Şimdi Ara

Kendi Stickerımızı Kendimiz Yapalım (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
14
Favori
94.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok sağol sticker paylaşımın için içinde bir tane aldım kullandım güzelde durdu tşk
  • nvidia
    intel dualcore
    kingston
    logolarını bulabilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisso -- 10 Haziran 2008; 19:58:59 >
  • abi bende sticker almayı istiyodum ama alamazdım onun için üzülüyordum ki sen çıktın çok makbule geçti valla en kısa zamanda yapıcam
  • biraz önce yaptım

Kendi Stickerımızı Kendimiz Yapalım

• Vallaha güzel bende deneyecem yaptımı resimleri koyarım ...

Kolay gelsin millet..
  • güzel olmuş bende yarın yapacam
  • ARKADAŞLAR HJERKES SÜPER ÇALIŞMALAR YAPMIŞ BU STICKER DA BENDE ARABAMIZA YAPIŞTIRACAM AMA RADYO STICKERLARI....TÜM RADYOLARI DOLAŞIP STICKER ALAMAM ZATEN OTURDUĞUMUZ YERE ÇOK UZAK RADYOLAR..BENDE GÖRDÜM FORUMDA YAPILABİLİR HERHALDE.

BENİM DE YAZICIM HP-C4280 MODELİ...BU KAĞITLARDAN HANGİSİNİ ALICAM ONU PEK ANLAMADIM.Bİ DE BEN PRİTT LE YAPIŞTIRMAK İSTEMIOM DİREKT STICKERLARIN YAPIŞKANLISI OLMUO MU...YANİ KAĞITLARIN YAPIŞKANLISI...

SEONRA WORD DE BOYUTLARINI AYARLAYIP YAZICIDAN BASMAK İSTIOM...ARABAYA DA DİREKT YAPIŞTIRMAK İSTIORUM...PRİTT OLMADAN.
  • buda benden bu modsuz kasa dier kasam mod aşamasında onada yapıcam onlarıda koyarım yanlız ben çift taraflı bant kullandım prit deil

• üst konu olabilir bence,daha faydalı olması için
  • Kasa çok guzelmiş.Hayırlı gunlerde kullan.Ne kadara aldın Kasayı?
  • paylaşım için sağol kardeş
  • Güzel çalışmalar,ama uğraş isteyen şeyler ve tecrübe birazda,normal hazır bir sticker ne kadar?
  • [Deleted by Admins]
  • ArkadaşLar hepinize TeşekkürLer... Gerçekten saoLun
  • Harika Sticker'lar var arsiv'e kaydettik hepinize tesekkurler beyler...:)
  • laptopa uygulasam çıkarmak istediğimde iz kalırmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultio -- 29 Haziran 2008; 17:26:31 >
  • bende merak etm bendede laptop war cewap
  • yapıştırıcı elbet iz bırakacaktır.. ısıtıp da çıkartırsan biras daha iyi olur sonrasında ıslak bezle temizlersin.. hiçbirşey fayda etmezse boyayabilirsin..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ya dostlar benim kasa Everes beyaz mercedes kedi gözlü önünde ışık veriyo...Buna uygun nasıl bi sticker yapabilirim yada kasamı değiştirebilirmiyim bana kaça patlar güzel siyah bi kasa alıp beşiktaş amblemi ve kartal resimi yapmak istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.