Şimdi Ara

Kendim yaptığım koltuk temizliği ve sonuçları... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
4
Favori
9.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim arka yarım koltuğun iki yanı yapay deriydi. Onları da yukarıda anlattığım biçimde temizledim. Gayet temiz oldu ancak benim çok lokal bir bölge yapay deri olduğundan bir sorun yaşamadım. Ancak sizin araç koltukları full deri kaplı ise sökmeden farklı bir yöntemle temizlenebilir diye düşünüyorum. Bu iş için üretilmiş deri yüzeyi temizleyen ürünler var.
  • elinize sağlık çok temiz gözüküyor. bu arkaya polar kaplama işide çok mantıklı geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koltuklar parlamış ön koltuklar 1-2 ton açılmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • VoLKaN067 kullanıcısına yanıt
    Perçinin diğer başını bulmanız gerecek.
  • Mantıklı O zaman koltuk sırtlık kumaşlarını kazak gibi yarıya kadar sıvayıp içeriden ulaşığ kesme şansım olur. Böylece dışarıdan müdahale edip servis masasının plastik ayaklarının zedelenmesinin önüne de geçmiş olurum. Fikir için çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoLKaN067

Benim arka yarım koltuğun iki yanı yapay deriydi. Onları da yukarıda anlattığım biçimde temizledim. Gayet temiz oldu ancak benim çok lokal bir bölge yapay deri olduğundan bir sorun yaşamadım. Ancak sizin araç koltukları full deri kaplı ise sökmeden farklı bir yöntemle temizlenebilir diye düşünüyorum. Bu iş için üretilmiş deri yüzeyi temizleyen ürünler var.

Sağolun hocam cevabınız için koltukların tamamı deri.

5-6 mm uzunluğunda olması gerekiyor diğer başın,yan keski veya kerpeten ile koparabilirsiniz.Rica ederim.Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sefa Ayrılmaz

5-6 mm uzunluğunda olması gerekiyor diğer başın,yan keski veya kerpeten ile koparabilirsiniz.Rica ederim.Kolay gelsin.

Sonrasında da buraya percin yerine artik duruma gore vida veya samunlu civata atmayı düşünüyorum.

• El becerisi çok önemli bu konularda. Yapmaya çalışıp batırmak an meselesi

Civata, emniyetli somun ve kauçuk rondela kullanırsanız daha sağlıklı olur.
  • Elinize sağlık özellikle insanın elinden gelince böyle şeyler çok güzel oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asosyaller Kralı

Elinize sağlık özellikle insanın elinden gelince böyle şeyler çok güzel oluyor

Esasen hem isi ögrenmiş oluyorum, hem olabildiğince özenli ve titiz bir şekilde yapıyorum. Ayrıca param cebimde kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLKaN067 -- 28 Kasım 2015; 20:16:52 >
  • Çok güzel olmuş.
  • Helal olsun ,çok güzel olmuş

• güzel paylaşım.
  • Tertemiz olmuş elinize sağlık

• Elinize ve paylasan gonlunuze saglik.
    Kumasi nasol demonte yaptiniz dikis kesmesi falan var mi yoksa sonradan takilan kiliflar gibi cikmasi kolay mi ? Istahlandim acikcasi yapmak istiyorum

Bir de sungerine bir islem yaptiniz mi ? Yazdiysaniz da kacirmisimdir.

• High Quality kullanıcısına yanıt
    Kumaşı çıkartmak çok zor degil. Kumaşın yanlarına dikilmiş uzun plastik kanallar var. Bu kanallar koltuk govdesinin yanlarindaki metal kenarlara takiliyor. Tüm kanallar metal kenarlara düzgün bir biçimde oturtulduğunda otomatik olarak kumas gerilmis oluyor. Birde kumas ortasinda yani koltugun orta ve yan kisimlarinda koltuğun yanak desteklerini şekillendirmek için koltuk sungerine metal halkalarla bagli kisimlar mevcut. Kumasi cikartirken bu metal halkalarin tamamini kestim. Montaj sirasinda da bu metal halkalarin yerine kumasi sabitlemek icin plastik kelepçe kullandim.Koltuk süngerleri iyi durumda olduğundan sadece kucuk bir temizleme isleminden baska bir sey yapmadim.

• Bu bej koltuk görüntüde güzel ama temiz tutmak ne dertmiş. Hele bide ufak çocuk varsa fena. Her ay temizleyiciyle spreyle silmek zorunda kalıyorum. Su dökülse leke oluyor anlamadım gitti. En güzeli deri:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahas -- 28 Kasım 2015; 22:53:06 >
  • Harika bir çalışma. 2 kez yikamaniz da takdire şayan. Acaba kurutma makinesinde kurutsak küçülme olur mu?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.