Şimdi Ara

Kendi Stickerımızı Kendimiz Yapalım (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
14
Favori
94.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wayy canına aga 10 numarasın valla büyük bi maddi krizden kurtardın beni yaw saolasın cok tesekkur ederım hem ucuz hem kaliteli ama yapıstırırken bazen içinde hava kalıyo ona bi çözüm bulabilirmiyiz acaba???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sniper-TR
    wayy canına aga 10 numarasın valla büyük bi maddi krizden kurtardın beni yaw saolasın cok tesekkur ederım hem ucuz hem kaliteli ama yapıstırırken bazen içinde hava kalıyo ona bi çözüm bulabilirmiyiz acaba???

http://forum.donanimhaber.com/m_24030007/tm.htm
    sanırım işini görür..
  • quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Evet arkadaşlar durmak yok çalışmaya devam Bu sefer kesimi zor olan alev efekti yapmaya karar verdim. Öncelikle alev desenimizi kağıda döküyoruz ve makas yardımıyla onu oradan çıkartıyoruz. Bunu keserken yavaş hareket etmeli ve dikkatli olmalısınız. Kıvrımlar insanı zorluyor.

Kendi Stickerımızı Kendimiz Yapalım

Ve yapıştırıyoruz

Arkadaşlar sanırım benim kasaya bu kadar sticker yeter Tavsiyeleriniz var ise dinleyebilirim Bu arada sağ kapak tamamen boş oraya bişey yapıştırmadım

Kasan güzel olmuş sticker filn her şey mükemmel fakat tek eksik o iç iskelet rengi orda çok sırıtıyor.Bence o beyaz rengi değiştir derim.

• paylaşım için saol denenebilir.. bence güzell olur..
  • kırtasiyeden 2 tane A4 boyutunda Fotoğraf kağıdı aldım = 1 ytl ( fiyat bilginiz olsun diye yazıyorum )

ben bu stickerları Renkli Lazer yazıcıda yazdırabiliyormuyum ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusuforhan

kırtasiyeden 2 tane A4 boyutunda Fotoğraf kağıdı aldım = 1 ytl ( fiyat bilginiz olsun diye yazıyorum )

ben bu stickerları Renkli Lazer yazıcıda yazdırabiliyormuyum ?

İstersen ordan,istersen normal yazıcıdan
  • güzel , ben korktum acaba lazer yazıcı zarar verirmi diye kağıda Teşekkür Ederim
  • Sağol çok makbule geçdi yapayım hemen en kralından :)
  • üzülerek söylüyorum ki lazer yazıcı bu kağıda basımı yapamıyor 3 tane kağıt heba ettim ancak sonuc alamadım boya kağıdın üzerinde durmuyor.

bu sticerları püskürtmeli yazıcılarda yapmanızı öneriyorum. benim lazer yaczıcı markam hp 1600 . kolay gelsin
  •  Kendi Stickerımızı Kendimiz Yapalım

Benim kasa fakat bjk amblemini ben yapmadım sadece paylaşmak istedim bende nos,alev fln yapacam kasaya sizce nereye yapmalı?
  • yapıştırmak için ne kullanalım ?
  • pritt kullan daha sonra sökmesi kolay oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlChacK

yapıştırmak için ne kullanalım ?

Pritt
  • Arkadaşlar kasanın yan kapağı a4 boyutunda değil. Nasıl daha büyük resim yapabiliriz?
    Aynen bunun gibi.

• quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

Arkadaşlar kasanın yan kapağı a4 boyutunda değil. Nasıl daha büyük resim yapabiliriz?
    Aynen bunun gibi.

arkadaşım resim gözükmüyor

bu arada millet +18 stıcker i hiç biyerden bulamadım bulan varsa buraya koyabılırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kordiyal -- 20 Temmuz 2008; 10:22:11 >
  • a4 boyutundan büyük etiket yapmak istersek nasıl yapacağız? +18 sticker mi?
  • Beyler + 18 lafı geçmişken bende bunu paylaşayım dedim inşallah işinize yarar

• ben pc kasanın kapagına yapıştırcam bi ok la acılan yerini gösteren + 18 stıcker i işte

çok aradım ama o tarz bişey bulamadım EmqarE saol resim için

millet başka hoşumuza giden begendigimiz stıcker ları burda paylaşalım
  • Arkadaşlar bunlarda benden

bu resmin kırmızısını ve daha iyi acıdan bi resmini nerden bulabilirim arkadaşlar yada sizde varsa buraya kormusunuz

• Gerçekten süper çalışmalar bu paylaşımı yapanı gönülden kutluyorum. benimde yazıcım hp photosmart D5160 ilk geldiğinde fotograf kağıdıda vardı harcadık :D galiba bizim yazıcı tam bu iş için
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.