Şimdi Ara

Kendi odam bile yok :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar çok değişik bir durum. kendi odam yok pc annemlerin yatak odasında duruyor onlar gece uyuyacağı zaman mecburen çıkmak zorundayım rahat hareket edemiyorum kendi odam olmayınca. dağıtacak toplayacak odam yok arkadaşlar çok değişik durumdayım

• Allah sabır versin.
  • Aynen durum bendede böyle. Bilgisayar onların odasında ama bu benim için asla sorun olmaz . Ailem yanında , evimiz var , karnım doyuyor. Ben dünyanın en şanslı insanıyım . Bunlar benim için asla sorun olusturmaz. Odam olmasa bile , bilgisayar onların odasında olsa bile ben mutluyum
  • saolonda yatıyorsan sakın kamyonu devirme berbat bi durum o koltukları kullanacaklar için..
  • sorun ettiğin şeye bak odan yok ama bilgisayarın ve internetin var bu yeterli 11-12 yaşlarındaki halimi hatırlarımda bilgisayarım yoktu bilgisayarı olan bir eve gidince "acaba gel oyna" derler mi diye bön bön bakardım :) vicdansızların hiçbiri gel oyna demedi şimdi ben eve gelen her küçük çocuğa gel oyna diyorum işim olsa bile misafir gidene kadar dokunmuyorum
  • salona al sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Aynen durum bendede böyle. Bilgisayar onların odasında ama bu benim için asla sorun olmaz . Ailem yanında , evimiz var , karnım doyuyor. Ben dünyanın en şanslı insanıyım . Bunlar benim için asla sorun olusturmaz. Odam olmasa bile , bilgisayar onların odasında olsa bile ben mutluyum

o bakımdan şükür sıkıntımız yok. ama işte odam olsa dağıtsam toplasam kendi yatağım olsa iyi olmaz mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Belli bir oda hiç ısınmıyor
    3 yıl önce açıldı
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Odanın olması önemli değil kardeşim. Bir yatacak yerin olsun birde PC'n yanında olsun yeter. Kendine ait oda devri çocukkendi. Üzülmene gerek yok. Yatakodası olayını ise PC yi salona alma durumun varsa alabilirsin. Salonda çekyatta yatarsın kalkıncada hop pc ye. Mis gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Odanın olması önemli değil kardeşim. Bir yatacak yerin olsun birde PC'n yanında olsun yeter. Kendine ait oda devri çocukkendi. Üzülmene gerek yok. Yatakodası olayını ise PC yi salona alma durumun varsa alabilirsin. Salonda çekyatta yatarsın kalkıncada hop pc ye. Mis gibi.

salona alma imkanımız çok zor görünüyor. baya geniş salonumuz var ama prizler kablolar derken baya zor gözüküyor pc nin salona taşınması.
  • dünyada bir yaratıcı olduğuna inanmıyorum.çok yazık arkadaşlar size.işde bu dünyanın en aciz yönüdür.nerde bize vaad edilen adalet.başkalarının 20-30 m2 büyüklüğünde odası var arabası var.ama işde çoğunluk kısım haksızlığa uğruyor.acıdım cidden haline.ama güçlü ol.yıkılma sakın.sen bu dünyanın ve haksızlıkların zıttına güçlü ve yüksek konumlu olmak için çok çalış
  • bir de çık odadan artık yeter çok oynadın demelerini hiç sevmiyorum off ya
  • quote:

Aynen durum bendede böyle. Bilgisayar onların odasında ama bu benim için asla sorun olmaz . Ailem yanında , evimiz var , karnım doyuyor. Ben dünyanın en şanslı insanıyım . Bunlar benim için asla sorun olusturmaz. Odam olmasa bile , bilgisayar onların odasında olsa bile ben mutluyum

Adam polyanna beyler.
  • bu işi ne yapıyon
  • anladık odan yok

bu olmadı lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boidae

quote:

Adam polyanna beyler.

aslında doğru sölüyor.
  • Herkesin Odası Olcak Die Birşey Yok Olmaya Bilir Dünyanın Sonumu Tabikide Hayır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDangeR -- 10 Haziran 2010; 22:13:25 >
  • benim de yok.
  • Üzülme..Ama bir yerden sonra kendi bilgisayarını almalısın
  • 3 sene öncesine kadar aynı durum benim içinde geçerliydi ama hiçbir zaman of puf demedim . aslında daha iyi oluyor anne baba atıyorum 12de yatınca sende bir bahaneyle pc başından kalkıp yatağına gidiyorsun kötü birşeymi uykunu almak güne zinde başlamak . Sen durumu sadece pc yönünden bakmış gibisin geceleri 2-3 lere kadar pc başında durup sabah bizler gibi kalkamamak istiyorsun sanırım gerçekten kötü birşey

Sabır sabır. elbet bir gün seninde odan olucaktır emin ol

• sen nerede yatiyorsun ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.