Şimdi Ara

Kendi odam bile yok :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kendi odam bile yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boidae

quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Aynen durum bendede böyle. Bilgisayar onların odasında ama bu benim için asla sorun olmaz . Ailem yanında , evimiz var , karnım doyuyor. Ben dünyanın en şanslı insanıyım . Bunlar benim için asla sorun olusturmaz. Odam olmasa bile , bilgisayar onların odasında olsa bile ben mutluyum

Adam polyanna beyler.

fazla geldi banada
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

yatagın cok hoş
    yayları iyimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

sen nerede yatiyorsun ?

cevabı çok sakat olabilir keşke sormasaydın,şimdi duyan herkes ıyyyyy diyebilir
    genelde bu durumlarda babasıyla yatan çok oluyor
  • üzücü
  • Bilgisayarın var ama? Ya o da olmasaydı?
  • Allah kolaylık versin kardeşim.
  • quote:

yatagın cok hoş yayları iyimi?

Your eyes are..
  • quote:

@CaySigara

o kadar toplu odam hiçbir zaman olmadı
  • quote:

Aynen durum bendede böyle. Bilgisayar onların odasında ama bu benim için asla sorun olmaz . Ailem yanında , evimiz var , karnım doyuyor. Ben dünyanın en şanslı insanıyım . Bunlar benim için asla sorun olusturmaz. Odam olmasa bile , bilgisayar onların odasında olsa bile ben mutluyum

Bu mantığı anlayamıyorum. Ne zaman ki biri çıkıp da şuyum yok buyum yok dese hemen karnının doyduğuna yaşadığına vs. şükret ya da senden daha kötü durumda olanlar var vs. derler. İyi de bir insan elbette ki herşeyin daha iyisini isteyecek. İnsan eldekilere şükrederse, azla yetinirse hayatta olduğu yerde sayar. Daha baştan yenilgiyi kabul etmek gibi birşey. İnsan tabi ki şükredecek Allahın verdiklerine ama bu kadar yeter deyip azla yetinmemeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi you_know_who -- 10 Haziran 2010; 22:40:02 >
  • quote:

hacı bardaga dolu tarafından bakma boş taraflarını gör ya poli anna bize ters
  • quote:

Elinizdekilerle mutlu olmayı bilmezseniz, hiçbir zaman huzurlu olamazsınız...
    Elimizdekilere şükür ettikçe mutlu ve huzurlu oluruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 10 Haziran 2010; 23:00:37 >
  • quote:

Arkadaşım şu yatagın üstündeki tonlarca yastık yıgını nedir.. valla bi yastıgım bide ince bi pike tarzı bir şey var.. Acaba onları yatınca etrafa savurup sonra da sabah tekrar mı topluyosun..

• Yanlız değilsin kardeş aynı durumdayız bende de durum aynı.bir odam var birtek çalışma masası ve kanepe var fazlasınıda gerek görmüyorum
  • odanız yoksa sizin eşyanızda fazla olmaz
    kıyafetlerinizi nereye koyarsınız,ayrıca mp3 fotoğraf makinası falan elektronik ürünlerinizde yokmu nereye konuyor
  • quote:

odanız yoksa sizin eşyanızda fazla olmaz
    kıyafetlerinizi nereye koyarsınız,ayrıca mp3 fotoğraf makinası falan elektronik ürünlerinizde yokmu nereye konuyor

hiç biri yok ki birader.sadece p4 bir bilgisayarım var.
    halimden memnunum.ailem ben sağlıklıyız.kötü de olsa bir yaşamımız var.bir sorunumuz yok.her akşam başımızı yastığa rahat koyup yatıyoruz.Allah'a şükürler olsun.
  • quote:

Anladik , 5 nokta 1'in var
  • quote:

Sana söyleyecek söz yok, bravo kardeşime
  • Bizde 2 odada 4 kişi kalıyoruz. odalarda ufacık 2 kardeşim var zaten :)
  • bende öyleydim :(
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.