Şimdi Ara

KENDİ SAÇINI TRAŞ ETMEk MÜMKÜN MÜ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
23.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar malum ayda bir berbere gidiyoruz 12 ytl cebimizden çıkıyor. Saç traş makinası alıp, gerekli makas, tarak araç ve gereçleri aldıktan sonra kendi saçımızı kendimizin traş etmesi mümkün mü? Ayna'ya bakıp arka kısımların tüyleri falan alınabilir mi?

• benim berber arkadaşım var o bile gidip başka berberde traş oluyo dedigin şey saçma geldi çünkü aynaya baktınmı herşey tersi oluyo mesela favori düzeltcem elimi yaklaştırdıgımı zannediyom megerse uzaklaşıyo o anda makasla keserken elini bi daldırsan işte tam bir malamat olursun ama dersenki saçlarım 0 yada 3 model gezerim hep ona birşey diyemem
  • Bende elektrikli traş makinesi var en son sanırım 3 yıl önce gittim berbere, babamıda traş ediyorum inan hiç gerek yok berbere, yaklaşık 1 milyar cebimizde kalmıştır , sadece makine yeter çok parada değil 50 ytl ye iyi bişey bulursun sanırım.
  • Nasıl kescen etcen bilmezsin ki hocam onun eğitimi falan var yani.
  • Ya ver 5-7 YTL adam gibi traş ol. Kendimi traş edicem diye kafayı mundar edersin sonra elaleme rezil olursun.

12 YTL ye nerde traş oluyosun anlamadım daha ucuz bi yer bul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laciwert -- 10 Nisan 2008; 23:46:42 >
  • önce bir berberde çırak olarak çalışıp sonra traş makinesi almak daha mantıklı gibi sanki...
  • eğer saçını kısa kesiyorsan 3 ve 6 numara ağızlar var onlarla bir güzel traş edersin süperde olur ama yok ben o kadar kısa kesmiyorum dersen berber şart
    İstanbul'da 12YTL civarı çoğu yerler böyle metropolün
  • benim berber arkadaşım var o bile gidip başka berberde traş oluyo dedigin şey saçma geldi çünkü aynaya baktınmı herşey tersi oluyo mesela favori düzeltcem elimi yaklaştırdıgımı zannediyom megerse uzaklaşıyo o anda makasla keserken elini bi daldırsan işte tam bir malamat olursun ama dersenki saçlarım 0 yada 3 model gezerim hep ona birşey diyemem
  • Valla ne bilim. Şu çıkan para çok koydu son zamanlarda yıllık 120 ytl tutuyor. Traş makinesi set halinde 20 liraya bile var.
  • 3 numara ile 10 numara traş olur hatta saçlarına faça bile atarsın

ama 3 numaradan yukarısını düşünmek bile istemiyorum . . .
  • Walla ben tras oluyordm hep model model diye bigun aklıma yatti.Saçlarımı 3 e vurdum çok temiz dokulmuyor yağlanmiyor kepek yok süper tavsiye ederim.
  • 1 metre saçım var kestirmesi + yıkaması + fön + bakım + sakal + şekillendiricisi + parfüm = max 6 ytl

~constantinepoli
  • 1.5yıldan beri kesmiyorum ama ondan önce okul döneminin son yıllarnda kendim elimle kestim parasından deil kıvırcık saçlar belli olmuyo ne nerde kafama göre atıyorum 2makas az az kesiodum yasak diye
  • bu gün berber arkadaşıma uğradım geçerken.kendini traş ediyodu
  • Ben birkaç aydır saçlarımı 6mm başık ile babama kestiriyorum.Harika valla berbere gitmekten nefret ederdim çok sıkıcı bir ortam para da vermiyorum banyoda saçlarımı kesiyorum hoop duşa bu kadar:) Saçlarımı da herkes böyle beğeniyor.
    Rowenta'nın makinesini aldım iyisi diye memnunum. Bıçakları porselen kaplama,yağlama ve bakım gerektirmiyor.
  • kısa sac ıcın berbere gerek yok ama sacın uzun olunca 12 ytl neki normalde 30ytl ye kesım yapıo ama ben ındırımlı 15 ytl ye oluyorum traş. yalnız tabı normal sac ıcın berbere gıtme sıklıgım cok az 2 ayda fılan kestiriyorum. Ya uzatıp az gidicen yada kısa kullanıp makıneyle halletcen. Yoksa ya tanidik berber bulup ucuza hallettirmeye bak
  • En ufak yanlışlıkta sakal gibi kökten gider saçlar Kökten gitmezse bizim milleti biliyosunuz zaten lakap takmaya kalkarlar.Hastalıklı herif çook
  • Saçlarımı her daim 1 numara kestiriyordum. Sonra baktım 3 haftada bir kuaföre 8-10 lira bayılmak koymaya başladı. Çünkü adamın makineyle saçları kazımaktan başka yaptığı birşey yok. Adama birgün laf arasında bu makineler çok pahalı dimi abi dedim. Sağolsun "Evet, bu moser.. En iyi marka bu. Çok pahalı çoook" dedi.. Markayıda kapmış olduk böylece. Gittim sirkeciden hemen bir MOSER marka Alman malı 2 yıl garantili saç kesme makinesi aldım. 40 liraya. Yaklaşık 5-6 aydır kuaföre uğramıyorum, gayet rahat oluyor saç traşı olayı..
  • YAPMAYIN YAA. BİZ NEDEN BÖYLEYİZ HER EMEĞİN Bİ KARŞILIĞI VAR. 5 YTL VER ADAM GİBİ TRAŞ OL.
    YOK BEN CİMRİYİM ÖMÜR BOYU ÇEKEMEM DİYORSAN 50 YTL'YE AL Bİ TRAŞ MAKİNASI EŞEK TRAŞI DİYE TABİR ETTİĞİMİZ ŞEKİLDE TRAŞINI OLURSUN SIFIRA VURURSUN SAÇINI. DAHA BAŞKA MODELDE BEKLEME.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karasoyka

benim berber arkadaşım var o bile gidip başka berberde traş oluyo dedigin şey saçma geldi çünkü aynaya baktınmı herşey tersi oluyo mesela favori düzeltcem elimi yaklaştırdıgımı zannediyom megerse uzaklaşıyo o anda makasla keserken elini bi daldırsan işte tam bir malamat olursun ama dersenki saçlarım 0 yada 3 model gezerim hep ona birşey diyemem

• Babam yazın kel dolaştığı için berbere gitmesine gerek kalmıyor Kendi kesiyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.