Şimdi Ara

KENDİ SAÇINI TRAŞ ETMEk MÜMKÜN MÜ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
23.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şahsen aynı yere gitme olayı yok ancak gittiğim yeri değiştikten sonra ilk 2 gidiş iyi; sonra veriyor diğer kalfanın eline, saçma sapan muhabbetlere girmeye ve en son çıldırtanı kafasına göre iş yapmaya. e bunu 3-4 yerden fazlası yapınca artık işleri ele almayı düşünüyorsun ( oto tamirciliğine başlamak gibi ) ustanın hakkını vermek lazım ama devir ekonomi devri
  • https://www.instagram.com/p/BPugzLijuS8/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: expander_

Bende elektrikli traş makinesi var en son sanırım 3 yıl önce gittim berbere, babamıda traş ediyorum inan hiç gerek yok berbere, yaklaşık 1 milyar cebimizde kalmıştır , sadece makine yeter çok parada değil 50 ytl ye iyi bişey bulursun sanırım.

Gönderi tarihine bakmadan okudum. Sonra "Ytl"yi gördüm sonra da bir aydınlanma

• ayda 12 tl çokmu bu zihniyet yüzünden küçük esnaf kan ağliyor

• 150 liraya philips makine aldım kendim kesiyorum. her bi taksiti bi traş parasına geliyor bikaç ay sonra kara geçmeye başlayacağım. Youtubedaki videolara bakarak kestim ilk. Öyle model kesim olmuyor tabi ama çok zor bişey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nobel Adayı

quote:

Bende elektrikli traş makinesi var en son sanırım 3 yıl önce gittim berbere, babamıda traş ediyorum inan hiç gerek yok berbere, yaklaşık 1 milyar cebimizde kalmıştır , sadece makine yeter çok parada değil 50 ytl ye iyi bişey bulursun sanırım.

Nerdeyse 10yıl geçmiş üzerinden, hala berbere gitmedim o zamandan bu zamana, evlendim damat tıraşımı bile kendim yaptım, ölene kadar evde traş :) Bunca yılda bi şahin parası cepte kalmıştır herhalde :)

• eğer sürekli kafanı 3 e 5 e vurcaksan mümkün ama şekilli şukullu şeler yapçaksan tek başına kralı gelse yapamaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nobel Adayı

quote:

Nerdeyse 10yıl geçmiş üzerinden, hala berbere gitmedim o zamandan bu zamana, evlendim damat tıraşımı bile kendim yaptım, ölene kadar evde traş :) Bunca yılda bi şahin parası cepte kalmıştır herhalde :)

Vay bee. Büyük çaba gerçekten

• bu işe bende merak saldım hani parasından falan değilde kendim yapmak istiyorum bakalım tarak ve makasla hafif hafif kısaltıcam bugün ama arka ve yanlar sıkıntı makine yok

• Ben saçımı sürekli 3 numara yapıyorum arkadaşlar evde halledebilir miyim ? Sürekli 15 TL vermek koyuyor biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: euzerixinturevi

Ben saçımı sürekli 3 numara yapıyorum arkadaşlar evde halledebilir miyim ? Sürekli 15 TL vermek koyuyor biraz.

N11den moser 1400 makine aldım bende giriyorum bugün bol şans

• Kardeşim adam okumamış meslek edinmiş dükkanı var kira ödüyor emek veriyor el emeğine fiyat biçilmez adamın para kazandığı tek şey var git ayda 1 ver o parayı ölmezsin :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HerGiyotineBurnunuSokma

Matematiğim iyi olsa 3 yılı bir milyara bölüp tıraş başına verdiğin parayı hesaplayıp, oha kardeş demek isterdim ama yapamam. Hesaplayamam kafam basmaz
    Bu arada kendi ensemi alıyorum ben makinayla, saç tıraşı denemedim henüz.

Vay be 2008 de atmışım bu mesajı, 2016 oldu hala kendim banyoda yapıyorum tıraşımı :)

Yaklaşık 10 yıldır berbere para vermiyorum desek ;

1 ayda 30tl cepte.
    1 yılda 360tl cepte.
    10 yılda 3600tl cepte kalmış denebilir :)
    100 yaşına kadar yaşarsam 36 bin tl ooo iyi para :)

Alıntıları Göster
    F/p makas önerir misin hocam

• bende makina alma arefesinde yim philips hc5440/80 de karar kıldım kullanan varmı

• Hic bilmiyerek hevesle kestim oldukca iyi oldu ara da uzun kalan bolumler oldu ama oralari da 1-2 haftaya duzeldi
    Saclarim burmun ucuna geliyordu yantaraflar ve arka taraf uzayinca danlgali oluyor rahatsiz ediyor yan ve arka tarafi 2nm ile.aldim arka tarafta arada ayna tuttugum oldu ve bazi zor anlar yasadim(yaklastigimi sanip uzaklasmak gibi) sonra yanlari iki numara sadece ust kalinca kotu oluyor tabiki ustunde yanlarini kisaltmaniz gerek 4-5 nm ile yanlardan yukariya dogru aldim tarak ile tarayip tras ederseniz iyi olur.

• hortlatalım konuyu çoğu yerde traş parası 30tl oldu. abd ve avrupa kültürüne geçiş yapıyoruz yavaş yavaş. devir ekonomi devri. vakşi doğada 1 tl bile değerli.

bir de hatırlatmam gereken mevzu sağlığınız. ülkeye bir sürü ortadoğulu doldu. bunlarla birlikte verem, uyuz, aids gibi hastalıklarda patlama yaşandı. isteyen son 10yıllık verilere göz gezdirebilir. işin sağlık konusu hakkında yeni bir konu açmayı düşünüyorum.

berber traşında abartılacak bir sanat emek yok. evde 3. 4. traştan sonra berberden daha kötü isteseniz de kesemezsiniz kuaför işinde sanatını konuşturan %10u geçmez.

• Ben ulan kazicam bu kafayi gitmicem berbere dedim bir donem makina aldim evde tras oldum

Oncelikle temizlemek o saci buyuk problem genis bir alan kuru zemin faras ve supurge olsa kolay olurdu ama banyo islak her yere yapisiyor sac

İkincisi be yaparsan yap ulen enseyi tras edebildimmi diye bir soru kaliyo insanin kafasinda basina birini dikiyosun gelsin bi baksin diye

Kazisamda olmadi ille birini cagirdim baksin diye kafama

Simdi berbere gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 20 Ocak 2020; 6:27:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rexpos

hortlatalım konuyu çoğu yerde traş parası 30tl oldu. abd ve avrupa kültürüne geçiş yapıyoruz yavaş yavaş. devir ekonomi devri. vakşi doğada 1 tl bile değerli.

bir de hatırlatmam gereken mevzu sağlığınız. ülkeye bir sürü ortadoğulu doldu. bunlarla birlikte verem, uyuz, aids gibi hastalıklarda patlama yaşandı. isteyen son 10yıllık verilere göz gezdirebilir. işin sağlık konusu hakkında yeni bir konu açmayı düşünüyorum.

berber traşında abartılacak bir sanat emek yok. evde 3. 4. traştan sonra berberden daha kötü isteseniz de kesemezsiniz kuaför işinde sanatını konuşturan %10u geçmez.
    bu mesajı hatırlatmakta fayda var. korona kapmamak için evinizde traş olun.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.