Şimdi Ara

Kendi Stickerımızı Kendimiz Yapalım (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
14
Favori
94.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://rapidshare.com/files/131326834/Logo.rar.html
  • Teşekkürler asil gerçekten çok işime yarayacak.
  • asil coook saol ya

şu yazıcının mürekkebi bitmiş yaw hevesim kursamda kaldı en kısa zamanda doldurtturup yapıcam bende
  • sağolasın asil
  • Teşekkürler... ASIL İşime yarayacak parçalar var
  • arkadaşlar yaptıgımız stıckırları burda yayınlıyalım daha güzel olur kanatindeyim
  • Birşey değil arşiv daha büyüktüde formatta yandı hepsi yedeklemeye zaman kalmadı çöktü pc
  • süper gerçekten saolun
  • arkadaşlar hiç yeni yapan eden yokmu yaw
  • çok iyi ya saol
  • Onunla Uğraşılmaz Ya Aslında Mantıklı Güzel Ama Ben Uğraşamam
  • arkadaşlar eger kaldırdınız fln olursa yerinde kalanları sadece cifi bi selpaga döküp silin ardındanda kurulayın cıkıyo daha önce bu bılgı verildiyse pardon
  • bende 1360 var bu işe kalkışayım mı bide burda sorulmaz ama ben kasamı modla mak istiyorum acaba nasıl yapabilirim yan kapağı çıkarsam oraya plexi satılıyormuş onlar ne kadar ben aradım bulamadım nette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihpckopat -- 6 Ağustos 2008; 16:28:02 >
  • asil saol
  • Siyah kassalarda oldukça hoş durur bu resimler bence

Kendi Stickerımızı Kendimiz Yapalım

aynı resimleri psd, png ve gif formatlarda kaydedip yükedim. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz

www.edivx.org/stckr.rar

• Çok şık bravo!
  • arkadaşlar elinize salık ben bir beşiktaş fanatiği olarak kasama beşiktaş amblemi çizmek istiyorum fakat ne ile oyayacağım siprey ilemi yoksa cd kalemi olurmu çizimi zaten cd kalemi ile yapacağım zaten siyah ve kırmızı lazım birde beyaz kasam metalik gri-siyah renklerde birde nasıl resim koyabilirim buraya onu da söylerseniz çok memnun olurum

saygılarımla.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: RealPowerTunahan

buda benden bu modsuz kasa dier kasam mod aşamasında onada yapıcam onlarıda koyarım yanlız ben çift taraflı bant kullandım prit deil

Kendi Stickerımızı Kendimiz Yapalım

bu kasa bizm okulda var hiç sevmiyom

• şu senin kasanın üstündeki çin yazılarını atarmısıntam hali ile
  • Ben sticker kullanmıyorum.Ama böyle yapmak daha güzel.Kullanırsam zaten kendim yaparım büyük ihtimal.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.