Şimdi Ara

Kendim yaptığım koltuk temizliği ve sonuçları... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
4
Favori
9.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abi bu olay ciddi mi ? sırf bu yüzden ilişki mi bitirilir :)
  • 10 numara olmuş eline sağlık
  • üstyayla kullanıcısına yanıt
    Evet muhtelif ufak tefek kırışıkları var. Bunu önüne geçmek için kumaşları yıkayıp kuruttuktan hemen sonra ki 1 günden kısa bir süreden bahsediyorum, yerlerine taktım ve olabildiğince gerdirdi. Ancak yinede bazı kırışıklar kaldı. Şuanda temizlik yaptığım hem arka hemde ön koltukların üzerilerinde polar örtülü durumda. En azından kışın aracı bu şekilde kullanacağım. Kullanım esnasından eğer ki bu kırışıklar zaman içerisinde kendiliğinden yok olmazsa dediğiniz tarzda bir işlem düşüneceğim. Esasen kış ayında olmamıza rağmen kurutma konusunda hiç sorun yaşamadım. Koltuk kumaşlarının çamaşır makinesinde yıkanması esnasında çıkan çamur rengi suyu görünce bu işe bir an önce başlamış olduğuma sevindim. Aracınızı istediğiniz kadar temiz kullanın camlardan giren kir toz bile 11 yılda koltukları kirletmeye yeter ki extra yaşanan muhtelif leke kazalarını saymıyorum. İlk önce bahsettiğiniz döşeme ustasından fikir alırsanız dediğiniz gibi daha iyi olur Son olarak ( teessüfünüz için) ne demek rica ederim

• lmfaopalio kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. İşlem sonucunu bu kadar bariz bir biçimde görünce sonucu burada paylaşmadan edemedim doğrusu
  • lmfaopalio kullanıcısına yanıt
    Eğer benim iş biraz daha uzasaydı, benim hanımda çamaşır makinesini esir aldığımdan ötürü bozuşacaktık
  • Çok güzel adeta sıfır gibi elinize sağlık güle güle kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekskalibur

Çok güzel adeta sıfır gibi elinize sağlık güle güle kullanın.

Çok teşekkür ederim. Arkadaşlar bugün ön kapı arkalarındaki küçük masaların perçin ile montajını yaparak ki ben vidalı samun düşünüyordum ama perçin daha uygun olurmuş onu yaptırdım. Bu işlem için 10 TL ödedim ve toplamda 8 adet perçin takıldı. Böylece toplamda 50 TL nin altında bir miktarla tüm işlemlerimi tamamlamış oldum.
  • İyi olmuş valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön ve arka koltukların polarla kaplanmış halleri. Temizlik daha çok çok yeni olduğundan en azından kışın aracı bu şekilde kullanmayı düşünüyorum. Ayrıca koltuk arkasına yeniden perçin ile montajı yapılan servis masaları...
     Kendim yaptığım koltuk temizliği ve sonuçları... Kendim yaptığım koltuk temizliği ve sonuçları... Kendim yaptığım koltuk temizliği ve sonuçları... Kendim yaptığım koltuk temizliği ve sonuçları... Kendim yaptığım koltuk temizliği ve sonuçları... Kendim yaptığım koltuk temizliği ve sonuçları... Kendim yaptığım koltuk temizliği ve sonuçları... Kendim yaptığım koltuk temizliği ve sonuçları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLKaN067 -- 4 Aralık 2015; 22:23:31 >

• aracım 15 yaşında, içeride resmen kötü koku var, kirli halı gibi kokuyor, koltuk temizlemeye verdim genel temizliğe 200 tl ödedim yinede koku çıkmadı, taban tavan koltukjlar, bagaj komple makine ile yıkandı ama koku çıkmadı, en iyisi birşekilde koltuk kılıflarını söküp makinede yıkamak gibi gözüküyor ancak bunu kendim yapabilirmiyim bilmiyorum, bir ara döşemeciye koltuk kumaşlarını söktürüp makinede yıkayacağım, şu aralar deri koltuğu mumla arar oldum, ıslak bezle sil tertemiz olsun... hatta koltukları deri ile kaplatabilirim ama yine de kaplamadan önce eski koltuk üzerindeki kokunun çıkması gerek, kumaştan öte birde süngere de işlemiştir koku şimdi uğraş dur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 8 Ağustos 2016; 23:13:47 >
  • bu arada, koltuk kumaşını sökünce süngerleri de temizlemeyi düşünüyorum, peki süngerleri ne ile temizlemeli?
  • beyler bi zahmet tavsiye verin... koltuk kumaşlarını söktüm bugün makinede yıkadım yarında tekrar takacağım ama süngerlerdede koku var, süngerler için ne yapayım... acil....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.