6600 ım var,telefon kapalıydı gece sabaha açtım eski temam yerine klasik 6600 teması olmuş kendiliğinden ayrıca şimdi kendi kendine GPRS e bağlanıyor,sebebini anlayamadım
kayıtlardan bakınca GPRS giden,gelen veri 0kb gözüküyo ama girmesini gene istemiyorum olur da bağlanıp biryerlere girer kendi kendine ay sonu fatura uçar
ACİL yardımm
yaw bende de oldu 1-2 sürdü ama sonra kendiliğinden kesildi bu olay ben de anlamadım...devam etseydi götürcektim kvk'ya falan...senin hala devam ediyor mu?
format at bakalım düzelecekmi. *#7370# şimdilik bunu yap
durrr!!!! ne formatı yaaaa.... önce bi dediklerimi yap, son çare formata bak.... menü\araçlar\ayarlar\bağlantı\GPRS\GPRS bağlantısı" bölümüne gir bak...muhtemelen orda "Var Olduğunda" seçeneği seçilidir. GPRS nerdeyse her zaman var olduğu için telefon sürekli GPRS e bağlı kalır fakat herhangi bi veri transferi yapmaz. yapman gereken işaretli olan "Var Olduğunda" seçeneği yerine "Gerektiğinde" kısmını işaretlemek...
valla ben olsam bu kadar uzun hiç uğraşmam direk formatı çakarım :)
quote:
Orjinalden alıntı: emsalsiz34
yaw bende de oldu 1-2 sürdü ama sonra kendiliğinden kesildi bu olay ben de anlamadım...devam etseydi götürcektim kvk'ya falan...senin hala devam ediyor mu?
sanırım kesildi.....olmuyo artık...
en kısa zamanda formatı çakıcam...rehberin falan imajını almak lazım...
bir de formatta sonra yeni mms ayarları falan gerekiyor mu