Şimdi Ara

Kendiliğinden Mozilla Firefox Sayfası Açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ESET Internet Security kullanıyorum. Güncel. Fakat son on gündür firefox tarayıcımdan iki tane site kendiliğinden açılıyor. Eset uyarı veriyor ve açılması engellenmiştir diyor. Siteler şunlar:
    http://musing-hermann-c4f286.bitballoon.com/
    https://lzpv4rsmat.com/h159kp2r?key=811a4a1d4729a23a23030d82c812ae77

İnternette araştırdım ve bulamadım bir şey. Bilgisayarı Eset programı ile taradım. Fakat herhangi bir şey bulamadı. Bunun ne olduğunu ve çözümünü bilen varsa yardım eder mi acaba?
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisyagmur -- 31 Temmuz 2018; 23:51:16 >

• Dandik antivirusler işe yaramıyor işte o yüzden Malwarebytes indirip taramalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmosferikmotor

Dandik antivirusler işe yaramıyor işte o yüzden Malwarebytes indirip taramalısın
    aynı şikayet bende de vardı. bahsettiğiniz programı indirdim ama serial konusunda full yapamadım. elinizde full yapmak için serial var mı?
  • agabey_42 kullanıcısına yanıt
    Full yapmadan temizler o geçici süreyle kullanırken. Elimde serial var ama parasını verdim aldım sana niye vereyim. Sorun yaşıyorsan çözümü bu program, ver parasını al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmosferikmotor

Full yapmadan temizler o geçici süreyle kullanırken. Elimde serial var ama parasını verdim aldım sana niye vereyim. Sorun yaşıyorsan çözümü bu program, ver parasını al.
    sakin dostum. "Ben para verip aldığım için seriali paylaşamam" diyebilirsin. Paralı olarak aldıysan paylaşmayabilirsin haklı olarak. İlgin için sağol.
  • agabey_42 kullanıcısına yanıt
    kaspersky internet sc. indirdim. taradım. ne var ne yok sildi. Öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.