün var.
  • Tek çocuk değilsin galiba.
    Ben tek çocuğum ev 4 odalı 2 si benim, iyiki kardeşim yok diyorum bazı zamanlarda..
  • Child protection Service!!!!
  • 2 kardeşiz tek değilim. salona almaya çalışacağım pc yi zor görünse de
  • Nikine bakınca öyle olduğun şüphe götürmüyor :)
    quote:

Orijinalden alıntı: Ezik Man

bende öyleydim :(
  • L benim kendi evim bile yok. Okul bitecek evin nimetlerinden daha yararlanamadık. Yol uzaklığı ve özgürlük isteğim yüzünden inş. ayrı eve çıkıyorum Ağustos'ta...
  • Allah,ilmi isteyene parayı istediğine verir.

bu lafı hatırladım
  • Odamın fotoğraflarını koysam mı la.. Ayda bir toplu olur oda, sonra bir ay boyunca dağılır sonra tekrar toplanır sonra yine dağılır. Bizimkiler ıvır zıvırı benim odaya doldurdu yaa.. Bir ranza var iki katıda boş.. Alt kat erkek kardeşim için ama ben gece bilgisayar karşısında olduğum için oturma odasında yatıyor.. Ben ise ranzanın yanındaki bazada yatıyorum.

Şu odanızı DH'ye açın konusunu beğeniyle incelemiştim..
  • quote:

Aynen durum bendede böyle. Bilgisayar onların odasında ama bu benim için asla sorun olmaz . Ailem yanında , evimiz var , karnım doyuyor. Ben dünyanın en şanslı insanıyım . Bunlar benim için asla sorun olusturmaz. Odam olmasa bile , bilgisayar onların odasında olsa bile ben mutluyum

adam kasıntı beyler.
  • quote:

EPIC FAIL

1-AYNI ODA DA 2 AYRI TİP PETEK VAR .

2-EĞER BEN ODALAR ZATEN AYNI DEMEDİM DERSENDE O ZAMAN SENİNDE KENDİNE HAS BİR ODAN OLMAMIŞ OLUYOR ;)

• ben bilgisayar başında gece geç saatlere kadar durduğum için, ailem kışın pc yi kendi odalarına aldılar. saat 11-12 oldumu "hadi kapat artık geç oldu" diyerek sinirlerimi bozuyorlardı. 2-3 ay böyle sürdü. sonra onlarda rahatsız olmaya başladılar ve bilgisayarı tekrar benim odaya aldık.
  • 2 ayrı tip petek niye olmasınki,bizim salondaki bir petek su akıtıyordu değiştirdik ama 12 sene önceki peteklerin aynısını bulamadık mecburen farklı taktık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

EPIC FAIL

1-AYNI ODA DA 2 AYRI TİP PETEK VAR .

2-EĞER BEN ODALAR ZATEN AYNI DEMEDİM DERSENDE O ZAMAN SENİNDE KENDİNE HAS BİR ODAN OLMAMIŞ OLUYOR ;)

Masa ve yataktan belli. Alttaki resimde sağ tarafta kapı var gözüküyor.Üsttekinde yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

2 ayrı tip petek niye olmasınki,bizim salondaki bir petek su akıtıyordu değiştirdik ama 12 sene önceki peteklerin aynısını bulamadık mecburen farklı taktık.

ARKADAŞIM YER DÖŞEMELERİ DUVARIN BOYALARI BİLE FARKLI İYİ BAK Bİ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

2 ayrı tip petek niye olmasınki,bizim salondaki bir petek su akıtıyordu değiştirdik ama 12 sene önceki peteklerin aynısını bulamadık mecburen farklı taktık.

ARKADAŞIM YER DÖŞEMELERİ DUVARIN BOYALARI BİLE FARKLI İYİ BAK Bİ.

aynı odada hem balkon hemde ayrıyetten cam olmasıda zor ve saçma.
    bilgisayarın arkasında blakon ve cam var. diğer fotoğraftada yatağın arkasında yine cam vvar.

arkadaş niye ebeveynlernin yatağını çekip koymuş anlamadım.
  • Ayakkabım yok diye üzülme ayağı olmayanları gördüm
  • quote:

la yeter her konuya öğüt verici mesaj atacam diye kasma. yaşın ufak olduğu için bu mesajların çok eğreti duruyor gülüyorum valla her gördüğümde. öle bi yazıyoki gören de 30 yaşında sanacak.
  • Yaş Kaç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaySigara

quote:

yatagın cok hoş
    yayları iyimi?

Napçan sevişçen mi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.