Şimdi Ara

Belli bir oda hiç ısınmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Planı şekildeki gibi olan evimin yatak odası (ve ona bağlı ebeveyn banyosu) hiç bir şekilde ısınmıyor. Peteklerde hiç bir sıkıntı yok. Yalıtımı hallettim, kaçak yok. Odanın bir cephesi dışarı bakarken diğer cephesi asansörün arkasında kalan boşluğa bakıyor. Salon hem daha büyük hem daha boş, iki cephesi komple dışarı bakıyor ve fransız balkonlu olmasına rağmen gayet iyi ısınıyor. Ama yatak odası evin geri kalanından 8-10 derece daha düşük. Bina sıfır, yalıtımlı. Artık cinler periler diye düşünmeye başlayacağım. Sebep ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeterli petek varmi.? Yani 10m2 1mt petke olucak şekilde konumlandirilmasi gerekli,hesaplar bu şekildeyde termostatik vana kullanmiyorsan tavsiye ederim,öncelik mutfak yada cok isinan odalara konumlandirirsan sicak su geri kalan yere basicaktir.İstersen bi kaç peteği kapatip yatak odasindaki petek isiniyor mu kontrol sağla,belki fikir sahibi olursun

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Termostatik vana var. Planda oturma odası yazan yer yatak odasından daha büyük ama (çizime aldanma) aynı boyda petek var (50cm) ve çok iyi ısınıyor. Yatak odasındaki petek de gayet iyi ısınıyor elini vurunca. Ama 10 cm ötesi buz gibi. Konumlandırma derken ne demek istediğini anlamadım ayrıca. Detay verir misin?

• Who Cares W kullanıcısına yanıt

Konumlandirma derken örnek vereyim kendi evim,yatak odasi 30m2 pencere altina 130cm petek koymuşlardi kombiyi 50 yaptigim halde fayda saglamadi,1 mt petek daha atip isiyi yakaladim,yatak odanda 50cm prtek varsa 1.5 cikart yada 1.6 yada 1.8mt attir sorunun cözülür

• Alt kat komşunuz ısınmayan odanızın altındaki odasını kullanıyor mu ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.